Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfa centauri

coś o męskiej psychice - pytanie

Polecane posty

Gość pytajacy dzentellmannn
zonaty58 Pytam sie gdzie napisalem ze nie lubie seksu? Ludzie, nauczcie sie czytac ze zrozumieniem, tego ucza w podstawowce

Gość pytający, musisz
brak kobiety w życiu pytającego daje o sobie znać w dość przykry dla otoczenia sposób :D

.poddałeś wątpliwość zadowolenia z sexu, to chyba może nasunąć wniosek że go nie lubisz Po pierwsze nie poddalem, po drugie nie z seksu, tylko propozycji seksu. Widzisz roznice?

pytający- wybacz nam, na starość komórki szre zdychają w męczarniach

...i uspokój się trochę bo zaczynasz ubliżać mężczyznom nazywając wszystkie kobiety idiotkami ...powiedz ...nie lobię używać argumentów ad personam, ale czy Tobie kiedyś kobieta zrobiła jakąś krzywdę że prezentujesz tak skrajne stanowisko ?

nie, nie zrobila To nie jest skrajne stanowisko, tylko nazywanie rzeczy po imieniu. Ja po prostu mam te odwage by mowic o kobietach wprost,takie jakie sa, a nie mowic dyplomatycznie, by tylko nie urazic jakiejs kobiety, bo co to bedzie

Gość alfa centauri
"a chwilowosc separacji okreslona zostala aktem notarialnym czy umowa ustna ? czy chwilowosc moze zostac przerwana czy z automatu zostaje prolongowana na okres dluzszy w sytuacji, gdy zadna ze stron nie wykazuje inicjatywy?" chwilowość separacji ustanowiona jest umową ustną i może zostać prolongowana jw.

zonaty58 Nigdzie nie napisalem ze wszystkie kobiety to idiotki prosze nie przypisywac mi slow, ktorych nie napisalem

Gość pytający, musisz
pytający, proponuję udać się po zasiłek, miast klepać kocopoły na babskim forum. tak czy owak, kobiety pozostaną dla Ciebie wyłącznie w sferze marzeń (lub .jpg) :D

bibizzoo nie mierz wszystkich swoja miara to ze ty googlujesz nie znaczy ze inni googluja

To nie jest semantyka tylko umiejetnosc czytania ze zrozumieniem ciagle przypisujecie mi slowa, ktorych nie napisalem

zauwazylem ze macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem, to jest norma na forach

skoro dla Ciebie: "Nie da sie zrozumiec, bo kobiety sa nielogiczne, sa idiotkami. Idiotki nie da sie zrozumiec najgorsze jest to ze one tego nie widza, nie widza jak nielogiczne sa" to nie nie jest uogólnienie i nie można tego odebrać jako "wszystkie kobiety", to faktycznie czytanie ze zrozumieniem rozumiemy inaczej ... ...może kiedy będziesz używał bardziej ostrych określeń logika stanie się bardziej prosta

Gość pytający, musisz
OJOJ, biedny chłopczyk, osaczony przez ludzi na forum :D wyjmij szabelkę i powymachuj nią nieco- a nuż ktoś się przestraszy? :D

zonaty58 Nigdzie nie napisalem ze wszystkie kobiety. Rozumiem, ze jakbym napisal ze kobiety sa matkami, to bys odebral to jako ze wszystkie kobiety sa matkami ciekawa logika rece opadaja jak sie was czyta

pytający, musisz lizidupa nadal aktywna, dawaj wiecej

Gość pytający, musisz
...ale starzy kawalerowie też są potrzebni społeczeństwu- choćby po to, aby całymi dniami generować ruch na babskich forach :D

Gość BBBRRRRRRR
Wyraźnie masz problem z komunikacją skoro nikt cie tu nie zrozumiał. Przedstawiasz jakieś dziwne teorie na temat stosunków damsko-męskich które pokazują że nie masz pojęcia o kobietach. Jeśli ci to przeszkadza, ich złożoność , jeśli nie chcesz ich zrozumieć , pozostań wierny prostolinijnemu charakterowi swojej psychiki i ogranicz sie do stosunków męsko-męskich. Mamy teraz dużą tolerancję na takie związki - po co masz denerwować kobiety a one ciebie. Jeśli jednak chcesz z nimi obcować , kochać , bawić sie z nimi to postaraj sie je zrozumieć

pytający - pewnie bym odebrał inaczej, jak wiesz wiele zależy od kontekstu, np. kobiety potencjalnie są matkami :) Ty nie ograniczyłeś kręgu kobiet - idiotek :) .... bawisz się teraz w próżną retorykę co napisałeś czego nie napisałeś, chcesz brnąć w to dalej ? ...jaki więc odsetek kobiet to idiotki wg Ciebie ?

Gość pytający, musisz
dajcie mu spokój- poszedł teraz do MOPS-u. w końcu z czegoś musi opłacać internet, żeby szerzyć swoje wybitnie ciekawe teorie na kafe :D

hej. mam pytanie. odnośnie facetów :) przypuśćmy ze byliście z kimś 3 lata, przeszliście ciężki okres, mimo to wytrwaliście. kochaliście swoją kobietę bardziej niż ona was i nagle mówicie jej że nie wiecie co czujecie, że coś się stało, jakby wygasło. jak to naprawdę jest? przytoczyłam tu swoją historię w skrócie i kurcze do tej pory się zastanawiam, że facet który mnie rzucił wciąż mnie kocha bo nie jest jednym z tych co się pobawią i rzucą, a jest bardzo uczuciowy i nie wierze że w JEGO przypadku wszystko wygasło, bo znam go na tyle.

jak masz 20 lat tak jak w nicku to weź po prostu odpuść- w tym wieku powinno się bawić życiem a nie wchodzić w jakieś komplikacje uczuciowe

tak, mam :) oczywiście że się bawię, ale chciałam po prostu dostać odpowiedź..