Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł32

Mały biust mojej dziewczyny zaczął mi przeszkadzać :(

Polecane posty

Halinka No jakby nie patrzeć to piszemy o małych biustach,czyli na temat:) ja mam natrelle - czyli firma allergan i ta firma jest najlepsza. Mentory są twarde. Nagory to też allergan tylko implant anatomiczny bodajże. Są jeszcze eurosilikony też dobre i tansze,ja je mialam miec ale anatomy tylko jednak sie wycofałam i wzięłam okrągłe z allergana

Gość halinka80
dzięki, czemu się wycofałaś z anatomów?

Halinka wycofałam się z anatomów bo za tą cenę mogłam mieć allergana okrągłe,a że moj dr cuda robił z okrągłych to i wiedziałam,że wyjdą naturalne :). Po za tym wkładka anatomiczna jest zawsze twardsza od okrągłej,bo musi trzymać swój kształt,a ja chciałam mieć mięciutkie piersi :)

Halinka wycofałam się z anatomów bo za tą cenę mogłam mieć allergana okrągłe,a że moj dr cuda robił z okrągłych to i wiedziałam,że wyjdą naturalne :). Po za tym wkładka anatomiczna jest zawsze twardsza od okrągłej,bo musi trzymać swój kształt,a ja chciałam mieć mięciutkie piersi :)

Halinka coś mi się jeszcze przypomniało,bo z Twoich str dziewczyny jeżdżą do czech na operacje do dr furmanka i są też zadowolone i koszt operacji tam wynosi 8000zl

Gość halinka80
no ciekawe ze w czechach wszystko taniej mają! aparaty orto. tez tam są tańsze

Halina no u nas niestety od 2011 r narzucono na operacje plastyczne vat 23proc wiec operacje są droższe. Aczkolwiek jeszcze 6 lat temu można było powiększyć biust za 7-8tys.

Zaloguj się tutaj. Podałam Ci link do tematu o dr furmanku. Dziewczyny też sobie go chwalą. Warto poczytać :) www.beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=8443 Dr Kasprzyk jest dobrym chirurgiem no i ceny do najtanszych nie należą. Za operację u niego zapłacisz nawet 16tys...ale też widzisz za co płacisz. Może warto z tymi czechami spróbować?

Halinka Ja już uciekam :) bo i tak się zasiedziałam. Życzę powodzenia. Jakieś namiary już Ci podałam,więc powinno być już łatwiej zorientować się z tym co i jak :). Przemyśl to sobie. Nie ma czego się bać :P jak masz narzekać całe życie na swój biust to warto zrobić operację,bo i po co się męczyć psychicznie i fizycznie. Gwarantuję Ci,że po takiej operacje poczujesz się 100% kobietą i będziesz pewniejsza siebie,a co za tym idzie - szczęśliwsza.:)

Gość halinka80
jesteś bardzo pomocna! popatrze na tego furmanka choć co do powiększania piersi mam strasznego pietra, bo jak oglądam zdjęcia sporo biustów "nowych" mi się nie podoba ale biust mam maleńki stąd też kompleksy takie same jak i Ty miałaś

Halinka ale Ty się zdjęciami nie sugeruj,bo niektóre są robione 2tyg po operacji,miesiąc po,a one są jeszcze zazwyczaj krzywe,opuchnięte stożkowate itd. Piersi układają się nawet pół roku,a zazwyczaj kobiety po tym czasie już nie jeżdżą na konsultacje a więc i doktorzy zdjęć z ułożonymi piersiami nie mają,tak więc wstawiają takie jakie nacykają zaraz po operacji :)

Przemyślałem wszystko i jednak spróbuję dalej ciągnąć ten związek, przecież seks nie jest najważniejszy. Może nie będę do końca spełniony i szczęśliwy ale mam nadzieję, że moja kobieta będzie.

Gość kumpel niedawno spal
z laskom co miala silikonowe cycki mowi ze to masakra jakas :D zalowal ze bluzke jej zciagnal biust dotykal hehehe bo stracil ochote na seks :D na szczescie dziewczyna byla kumata wyczula ze cos nie teges hehehe zrobila szybciorem alegancko lodzika kumplowi no i mogl ja zaliczyc :P :D

Gość nox nox
to anime boy zalozyl nastepne prowo :D

Gość Pawel32
Jestem zyebem :O

Gość Less_means_more?
Paweł chciałbyś,żeby ta twoja Ania była z tobą, mimo, że nie czułaby się spełniona ponieważ masz za małego? Tzn dla niej za małego, nie że w ogóle. I postanowiłaby że jednak będzie ciągnąć to dalej, bo cię kocha - chyba - tzn tak, tzn nie wie, nie ważne, albo ważne, albo może tak a może nie .. cholera ta pieprzona jej natura nooo... duży ptak to nie wszytko, masz piękne oczy i jesteś inteligentny, jakoś da radę, ale nigdy przenigdy nie powie ci, że masz dla niej za małego, bo jak ona mogłaby spojrzeć w oczy twojej mamie... W ogóle ciebie zranić, a trudno. Da radę, będzie marzyć o wielkich tzn dużych ptaszkach a podczas stosunku z tobą hmm.. wyobrazi sobie, ale nie zaraz nie da się wyobrazić sobie że masz większego bo przecież czuje, że nie masz, ona stanika nie zdejmie, ale ty gacie przecież musisz, bo inaczej nawet raz w tygodniu nie będzie. Ojjj trudno będzie, ale jakoś będzie.. Cholerna natura.. ALe miłość wszystko przezywcięży tylko zaraz.. bo pytałam czy ty byś chciał, żeby ona tak się dla ciebie poświęciła????

Gość jest tu jakis palant
Paweł32 to anime boy ??? :D:D:D:D

Less_means_more?, ja bym akurat nie chciał aby się poświęcała dla mnie, jednak wiem, że rozstanie byłoby ciężkie dla nas obajga - bardziej jednak dla Niej.

Gość nagini21
Z tego co się wypowiadasz Paweł, to Ty niezbyt kochasz swoją kobietę... Piszesz o tym, że bedziesz nadal ciągnął ten zwiazek jakby czekała Cie instna męczarnia... Uwazam ze ALe badziew ma rację, to troche chore. Jestes dorosłym facaetem, a zachowujesz sie jak młody wchodzacy w zycie chłopak, który jeszcze się nie wyszalał. Nie chwiałabym mieć takiego faceta jak Ty, bo to Hipokryzja z Twojej strony. Wciąż mówisz ze chcesz dla niej dobrze itd.. ok, ale szkoda tylko, że to wszystko zmierza do znikąd. Jeśli zostaniesz z nią- Ty będziesz nieszczęśliwy. Jeśli dojdziesz od niej- Ona będzie nie szczesliwa. To dziwna sytuacja, bez wyjścia. Chcesz usłyszeć na forum cos, czego nie usłyszysz bo jak widzisz nikt nie powie Ci dobrze robisz, dobrze myślisz bo tak wcale nie jest. Nie zrywaj z dziewczyną, ale idź do lekarza, nie zwracaj uwagi an to co mówią inni, bo jak nie bedziesz potrafił radzić sobie z prasją otoczenia, to nawet mając 'cycolinę' możesz znów wpaśc w towarzystwo którym duże cycki się nie podobają. Jeśli brakuje Ci tego czegos w łóżku, to może pobawcie sie w jakieś łózkowe przebieranki nie wiem. ps. jak widzisz nie jest to normalne jak myślisz, bo nie ma nikogo na forum kto by Cie poparł i to w jaki sposób myslisz o kobiecie z która spędziłeś 4 lata .

Gość Less_means_more?
dlaczego byś nie chciał, żeby się poświęcała w imię miłości?

Gość Ania244444
Pawel nienawidze cie!! wszystko zepsules :((

Gość Ania244444
zajrzalam dzis na kafeterie a tu patrze!!!!!!!!!! temat o mnie!!!!!!! jak mogles Pawel???

nagini21, duże biusty podobały mi się od zawsze, Anie pokochałem bez względu na to i myślałem, że będzie OK, uwierzyłem w to. Less_means_more?, nie chciałbym bo wiem, że wcześniej czy później pojawiłaby się frustracja.

Gość Less_means_more?
Paweł, może to jest choroba jakaś? Tak jak fetysze np, tyle że nie zostawia się kogoś kogo się kocha bo nie chce założyć szpilek do łóżka, z tym, że tu chodzi o ciało, na które ona nie ma wpływu. Ciebie kręcą duże piersi, szukasz wyjścia z sytuacji, piszesz tutaj licząc na pomoc. Moim zdaniem powinieneś skupić się na tym, aby wyleczyć się z podejścia do cielesności, wiesz.. każdemu ma prawo podobać się co innego i całe szczęście, tyle, że u ciebie brak biustu stał się obsesją, albo inaczej chęć uprawiania seksu z biuściastą stała się obsesją. Podobno marzenia erotyczne ma większość i nie zawsze ta druga str byłaby zadowolona, gdyby usłyszała jakiej one są treści, ale marzenia pozostają w sferze marzeń i brak możliwości ich realizacji nie wpływa na jakość związku, czy w ogóle na jego być albo nie być a jeśli wpływa - chodzi mi o związek gdzie jest uczucie, miłość, zaangażowanie, bo uczucia w związkach też przechodzą metamorfozy, ale to nie na temat - to wtedy uważam należy zdać sobie sprawę z defektu funkcjonowania własnego mózgu a takie coś się leczy, przynajmniej jest taka możliwość i radzę ci z niej skorzystać. Jakaś psychoterapia itd. Nikt nie każe ci przestać lubić dużych cycków, ale patrzeć przez ich pryzmat owszem :)

Less_means_more?, może faktycznie spróbuję porad lekarza specjalisty, jednak nie wiążę z tym wielkich nadziei. Trzeba jednak próbować wszystkiego.

Gość adelina12345
jestem pewna ze wasz zwiazek nie potrwa juz dlugo, wspomnisz moje slowa

Gość to prowokcja anime boy
lecz sie durniu 🖐️

Gość do Paweł32
Nastepnym razem wymysl lepsze prowo z.j.e.b.i.e. 5/10 🖐️

Gość daarek31
typowa prowokacja na kafe , a naiwnych imbecylek na forum zwłaszcza kobiet nie brakuje.