Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowlasnieniewiem

mam 19 lat i chce miec starszego faceta

Polecane posty

Gość nowlasnieniewiem

a dlaczego ? bo znam chlopakow w moim wieku . Chcialabym miec mezczyzne w wieku okolo 30 lat. z moimi rowiesnikami mozna z nimi powaznie porozmawiac , ciagle mysla o imprezach o zaliczaniu nowych panienek , oczywiscie sa wyjatki , zawsze sie trafi wyjatek od reguły ale to rzadkosc , moze to takie czasy? mniejsza o to. Ja mialam krotkie dziecinstwo (sytuacja rodzinna) musialam szybko dorosnac i jestem bardzo dojrzala jak na swoj wiek. Potrzebuje ciepla , poczucia bezpieczenstwa , musze czuc ze ktos mnie kocha. Moze to dlatego ze wychowywalam sie bez ojca? Taka psychologia ale ja nigdy tego nie rozumialam , bo nigdy nie chcialam zeby do nas wrocil , nie brakowalo mi go. Czy cos ze mna nie tak?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja jak miała 18 lat spotykalam sie z 30 latkiem ... i byl tak samo dziecinny jak moi rowieśnicy

Gość darkoooo
man45 lat i chętnie się z Tobą pokocham.Z jakiej jesteś miejscowości

Dziwczyna nie wspomina o seksie, a Wy byscie tylko dupczyli...

Gość Kamil 01
my ?

Gość zdzisław, 63 lata
Cześć. Tak się szczenśliwie złorzyło że jestem akułalnie wolny. Poznamy sie?:)

Dobrze Cię rozumiem. Mnie nie interesują moi rówieśnicy. Młodzi, nadpobudliwi z dziecinnymi myślami. Sama mam 9 lat starszego faceta :) Każda kobieta szybciej dojrzewa od faceta.. no cóż :)

Bo chłopcy w Twoim wieku to najczęściej gówniarze z mlekiem pod nosem wożący się autkami rodziców :)

Gość Laura223
Ja lubie starszych i takich sobie przewaznie wybieram . koło 30-stki ,a mam 22 lata . nawet koło 40-stki by mógl być ,ale to na romans bardziej Mam powodzenie u rówieśników i miałam tez facetów w podobnym wieku do mojego ,ale starsi mnie bardziej pociągaja ;)

Gość Laura223
teraz sie spotykam z 35 latkiem. wiem ,ze to nie ma przyszłości z pewnych powodów ,ale jest super. seks jest ekstra z nim ;)

autorko... Ja mam 20 lat i faceta, który ma 30 lat ;) Poznalismy sie gdy mialam 17 lat... Nie wyobrażam sobie być z rówieśnikiem :P Pozdrawiam

Gość aw ds xc
Despina a jak na to zareagowali twoi rodzice ? bo jestem w podobnej sytuacji.... :P

Autorko doskonale Cię rozumiem, jestem w podobnej sytuacji. To jest normalne.

aw... Moja mama również jest młodsza o 10 lat od mojego taty więc nic nie mieli przeciwko mojemu partnerowi ;) Zreszta niemal od razu ich sobie przedstawiłam i byli nim zachwyceni :D Więc w porządku ;)

Gość scarlettttttttttttttttt
Ja mam 21 lat i chętnie wzięłabym sobie faceta koło 40... mam dość kolesi w moim wieku;/////////////

Gość gość
A ja mam 36 lat i mam dośc kobiet w moim wieku. Chce dużo młodszą bo nie ma takiego obliczonego podejscia do życia i partnera