Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jakies nienormalne jest

Moja kuzynka ma 9 lat i już miesiączkuje !! masakra

Polecane posty

Gość 011101122
heh bo w Polsce o seksie rozmawia się pod kołdrą a najlepiej wcale bo jeszcze do piekła pojdziesz

Gość 342343242
Ja dostałam w wieku 10 lat i to dawno, bo mam obecnie 34.... Zahamowała mi wzrost, mam tylko 152,5 cm

Nie sądze że 16 lat to powinna być norma... przykro mi ale w takim wieku gdybym nie miała miesiączki zaczęłabym się poważnie martwić czy ze mną wszystko jest w porządku... Każdy jest inny i inaczej dojrzewa.. martwmy się lepiej tym że takie gówniary w wieku 14 lat już zachodza w ciąże a nie że mają miesiączkę. Ten temat jest w ogóle bezsensowny...

Gość Dżordż busz
Hormony - to się zgadza. Moje roczne dziecko od jedzenia kurczaka i rosołków na drobiu dostało włosów łonowych. Po odstąpieniu drobiu znikły.

Gość HA SSTA LA VISTA
Decoy - to akurat wynik kurestwa , matki szmaty, ojcowie pojeby to i dzieci zboczone ,glupie i puszczalskie tyle w temacie

Gość Marikaaa a
W pudełku dostałyście od kogoś tę miesiączkę? Idiotki, pisze się "dostałam miesiączki", dopełniacz...

Gość rockmannn
ta na pewno ta dziewczyna byłaby przeszczęsliwa że temat jej miesiączki był omawiany np przy 50letnim wujku erotomanie czy dziadku:D 🖐️

Czy kurewstwa to pewnie po małej części ale na pewno to wina rodziców i popełnienie błędu w którymś etapie wychowania ....

rockmann ale skąd w ogóle wiesz w jakim momencie to zostało powiedziane.....

Gość reniaaaa,,,
Ja dostalam pierwsza miesiaczke w wieku 11 lat, ale od 9 roku zycia zaczely rosnac mi piersi.

Gość tomeczek prawiczek
a ja jestem facetem ,mam 24 lata i nie dostałem miesiączki , gdzie mozna ją dostac ?:)

Gość kowsw
ja miałam 14, u mnie w domu nie było dużo jedzenia, tylko śniadanie, obiad, kolacja, dużo biegałam i miałam niedowagę, pewnie to lepsze niż obżeranie się dziadostwem, w ogóle nie jadłam żadnych słodyczy bo rodziców nie było stać

342343242 - Inteligencją nie grzeszysz :)

Gość tomeczek prawiczek
gdzie moge dostac miesiączke?

Gość 342343242
wasze brednie sa tak samo sensowne, jakby napisac, że czyjes dziecko ma porazenie mózgowe od złego wychowania... LOL

Gość w tej chwili chyba juz
moja siostrzenica ma 11 lat i jeszcze jakoś nie ma, fakt jets drobna , mała i dziecinna jeszcze , 9 lat to jakaś masakra, ja swoją jak pamiętam dostałam jak miałam 15 albo 16 lat

Gość madzinkowa dziewczyna
Ja miałam w wieku 13 lat. I ciesze się że nie wczesniej- ale moja przyjaciólka tez ma okres od 9r.

Gość madzinkowa dziewczyna
:classic_cool: czytam co pisze i się boje ;) Moja przyjaciólka zaczeła miesiączkować mając 9 lat, a nie od 9r. życia :0