Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgwothgot4

Ciekawa jestem kiedy ta kobieta się z tym pogodzi - "teściowa"

Polecane posty

Gość nudne życie a raczej smutne
to ma prawdziwa autorka :( Podszywy to mają chociaż brechtę z tego ;)

Gość dalfOlkaTolka
a my się bawimy z podszywami, czemu nie? jeden ogląda serial o tej porze, inny ogląda gołe baby, a jeszcze inny woli taką rozrywkę na forum ;) jak taki jesteś ponad, to nikt Ci nie karze tutaj siedzieć :D idź spełniaj się w swoim niezwykle ciekawym, barwnym życiu :D

Gość akjapQI
Jak ja pisałam pracę licencjacką a później magisterską, to wszystkie badania i metodologię badań musiałam do pracy dołączyć. Musiałam również mieć wyznaczoną i opisaną "próbę" (brzydko się nazywa) czyli ludzi, których będę badać - ze względu na wiek, płeć, miejsce zamieszkania, stan cywilny itd. Z tego co wiem, dotyczy to wszystkich badań naukowych a nie pseudonaukowych. Ciekawa więc jestem, jak autorka chce z tej dyskusji wynieść jakiekolwiek dane o badanej "próbie" i ich faktycznym podejściu do tematu ślubu. Tym bardziej, że już pierwsze założenie jest błedne - tu nikt nie pisał, że ślub brał bez miłości.

Gość bhljnl
byłam przekonana że matki mają ambitniejsze rozrywki

Gość Załączy
do pracy 20 stronnicowy wydruk z tej naszej pogawędki :D.

Gość matki też ludzie
mają różne rozrywki ;). Te mniej i bardziej ambitne.

Gość dalfOlkaTolka
"byłam przekonana że matki mają ambitniejsze rozrywki " - no widzisz, jak rzeczywistość odziera nas z wiary w bajki :D o Świętym Mikołaju też już słyszałaś?

Gość nudne życie a raczej smutne
Fakt jest faktem, że podszyw jest zabawniejszy niż autorka. Autorka taka trochę "zahukana" była, nie? Jak mantrę powtarzała tylko wyuczone zdania, że jej ślub nie potrzebny i że nie chce. A podszyw a to prace pisze, a to w komórce siedzi :D Właśnie gdzie podszyw? :)

Gość sdvsdf
akjapQI, no właśnie nikt nie wierzy tutaj w tą ściemę o pracy :) jakaś idiotka myślała, że jest sprytna, a wyszły tylko braki w inteligencji :d

Gość Popodszywajmy się
wszystkie i prowadźmy dyskusję sama ze sobą :D

Gość Lili Anna
akjapQI - każdy kto pisał pracę wie, że takie "badania" nie przejdą, więc nie ma co w ogóle debatować czy to prawda czy nie. Co nie zmienia faktu, że to było zabawne, jak bardzo autorka starała się nas o autentyczności tej pracy przekonać ;)

Gość Każdy kto pisał pracę
wie, ale część ludzi tutaj to gimnazjaliści :). I im się ta informacja przyda na później - jak kłamać i się podszywać, to przekonywająco :D

Gość Lili Anna
ciekawa tylko jestem czy to autorka przekonywała nas o tej pracy czy podszyw. Bo jeśli autorka to łatwo to tłumaczy sytuację w jakiej się znalazła i trwa z własnej nieprzymuszonej woli. Po prostu logiczne myślenie nie jest jej najmocniejszą stroną ;)

Gość Każdy kto pisał pracę
zaraz się tu zjawią podszywy podszywów i stwierdzą, że to oni napisali :D. Zaczyna się robić coraz bardziej zabawnie ;).

Gość Lili Anna
No autorka to trochę tak pisała, jakby mąż siedział przy niej i patrzył jej na ręce czy przypadkiem się nie waha z tym ślubem ;) Nie zdziwiłabym się jakby to jej mąż się tu stronę wcześniej pod nią podszywał hihi :D

Gość Lili Anna
A ja marzę, żeby mieć swojego własnego osobistego podszywa :D Tylko nie autorkę, bo jeszcze mi teściową swoją dorzuci w poście, a ja takiej nie chcę nawet na monitorze :D

Gość Lili Anna
Tak naprawdę to ja jestem autorką tego tematu i wszystkich was zrobiłam w bambuko! :) Pozdrawiam!

Gość Lili Anna
Zarąbiście! :D dziękuję :D

Gość Lili Anna
Tak w ogóle to "śluby z miłości" to wymysł II połowy XXw, do tamtego czasu wszyscy brali śluby z rozsądku/interesu (rodziców zwłaszcza, ale nie tylko) i jakoś te małżeństwa były bardziej trwałe niż teraz.

Gość Lili Anna
a moja teściowa to wredna zołza i karze mi biegać na golasa wokół domu! Pozdrawiam.:)

Gość Lili Anna
jak łatwo spełnić marzenia!

Gość Lili Anna
szczególnie te o teściowej ;)!

Gość Lili Anna
Jesteś kochany podszywie muaaa :) Pierwszy raz się pode mnie podszyto :) To mój pierwszy raz, dorzuciłbyś coś mega :D

Gość Lili Anna
ej ale nie o teściowej! Moja teściowa to dobra kobieta, bardzo ją lubię :)

Gość LiIi Anna
z drugiej strony coś MEGA za PIERWSZYM RAZEM może być bolesne... taka refleksja mnie naszła.. muaaa..

Gość Prawdziwa autorka hgwothgot4
Jesteście beznadziejni! Tak się naśmiewać z mojej sytuacji! Jakiś podszyw zaczernił mi nick. Skandal! Jesteście bez serca! Tylko okazję do rozrywki widzicie! Chciałam porozmawiać na poziomie, bo jest mi ciężko, a tutaj tylko wyśmiać umieją człowieka! Moja teściowa jest nienormalna i to nie jest śmieszne! Namawia mojego syna, żeby poszedł na księdza i odkupił grzech bękarctwa i podstępem udzielił nam ślubu! :(

W sensie - ma nam udzielić ślubu, jak już będzie księdzem i odkupi grzech bękarctwa swoich dzieci a sam po udzieleniu nam ślubu dokona aktu apostazji.

Właśnie, że nie! Podszywie jeden. Mamy synka i on ma być księdzem według tej starej lumpeciary! Rozumiesz? Pozdrawiam :).

"W sensie - ma nam udzielić ślubu, jak już będzie księdzem i odkupi grzech bękarctwa swoich dzieci a sam po udzieleniu nam ślubu dokona aktu apostazji." to podszyw! nie wierzcie podszywom! Pozdrawiam. :)

Gość LiIii Anna
Porzucam ten wątek i zostawiam go na pastwę podszywów! :)