Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł32

Mały biust mojej dziewczyny zaczął mi przeszkadzać :(

Polecane posty

Gość specialization
Ja naprawdę współczuję takiego faceta. Dzięki Bogu na swojej drodze mało takich pustych gości spotykam. Moja siostra też ma mały biust ale żaden facet nigdy nie narzekał.

Gość specialization
piersi po ciąży nie są większe - ja mam takie jak przed ciążą.

Gość ksdksldkldksls
powaznie, w ciazy Ci podrosl?

Gość Paweł32
ksdksldkldksls, pewnie masz rację, Ona wierzy, że nie podobają mi się biuściate kobiety, gdyż specjalnie nawet przy niej udawałem, że nie zauważam tych atrybutów. Często powtarzałem, że małe piersi są lepsze, bo z wiekiem nie stają się obwisłe itp. Robiłem to dla niej oszukując samego siebie.

Gość specialization
Frajer jesteś - oszukiwac dziewczynę od początku, zmarnowac jej 4 lata zycia by teraz zostawić ją dla baby z większym biustem....No nie wierze w to co czytam.

Gość ksdksldkldksls
wiesz co ale popatrz na to z innej strony o duzych biustach mozesz rozmyslac, nikt Ci tego nie odbierze, ale co Ci z kobiety z duzymi cyckami jak moze Ci w niej przeszkadzac cos innego, moze miec krzywy nos, albo byc piegowata, albo glupia... nie kocha sie kogos za jedna czesc ciala tylko za wszystko,

Gość Paweł32
Nie jestem dumny z tego, że akurat duży biust mnie najbardziej podnieca, ale ja tego nie wybierałem. Jestem z natury romantykiem, kocham zachody słońca, piękne krajobrazy, uwielbiam zwierzęta. Mamy razem tyle wspaniałych wspomnień, nie wyobrażam sobie, ze moglibyśmy się rozstać, ale chyba nie będzie innego wyboru...

Gość specialization
Dlaczego pusty? Uwielbia duze cycki ale wiąże się z kobietą z małym ,oszukuje siebie i ją, marnuje jej 4 lata i mało tego nawet jej wmawia że jest super itp. FRAJER

Gość ksdksldkldksls
hmm a jakbys mial panne z duzym biustem i ona narzekala by ze ma za duze cycki, ze nie moze spac na brzuchu, ze chcialaby mniejsze ze kazdy facet sie jej gapi w cycki a nie na nia jakbys sie czul?

Gość specialization
Mają mnóstwo pięknych wspomnień, dziewczyna jest super ale...rozstanie się z nią bo ma mały biust:D Zaczynam wierzyc ze to prowokacja bo nie ma takich głupich facetów:D

Gość Paweł32
specialization, gdybyś czytał dokładnie to napisałem, że w początkowej fazie związku mi to nie przeszkadzało, więc uwierzyłem, że coś się zmieniło.

Gość ksdksldkldksls
hmm wiesz roztsanie sie to ciezka sprawa pamietaj ze drugiej takiej kobiety miec nie bedziesz bo zawsze bedzie cos jakies ale, a cycki to nie wszystko

a ja powiem tak, ze facet wiele wad kobiecie wybaczy, jesli pociaga go ona fizycznie i zaspokaja seksualnie.;) tak juz po prostu jest.;) jest sporo facetow- dla ktorych biust nie jest wazny, bo patrza na nogi czy posladki... ale na cos tam patrza;) i dobrze, gdy maja do tego odpowiednia partnerke.;)

Gość specialization
Tylko frajerzy oceniają wartość kobiety przez pryzmat jej fizyczności. Biust???Nie jest warunkiem dobrego seksu!

Gość ghtgrre
no to lepiej, zebys juz teraz zaczal dzialac, bo tracisz JEJ czas.. ja wiem jak to dziala.. ale niestety :( po za tym, wymiemniles tu swoje, jej imie, wiek i problem. skad wiesz, ze ona tu nie zaglada ? :P

Gość kulaga
Jesteś pusty człowieku. Zostaw tę biedną dziewczynę - może jeszcze znajdzie wartościowego faceta. PS: nie wszyscy faceci oceniają kobiety tylko po urodzie!

Gość jusssssssttaaaa
bella Współczuję jeśli 99% facetów z jakimi miałaś styczność to frajerzy No ja akurat miałam szczęście. Sama z chęcią bym zostawiła takiego pustaka gdyby mi powiedział że mam za małe cycyki dla niego:/ I taki ktoś pisze o tym ,że kocha?ŻENADA

Gość kolego mam to samo
silikony jaraja z daleka w dotyku obrzydlistwo wole juz zwisy byle bylo za co zlapac :P maly biust u nastolatki to slodziutkie :) u panny po 20 male cycki mnie zniechecaja

Gość Paweł32
Niestety, ale prawda jest taka, że duży biust pociąga większość facetów. Obracam się w środowisku ludzi wykształconych i nietrudno zauważyć jak wodzą wzrokiem i komentują hojniej obdarzone kobiety. Moim koledzy, którzy do prostaków nie należą rozmawiając o dziewczynach nigdy nie pomijają kwestii wielkości piersi. Chciałbym być inny, należeć do tej mniejszości, ale niestety tak nie jest. Czy myślicie, że Pamela Anderson gdyby nie jej biust zdobyła taką sławę i tak wielu facetów uważałoby ją za seksbombę? Na pewno nie.

Gość szz
A ja myślę, że warto o ten związek powalczyć, jeśli się kochacie. Powinieneś iść do seksuologa, lub porozmawiać z dziewczyną. Moze kuracja tabletkami lub wstrzyknięcie czegość w biust ( nie pamiętam co to dokładnie za substancja,ale powieksza biust) pomoze.

Gość jhjgjgjgjghj
jej co to za faceci teaz są, jeden ma depresje z powodu małego biustu laski inny chce odwołać ślub bo laska nie chce mu loda zrobić, WTF?

Gość Paweł32
szz, zrobiłbym wszystko aby ocalić Nasz związek, gdyż do końca życia żywiłbym uraz do samego siebie, że przez wielkość biustu skreśliłem szansę na związek z piękną i wrażliwą kobietą. Czasem mam wrażenie, że być może idealizuję sobie wizerunek biuściastej kobiety i może gdybym choć raz spróbował seksu z taką to by mi przeszło. Sam nie wiem.

,,A ja myślę, że warto o ten związek powalczyć, jeśli się kochacie. Powinieneś iść do seksuologa, lub porozmawiać z dziewczyną. Moze kuracja tabletkami lub wstrzyknięcie czegość w biust ( nie pamiętam co to dokładnie za substancja,ale powieksza biust) pomoze.'' :O dopiero poczulaby sie jak przedmiot...

masz 2wyjscia namowic ja na operacje powiekszenia lub zakonczyc zwiazek twoj gust co do wielkosci biustu nie zmieni sie, a jesli tak to tylko chwilowo pod wplywem poczucia winy. takie preferencje ksztaltuja sie u nas juz w dziecinstwie.

Gość dfdgf
a moze sama uwaza to za kompleks ? namow ją na operację i po problemie

nonsens- i tak predzej czy pozniej pewnie chcialby sprobowac niesilikonowego, prawdziwego duzego biustu, skoro bius jest az tak wazny szkoda meczyc dziewczyne operacjami... nie warto:O

Normalna dziewczyna nie da się namówić na powiększenie biustu pod groźba rozstania, więc jeśli myślisz że ona ma coś w głowie to nawet jej o tym nie wspominaj, zakładam że desperatka nie jest. Jesli tak ci to przeszkadza to jej nie kochasz i tyle. Wspomnienia? Ojojoj...to zaden argument bo każdy związek ma fajne momenty a rozstan mnóstwo.