Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Gość kafeteriaona
SamotnikXI o jakie sprecyzuj? o wyzszej od siebie zapomnij bo to ani fajnie nie wyglada ani nie praktyczne

W ogóle nie myślę o kobietach, bo jakbym miał szukać dla siebie partnerkę (oczywiście niższej) to nie mam szans.

Gość kafeteriaona
do psychologa podbudowac swoja pewnosc siebe a traficie wkoncu na jakas konkretną nie kazda lubi dryblasów, gusta są rozne ludzie są różni nikt nie jest taki sam czemu jestescie tak ograniczeni

Gość Zuzanna Amelia & 27
18:16 [zgłoś do usunięcia] dokladnie, ja sie zgadzam bo n następna mądra JESTEM DZIEWCZYNĄ, 24 LATA, 3 FACETÓW NA KONCIE, AKTUALNIE POLUJĘ NA 4 Uroki anonimowosci w necie. Papier wszystko przyjmie. Zreszta ja juz i tak wychodze z tego topa. Nie chce mi sie walkowac po raz kolejny tej bzdury. Niepowodzenie najlepiej zwalic na wzrost. Wtedy mozna spoczac na laurach i nic nie robic. jak chcecie to tak miejcie. Wysocy wygrywajcie zycie.

Gość BDSM MASTER
To ze facet z wypackana geba i "fajnymi oczami" to "slodziak i ciacho" to juz sie spotkalem.. Ale to kurwa tylko swiadczy o tym jakie mamy doopy w spoleczenstwie, coraz bardziej lewaki wchodza nam z tym gownem do chat, te medialne bzdety rozsiwaja jak kon karmiony hormonami nasienie. To jest gowno, co typ z "atrakcyjna morda" moze zrobic? co on konkretnie daje takiej kurwie jednej z druga? Co innego jak masz wielkiego silnego faceta, to nawet jak jest brzydki to moze ciezko pracowac dla narodu i kraju. A te wypindrzone scierwa??? Chuja moga sobie wetknac w gniazdko elektryczne

Gość dokladnie, ja sie zgadzam bo n
zuzanna, płakać nikt nie będzie :P

Gość Kiedyś, niższy ode mnie facet,
który do mnie podbijał, powiedział mi, że "w łóżku wszystko się wyrównuje";)...I dziś wiem, że dużo w tym jest prawdy. Gdybym patrzyła tylko na wzrost i wygląd, to dziś spotykałabym się z wysokim(189), przystojnym, wysportowanym, zawodowym żołnierzem po WAT-cie, któremu jednak brakuje tego "czegoś". A spotykam się z facetem 2cm niższym ode mnie (w sumie to równi jesteśmy), nie grzeszącym jakoś specjalnie urodą, portfela też nie ma wypchanego, ale...jest inteligentnym, dowcipnym, mądrym facetem, z którym nie sposób się nudzić i niech się pochowają przy nim te wszystkie dryblasy!:P A ty frodo-frustracie weź wreszcie wybierz się do jakiegoś dobrego specjalisty i na terapię! Niestety, będzie tylko u ciebie gorzej! To, że ty nie masz szczęścia i żadna cię nie chce, nie moja wina, ale też nie twojego wzrostu. Po prostu musisz być odpychający, co zresztą widać to po twoich durnowatych wpisach na forum :o Załamka! :o Żałosna namiastka faceta z ciebie i dlatego do końca swojego, zasranego życia będziesz sam i zostanie ci tylko opluwanie wszystkich na forum (babskim forum), za swoje niepowodzenia, nieudacznictwo i pecha. Jak dobrze, że w swoim życiu na takich jak ty, nigdy nie natrafiałam: małych, wrednych i złośliwych kurdupli :o Panie! Chroń mnie przed takimi!:classic_cool:🖐️))

Gość kafeteriaona
no fakt media i zycie zniekształciło prawdziwy obraz

Gość Zuzanna Amelia & 27
frodo - zacznij chodzic na szczudlach.

Powtarzam: nie wzrost jest twoim problemem:)

Gość Ryder
Masz 150 cm ?

Gość kafeteriaona
frodo the niziołek jak nie zmienisz swojej psychiki to nic z tym nie zrobisz

Kup sobie podpiętki:P

Gość Ryder
A jak ktoś ma 155 cm wzrostu to co? niższej już nie znajdzie

Kiedyś, niższy ode mnie facet, - wzrost jest, bo przez niego jestem odtrącany kafeteriaona - jak zmienię psychikę, to nadal będe postrzegany jako karzeł

Gość kafeteriaona
napominajac o mediach miałam na mysli ta mode na zadbanych metroseksulanych facetach

Gość kafeteriaona
Jak zmienisz psychike to mzoe bedziesz bardziej pewny siebie i znajdziesz jakas fajna dziewczyne bo z takim podejsciem to daleko nie zajedziesz

Gość Ryder
Myslę,że nie. niższe chcą albo równych sobie albo wyższych.

Gość Zuzanna Amelia & 27
frodo - a ile Ty masz wzrostu ?

Gość Ryder
ja nie znajdę bo mam 155 cm. żadne nastawienie tego nie zmieni. koniec

Albo powie, zeby zostać znajomymi a potem jak znajdzie sobie wysokiego chłopaka to będzie się nabijała z nim jak to kurdupel startował.

Gość dokladnie, ja sie zgadzam bo n
155 cm to faktycznie duzy problem. postaraj sie dorobic- wtedy bedziesz mial ladna laske. sorry, jestem obiektywna.