Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia1990

Starania o dzidziusia od Czerwiec 2012

Polecane posty

Gość engita
cześć dziewczyny, ja dostałam okres dziwnie duuużo za wcześnie bo 01.07 piękny początek lipca:( byłam bardzo zaskoczona że cykl mój trwał tylko 24dni, nie pamiętam tak krótkiego cyklu, może dlatego że byłam na wyjeżdzie i to przez zmiane klimatu bo normalnie mam zawsze od 28 do 33dni. nawet nie zdążyłam kupić testu tak w ogóle nigdy nie robiłam jeszcze testu ciążowego, mam nadzieje że za miesiąc będę miała okazje zrobić. następne starania już zaczne wcześniej bo zdaje się że się spóżniliśmy.( 13 i 15 dc.)ale kto mógł przypuszczać że następny cykl będzie taki krótki. Ech.... pozdrawiam

Gość engita
pseudonim................../wiek/..../mc starań/...../tydzień ciąży engita........................30..............1....................0 przyszła_mamusia1990....22..............2............... ....0.... starania 201333............26...............0...................0...< br /> dargatka85..................27...............2........... ........0... nuś27.........................27..............4......... ...........0... mała56.......................25...............1......... ...........0... ewuss185....................23...............2........... .........0... karolowa.....................26...............0.......... .........0... Hania_85_05................27...............3............ ........0... *****kamola*****.............27...............0.......... ..........0... sandziia ....................18................1...................0. .. Lola1983....................29..............13........... .........0... metafora . .................26................1...................0...< br /> dotsie1......................28................3......... ..........0... iiinkaa.......................34................0........ ...........0... migdalenka..................24................1.......... .........0...

Hania_85_05................27...............3............ ........ciąża słuchajcie jest bosko, wczoraj pojawiły się 2 piękne krechy a beta tylko to potwierdziła 188!! koniec 4 tygodnia. w piątek mam wizytę. Ale powiem Wam, że coś od soboty czułam nosem. Radość niesamowita!!! :)

Gość Migdalenka
Dzisiaj rano zrobiłam test ponieważ mam przyjmować antybiotyki i lekarz kazał mi się upewnić czy nie jestem w ciazy zanim zacznę je przyjmować. Ku mojemu zdziwieniu zobaczyłam dwie kreski! Zrobiłam po chwili jeszcze jeden test im znowu pozytywny. Boję się za wcześnie cieszyć bo do@ jeszcze 6 dni, nie wiem cgi myśleć

pseudonim................../wiek/..../mc starań/...../tydzień ciąży engita........................30..............1.......... ..........0 przyszła_mamusia1990....22..............2............... ....0.... starania 201333............26...............0...................0...< br /> dargatka85..................27...............2........... ........0... nuś27.........................27..............4......... ...........0... mała56.......................25...............1......... ...........0... ewuss185....................23...............2........... .........0... karolowa.....................26...............2.......... .........0... Hania_85_05................27...............3............ ........4... *****kamola*****.............27...............0.......... ..........0... sandziia ....................18................1...................0. .. Lola1983....................29..............13........... .........0... metafora . .................26................1...................0...< br /> dotsie1......................28................3......... ..........0... iiinkaa.......................34................0........ ...........0... migdalenka..................24................1.......... .........0...

Gość Migdalenka
Jeszcze nie dziękuję żeby nie zapeszyć.

jejeu jak sie ciesze zostałam ciocia hehehhe i to nie jednokrotnie :P dziewczyny super jak juz wszystko bedzie potwierdzone pisac w tabelke aaaa kocham was za to:) super!!!!!!!!!!!!!!!!!! są już mamusie:P

Gość madzia1609
he kochane mozecie mnie dopisac do tej tabelki madzia1609 wiek 22 cykl staran 1 tydzien ciazy jak dobrze pojdzie 4

Gość Migdalenka
hania powiedz mi coś więcej nba temat beta hcg, czy trzeba być naczczo, ile kosztują?

ja za betę placiłam 24zł w przychodni prywantej, jak masz skierowanie od lekarza to wtedy jest za darmo ale mi zależało na czasie, robiłam po pracy nie trzeba byc na cczo. Pobieraja krew a za 4 godziny miałam wyniki

Gość madzia1609
hej kochane jestem w ciazy !!! dzis rano powtorzylam test dwie grube krechy @ nadal nie ma ;)

Cześć Kochane, tak jak obiecałam, uporałam się z natłokiem obowiązków i jestem:) nawet nie zauważyłam kiedy zleciał kolejny cykl (jeszcze 3 dni do @) . Gratuluje Haniu, wielki buziak dla Ciebie i Twojego całkiem nowego maluszka:* a jak tam u Ciebie Karolowa? jak samopoczucie....róże całe po tych burzach i innych cholerach??? Przyszla mamusia na wakacjach wiec tylko pozazdrościć relaksu....ja może wyjadę na weekend, chyba coś mi się należy, no nie?:)

Hej dziewczynki ja też dłuuuugo dłuuugo się nie oddzywałam do was ! Przedewszystkim ogromnie gratuluje nowym mamusią , mi się miesiączka skończyla 18 czerwca , zobaczymy co potem ! te upały mnie wykańczają calymi dniami siedze w basenie i nic nie robie, narobiłam się już wystarczająco przy przeprowadzce no nic odezwe sie wieczorem, buziaki :*

Gość Migdalenka
Dziewczyny jak myślicie w prawdopodobnie 4 tygodniu ciąży można isc już do ginekologa czy za wcześnie?

Gość engita
Cześć dziewczyny, Na wstępie gratuluję pierwszych sukcesów. Polecam nowy program pt. "Na zdrowie" w lipcowe i sierpniowe środy o godz. 16:10. w tv trwam, pierwszy odcinek już był na temat prowadzenia karty objawów płodności, KTÓRA UMOŻLIWIA USTALENIE DATY JAJECZKOWANIA. Pobrałam sobie tą kartę i już zaczęłam robić wykres podstawowej temperatury ciała. Na pewno będę oglądać i nagrywać bo to myślę wiedza mało rozpowszechniana i trudno dostępna.

wszystko fajnie, ale ja bym tak nie świrowała z kartami nie kartami, obłędu można dostać :D jak bym facetowi pokazała wykres kiedy jajeczkuje zapisany w karcie to by padł

dziewczyny, rozumiecie coś z tego ? dostałam okresu 24/25 maja, skończył się 29 maja a tu psikus 15 czerwca znowu dostałam miesiączki i skończyła się 18 Oo co to ma być ? i kiedy mam sie spodziewac miesiaczki ? wyliczyłam ze do 22 lipca

Gość migdalenka
A robiłaś test?moja koleżanką do 3 miesiąca miała coś w formie miesiaczki będąc w ciąży

czesc 🖐️ ja tak na moment bo czasu brak ;) widze ze dziewczyny z postami nie szalejecie :) sandziu jesli mialas okres tylko 3 dni i byla jakis inny np. skapy to mogloby to byc albo plamienie owulacyjne albo implantacja zarodka, jej nie wiem jaki masz cykl i liczyc juz nie mam czasu ale pomysl o tym ;)

nie nie robiłam testu, miesiaczke obliczyłam, że powinnam mieć 22 to wtedy zrobie ;) i śluz mam taki biały, nierozciągliwy..

Gość Migdalenka
Wyszło mi z badań beta hcg ze to już 6-7 tydzień

Cześć dziewczyny!!! jakoś mało tu wpisów, gdzie wasz entuzjazm??? nic nie piszecie, aa ja taka ciekawa jestem jak wam wychodzą starania???? ja przestałam sie nakrecać bo ostatnio nie wyszło mi to na zdrowie, właśnie kończy mi się 2 cykl starań a ja żadnych objawów....to śmieszne bo w zeszłym cyklu wszystko wskazywało na to że jestem w ciąży a tu @ bez minuty spóźnienia....a tera nic.....czyżby znowu nic nie wyszło? tak ostatnio rano leżałam sobie w łóżku i zebrało mi się na rozmyslania...czy dobrze robie? czy to nie zawcześnie? może powinnam jeszcze troche pożyć? wszystko się skończy? jak sobie dam rade???? masakra!!! nawet nie ma z kim o tym pogadać... gratuluję migdalenko!!!!

hej wszystkim... ja dzis mam 21 dzien cyklu i tez sie nie nakrecam juz co bedzie to bedzie @ mi sie spóźniła w tamtym mieisacu 5 dni chyba z nerw i teraz juz staram sie podchodzic do tego na luzie, bardzo bym chciala byc w ciazy ale los zdecyduje kiedy teraz nawet nie wiem jak mam sobie wyliczyc moment nastepnej @ ale tak w przybliżeniu na 18,19,20 jakos tak zobaczymy a ty dargatko kiedy @?

u mnie juz chyba nie będzie:) powinnam mieć 3 dni temu, przed chwila zrobiłam test i druga krecha słaba ale widoczna.....aż mi się słabo zrobiło jak to zobaczyłam.....lece do mamy:)

Gość hania_05-85
dargatka85 GRATULUJĘ wiem co czujesz ja też się cieszyłam z moich dwóch kresek. pewnei będziemy miały podobny termin porodu. możemy już zakladac topik mamusie 2013 :)

dargatka to wspaniale jak sie ciesze zakładajcie nowy temat moze kiedys do was dołącze:P Gratulacje kochana.....A jak wyglada twoje samopoczucie i wygladalo zanim sie dowiedzialas?