Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33 latek

stuknęło 33

Polecane posty

do innego 33 latka z myślą - ja mam kochanka (hmm, jakoś dopiero oswajam się z tym słowem:P) od niedawana. Ja nie szukałam nikogo, sam się znalazł, więc myślę, że to jakieś "przeznaczenie" było :-) Poznaliśmy się na kafeterii, zupełnie przypadkowo, gdzie braliśmy udział w dyskusji. Jak na razie jestem bardzo zadowolona, nie żałuję ani jednej chwli spędzonej z Nim na rozmowach na gg czy przebywając w Jego towarzystwie na żywo. Żałuję tylko,że czas nas wtedy ogranicza, że mamy dla siebie przykładowo ok 2-3 godziny tylko, które mijają zdecydowanie za szybko.... :-( Mąż się nie domyśla, mam nadzieję,że nigdy się nie dowie. "Czy gra jest warta świeczki" ? - okaże się, na razie myślę,że warta, ja nie potrafię, nie chcę zrezygnować ze spotkań z Nim, bardzo lubie gg z nim, Jego smsy, głos, jak jest obok i mogę się przytulić... A na samą myśl o seksie z Nim to już jestem "podniecona" :-P I nawet gdyby "to" się miało skończyć to nie żałowałąbym tego co było do tej pory :-)

Gość idealnie rozegrany
temat

Gość inny 33 latek z nową myślą
Mg34 a czym skusił ciebie ten kochanek ze stał się kochankiem? Czytałem,że kolacji rzadnej nie było, więc sam seks tylko macie? Pisałaś że nie możesz z nim nigdzie się pokazywać ale chyba w pokoju można by coś też zjesc?To tylko dla samego bzykania z nim się spotykasz?

Gość 33 latek
do Mg34 Po przeczytaniu Twojej ostatniej wypowiedzi doszedłem do wniosku że bardzo bym chciał aby jakaś kobieta o mnie tak właśnie myślała jak Ty o swoim " nowym chłopaku" :-)

Gość depewu
No jak "mają dla siebie przykładowo ok 2-3 godziny" to jedzenie (obojętnie gdzie i obojętnie czego) byłoby stratą czasu, nie sądzisz? :P

Gość 33 latek
od razu przechodzą do konkretów . :-)

Gość depewu
Może nie od razu do konkretów bo Mg34 napisała, że lubi "jak jest obok i mogę się przytulić" ale wspólne jedzenie w tym czasie byłoby stratą czasu, IMHO :) I z takim uczuciem napisała... :)

To on by ją skusił samym sobom, niczym innym? Jak bez kolacji, bez takich dodatków na niego samego poleciała?Jakieś niewiarygodne to nie uważacie?

Gość depewu
Czemu niewiarygodne? :) Nie spotkałeś nigdy, np. na ulicy, laski, którą bez zastanowienia zerżnąłbyś natychmiast? :)

No zdarzaja się takie myśli, nie powiem,ze nie. Ale laski są w większości interesowne i by znaleść taką co na szmal nie poleci to duża sztuka.

Gość depewu
Szmal szmalem ale na kolację z dodatkami to chyba jakaś bezdomna by poleciała :D

Ale dla większości liczy sie jakiś tam gest, przebieg spotkania, wstęp jakiś miły a nie tak hop sipu i do łóżka.

Nie chce tu urazić Mg, bo nie chodzi o to,ze jest łatwa jak na sam seks idzie ale o co innego, o to ze wystarcza jej sam ten kochanek, to ze on jest, on ją jara a nie to co materialne. To musi byc dopiero motywacja, podniesienie wlasnej wartosci dla tego kochanka.I tego tez bym chcial sam i mu zazdroszcze. Mg ty istniejesz?

Gość depewu
Takie zdanie ma się wtedy, kiedy trzeba kilka stówek położyć na nocnej szafce przed wizytą dziewczyny z agencji :P Z takim podejściem najwyżej jakiegoś kurwiszona albo młodocianego lachociaga wyrwiesz :P

inny 33 latek z myślą tak, sam seks, przytulanie, rozmowa :-) Jak dla mnie to szkoda czasu na jakieś jedzenie nawet w pokoju jak my mamy tylko te 2-3 godziny, które tak szybko mijają :-( Wolę w tym czasie robić znacznie przyjemniejsze rzeczy niż jeść :P No można powiedzieć, że spotkanie zaczynamy od „deseru :P

A czym mnie skusił??? Rozmową poprzez gg, tym co pisał i jak pisał :-) Później swoim głosem jak zadzwonił jeszcze przed pierwszym spotkaniem :-) No i samym sobą, swoim podejściem, no i super seksem też :P

Gość taki jeden 30 latek
Pisałem już wczesniej, że żeby być zadowolonym z kochanki/ kochanka, trzeba dokonać najlepszego wyboru w życiu, albo jednego z najlepszych. Mnie się taki trafił- można dodać "jak ślepej kurze ziarno" ;) Mnie Kochanka bardzo odpowiada pod każdym względem (poglądów, wrażliwości, emocji, wyglądu, zapachu, temperamentu, głosu) ale też Jej "przenaczeniem" nie jest wyłącznie seks. O Jej wartości, ważności w moim życiu dowiaduję się zawsze przy rozstaniu...

Gość 33 latek
taki jeden 30 latek Fajnie napisane, W moim odczuciu oddałeś całą istotę sprawy związanej z plusem posiadania kochanki.

Gość taki jeden 30 latek
No to przemyśl gruntownie czy warto rezygnować z tego idąc po ulgę do prostytutki. Ja uważam, że to będzie jedna z gorszych decyzji w Twoim życiu skoro zauważasz pozaseksualne zalety kontaktów pozamałżeńskich ;)

Gość 33 latek
taki jeden 30 latek kompletnie nie wiem jak "ruszyć" ten temat. Nigdy nie zdradziłem swojej żony i jestem w tych sprawach totalnie zielony. wkurwiony jestem najbardziej o to że swoim postępowaniem zmusiła mnie do takich przemyśleń i pewnie przyszłych działań bo mi naprawdę zależało aby Nam się wszystko ułożyło. Przestałem ją już nawet lubić nie mówiąc o jakiejś miłości

Gość 33 latek
kolejna noc za mną i kolejny tekst ze strony mojej żony - ŚPIJ LEPIEJ Całej sytuacji nie polepsza fakt że paraduję mi naga albo w skąpej bieliźnie rano i wieczorem doprowadzając moje jaja do szału :-) W tym domu dojdzie kiedyś do tragedii. W mojej głowie już za bardzo zmieszała się z sperma z płynem mózgowym

Ile żona ma lat? Macie dzieci? Dla mnie to nienormalne,że ona ma chęć tylko średnio 1 raz w miesiącu. Wcześniej też tak bardzo sporadycznie mieliście seks???

Gość 33 latek
ona ma 33 lata. Jedno dziecko. Już nie pamiętam jak to było dawniej bo ten stan trwa już baaadzo długo . Długo to tolerowałem ale w ostatnim roku zacząłem już pękać . Atmosfera w domu marna . Ogólnie wszyscy znajomi zauważyli że się zmieniłem na złe . Smutny, zaczepny, łatwo mi puszczają nerwy itp. Ogólna samoocena bliska zeru. Jak widzicie czytając moje posty wcale nie trzeba być policjantem aby zauważyć " że facet gubi się w zeznaniach". Raz dziwka raz kochanka. Skrajne dwie różne "sprawy. Dla mnie temat zupełnie nowy i nie wiem co tak naprawdę z tym wszystkim zrobić .

Gość Stuknelo 43
Radze uklad z dziwka bo to jest czysta wymiana uslugi. Robi co chcesz, placisz, jest na zawolanie, wszytko bez komplikacji i pogmatwan. Z kochanka nigdy nie wiadomo - moze sie ukazac upierdliwa osobowoscia z czasem, byc bluszczem, mieszac ci w zyciu prywatnym albo co gorsza, jakbyscie sie rozstali, mscic sie jakos u ciebie w pracy. Wole jasne uklady :) Place i wymagam. Jak ktos ma ochote na kochanke to powinien zakonczyc obecny zwiazek i normalnie poszukac nowej partnerki czy zony. Prostytutka jest jak dla mnie o wiele bardziej nieskomplikowanym rozwiazaniem. Nie wiem jak to dziala. Z poprzednim mezem bylam oziebla, nie mialam ochoty na niego chyba ze dwa lata. W koncu go zostawilam. Z obecnym moglabym sie kochac codziennie po kilka razy :) Fajnie facet caluje :) Ale z kolei on niestety ma mniejsze libido niz ja w tym zwiazku :( Jeszcze jedna rada dla facetow. Wielu ludzi probuje skomplikowanej gry wstepnej, nie wiadomo co itd., a wiecie, na wiele kobiet dziala najbardziej po prostu zwykle calowanie w ciagu dnia, bez pospiechu. Musze rowniez przyznac, ze lubie jak moj facet mnie obmacuje pod bluzka :) Do serwisu prostytutek jestem przekona bo sama zamowilam jedna dla nas do hotelu zeby fajnie bylo :) Pragmatyczne rozwiazanie, ladna laska, wszytko bez komplikacji i zobowiazan. W zyciu bym nie poszla na uklad z kochankiem i kochanka. Potem stoi ci ktos taki pod drzwiami i wyzywa. Na co to komu?

Gość aldo_1973
No ja mam ten sam problem. Niestety nie mam odwagi pójść na dziwxi ani poszukac sobie kochanki. Pozostaje mi ciągłe walenie konia. Jestem wręcz uzależniony.

Gość aldo_1973
Poza tym jak to zrobić - ciągła walka praca-przedszkole-szkoła-dom-zakupy-odrabianie lekcji-sprzątanie-naprawy. A jak przychodzi wolna chwila wieczorem to przecież nie wyjdę z domu i nie pojadę na Xurwy :)

Gość aldo_1973
Proponowane rozwiązania problemu ;) 1. Znaleźć sposób - jak zachęcić własną żonę - praktycznie niemożliwe 2. Zmienić żonę - poza brakiem seksu wszystko jest OK - myślę że byłoby to nieuczciwe w stosunku do całej rodzinki - więc raczej odpada 3. Zapomnieć o tym - zająć się układaniem pasjansa :)

i trzecia opcja jest najbardziej bezpieczna aczkolwiek najmniej zadowalająca na pewno :)

Gość kmlwi
>inny 33 latek z nowa mysla> napisałeś: ''Ale dla większości liczy sie jakiś tam gest, przebieg spotkania, wstęp jakiś miły a nie tak hop sipu i do łóżka. " Potwierdzam za Mg34, że wszystko poza 'hop siup i do łóżka jest stratą czasu, szczególnie, że kochankowi nie można dać go za wiele. 33 latek paraduje (pół)naga? to wykreślam alternatywę, że ona wydaje się nieatrakcyjna dla samej siebie i z tego powodu unika seksu z Tobą... do tego Ty łasisz się do niej jak pies i nic nie działa? dla mnie czyjaś dzika ochota często także działa niczym afrodyzjak... stawiam, że ma kogoś (żadnych podejrzeń??) zerknęłam do tematu Mg i Twojego pytania o przenoszenie nowinek z seksu z kochankiem na seks z mężem - to tak nie działa... :P nie ma się co łudzić, że gdyby kogoś miała, to by była chętniejsza i przejawiała więcej fantazji z Tobą - mój seks z mężem własnie zubożał w czasie trwania romansu (choć po nim - wróciło do normy ;) )