Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy też tak uważacie...

Dla mnie facet, który miał w całym swoim zyciu więcej niż 3 kobiety to zwykły

Polecane posty

RUCHACZ, bo rozumiem, raz można się pomylić, dwa też, no ale za trzecim razem już powinno się trafić na tą właściwą kobietę. A taki co pieprzył więcej niż 3 to zwykły ruchacz i bym się brzydziła być z takim. Jak można kochać 3 razy? Pieprzył bez miłości i taka prawda.

Gość moniah
to samo tyczy sie kobiet, nawet bardziej

Gość Wolna251
to nie liczby świadczą o tym kim jesteśmy! w życiu można długo szukać swojej połówki!!!A jak ktoś to robi z byle kim dla zaliczania to wtedy jest szmatą...

Gość DuPa OsRaNa
To w takim razie pełno jest na świecie takich RUCHACZY.

Gość moniah
wlasnie ze swiadcza, mozna dlugo szukac, ale to nie usprawiedliwia chodzenia do lozka z kazdym partnerem

Gość Wolna251
moniah... ok ja też nie uważam szmacenia ale być z kimś i iść z nim...to co innego jak zaliczanie np.na dyskotekach...

Dokładnie można szukać długo, wiele kobiet poznawać, ale iść do łóżka tylko z taką którą się naprawdę kocha, ona ciebie kocha. I to po dłuższym czasie znajomości, jak już są siebie pewni. zgadzam się, u kobiet podobnie!!!!

Gość moniah
Jesli sie mialo z 10 partnerow czy nawet 5 i z kazdym sie szlo do lozka, to normalne to nie jest

Gość moniah
a jaka liczba stanowi te granice?

nie ma sztywnej granicy mniej wiecej ja to widze tak: dla faceta mneij niż 20 letneigo jest to 1 dla mneij niz 20-30 - góra 3 dla 30-40 - 5 Ja rozumiem, że ktoś mógł się pomylić, źle ocenić osobę, itp. ale jezeli ktoś śpi z kimś nie poznając go uprzednio to nei jest w moich oczach facetem.

Mam 23 lata... Do tej pory spałem z 8 kobietami. Jestem zdrowy i żyję. To były niesamowite przeżycia, bardzo cenne doświadczenie. Moja obecna dziewczyna raz się mnie zapytała, czy kiedykolwiek ją okłamałem. Powiedziałem, że "tak .... Spałem z większą ilością kobiet niż Ci mówiłem." Przyjęła to normalnie. Właściwie jest pierwszą osobą, którą pokochałem. Ona też mnie kocha i wiecie co ? Nie zrobiło to na niej żadnego wrażenia. Chyba się domyślała po tym jak starałem się ją uczyć pewnych rzeczy. Wniosek jest prosty. Jak kogoś kochasz i on Ciebie, to nie ma znaczenia. A teksty w stylu "To obrzydliwe", mówią kobiety, które wyżej srają niż dupę mają.

Ale to nie Twój interes , wypada czy nie wypada. Mogłem nie mówić jej prawdy, a przyznałem się. Od tamtego czasu bardziej mi ufa.

Gość moniah
jasne ze to obrzydliwe jest, tak tlumacza sie latwi..

Gość moniah
hmmm01 jestes latwy i tyle, taka jest prawda

Gość piekny Romeczek
ja mialem 2 kobiety, z obydwoma uprawialem anal i robity mi głebokie gardlo :) ale na szczescie nie jestem ruchaczem :)

Pełno w was jadu. Ja wcale nie uważam, że zrobiłem coś wielce niestosownego. Jestem szczęśliwy, żyję i mam się naprawdę dobrze. :) Jak dwoje ludzi chce stworzyć związek patrząc w przyszłość, bez sensu oglądać się na przeszłość. Uważam także, że każdy facet powinien mieć przynajmniej te 5 kobiet, tak aby nie kusiło go w przyszłości. :) Byłbym łatwy gdybym korzystał z każdej nadarzającej się okazji moja droga. :) A wierz mi, że każda z partnerek, z którą dzieliłem te niezapomniane chwile, była wspaniała. :) Myślcie sobie co chcecie. Mam to gdzieś. :)

Gość moniah
Uważam także, że każdy facet powinien mieć przynajmniej te 5 kobiet, tak aby nie kusiło go w przyszłośc nie tylko jestes latwy ale glupi wierny to bedzie prawiczek a nie ruchacz to tak jakby uwazac ze alkoholik po slubie przestanie pic a ten co nie pil nigdy jak sprobuje alkoholu to stanie sie alkoholikiem

hehe.... Oprócz tego, że ujmą jest wchodzenie z wami w jakikolwiek dialog to.. Czy ja was obrażam ? :) Czas zejść na ziemię, skończyć marzyć o księciu z bajki. Życzę wam, żeby ktoś porządnie was dziewczyny pokochał. Zarówno emocjonalnie jak i w nocy. Bo z tego co widzę, to nie ma czego wam zazdrościć. :)

Gość moniah
myslisz ze ktos z nas zazdrosci ci tego ze jestes latwy?

Gość Wolna251
co dla was znaczy bycie łatwym? to że się spało z osobami z którymi się było? nie zawsze tak jest że pierwsza nasza miłość jest tą ostatnią do końca życia! Jeżeli zdradzamy to się zgodzę że jest to fuj! ale seks z partnerem nie jest niczym złym...

Gość tak to widze
a ja wam odpowiem tak -------nie znacie dnia smierci swej ani godziny wiec jak możecie to korzystajcie barany i się pieprzcie ile wlezie skurwysyny!!!!!!!!!!!

Gość Wolna251
kto powiedział że co miesiąc??????? ja miałam 5 partnerów! z każdym łączyło mnie uczucie... i co w tym złego?