Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z wiolonczela

Czemu dziewczyny ktore uzywaja tamponiw wywyzszaja sie na tymi ktore podpasek

Polecane posty

Gość znudzona/zieeew
co za pitolenie-nie chciałabym wobec tego zobaczyć twojej skóry na cipce,ta cudowna siateczka jeszcze tak mocno przyciśnięta do skóry nie dopuszcza do niej odrobiny powietrza. Skóra nie oddycha=odparzenia,dyskomfort,podrażnienia=nic przyjemnego

Gość ...masakra...
Sorry ja nosilam bella perfecta i naturella(cienkie) odkąd od tych "cudownych podpasek" zrobiły mi się odparzenia to dziekuje bardzo. I jak to nie czuć podpaski? Ale pierdolisz

Gość co za pitolenie
Odparzeń nie miałam nigdy, cóż są specjalne specyfiki na to 🖐️

Gość ...masakra...
Nie używam już podpasek nie mam zamiaru fundować sobie dyskomfortu i odparzen

Gość co za pitolenie
I nie mam żadnych zastrzeżeń co do mojej skóry w tym miejscu, czemu właśnie się dziwię bo mam problemy z AZS, może to kwestia odpowiedniej(czyt delikatnej) pielęgnacji i dermokosmetyków? Bo tylko takie stosuję🖐️

Gość Frania na podwójnym gazie
podpaske zawsze czuć chocby nie wiem jak cienka była wiec stulcie japy podpaskowe królewny :D

Gość tamopnowa
Od wielu lat używam tamponów. Ale czasami, gdy jestem w domu i nigdzie nie wychodzę, to zakładam podpaskę - tak dla równowagi :P I nikt mnie nie przekona, że jej nie czuć! Choćby te najcieńsze, próbowałam różnych, i tych najdroższych, i tych tanich, z różnych materiałów - noszenie podpaski to dla mnie meeega dyskomfort, zmieniam ją jak tylko poczuję, że coś "pociekło", bo bym się źle czuła wiedząc, że mam zabrudzoną podpaskę w majtkach :P i nie wyobrażam sobie już wyjścia z domu z podpaską. MNIE podpaska przeszkadza, aczkolwiek nie rozumiem kwestii "wywyższania się" - nic mnie do tego, co kto między nogi wkłada :P

Gość just always
tampony sa dla rozjechanych pochew, ja jestem dziewica i nie wyobrazam sobie uzywac tampony, czulabym sie jakbym kutasa w sobie miala.

Gość berntrg
wow! cóż zaluksus, cienka podpaska z siateczką :-O a myslisz, że o jakich my rozmawiamy? tych grubych nigdy nie używałam, bo pare razy spróbowałam i zaraz musiałam ściągać, bo nie potrafiłam myśleć o niczym innym niż o tym, że ją mam. cienkich prawie nie czuć, ale to nie zmienia faktu że są mniej wygodne od tamponów. poza tym nie powtarzjś sloganów za reklamotwórcami o siateczkach wszystko chłonących :-D bo taka siateczka nie sprawi że ta krew zniknie, poza tym przez te mikrodziurki nie przedostaną się fragmenty złuszczającej się błony :-O

jak lubisz mieć ptaka miedzy nogami to pchaj podpachy :D tampony są wygodne, nie czuć ich i są bardziej higieniczne! kazdy lekarz ci to powie, ale wy dalej swoje podpaskowe królewny :D z cip wam kapie, potem klei sie do pizdy fuu a ile bakterii bleee

Gość bswgtwefge
HAhaha tamponowa elyta. Coś w tym jest rzeczywiście ;) tamponów używają wredne zimn suki.

Gość berfbtern
czyżbyś czegoś zazdrościła podpaskowa królewno? nikt nie jest skazany ani na podpaskę ani na tampon, więc o co chodzi?

idotki to ironia :o jka was czytam to mi żal ze ejsteście tak głupie! załozcie watek o wyzszości papieru velvet nad mola pojebane kurwy!

Gość za to ty mo,żesz
teraz poczuć tą wyższość, bo przecież z podpaską always czujesz sie jak gwiazda :classic_cool: a tak na serio to jesteś jakaś dziwna twierdząc, żę ktoś tam czuje wyższość. to chyba ty czujesz niższość i tak naprawde masz problem z doopy wzięty :o

Gość co za pitolenie
Nie wiem o jakich rozmawiacie, ale słowa ''pampers'' czy ''klei się'' raczej nie kojarzą mi się z cieńkimi podpaskami. Gdyby te siateczki nie chłonęły to nie byłabym tam ''czysta'' po całym dniu w przeciwieństwie do tych ''zwykłych'' gdzie jednak krew zostawała/rozmazywała się na skórze. Różnica jest wielka jak dla mnie.

Gość konserwełe dla mamełe
Frania na podwójnym gazie ---> wolę żeby te bakterie znajdowały się na zewnątrz niż w środku tzipy :classic_cool:

idiotko, jak bakterie się wytworzą skoro @ są wewnatrz ciała i jest temp ciała i nic tam sie nie robi, jak ci wycieknie z cipy to wtedy pod wpływem czynników zewnętrznych się robia bakterie, poczytaj trochę bo widać w zawodówce biologii nie było :D🖐️

Gość bregbehb
może ona tam w cipie ma już jakieś zakażenie i dlatego tak pisze...

Gość podstępna kuciapa
aż nabrałam ochoty na zmianę podpaski, którą założyłam 30 minut temu... to ze stresu, że się "skurviłam" chodząc regularnie do ginekologa! Raz byłam nawet u mężczyzny! Staczam się!

Gość ...masakra...
Nigdy nie uwierze ci w to ze po całym dniu noszenia podpaski jesteś czysta i pachnąca:) nie mam zamiaru się kłócić z wami bo to sensu nie ma ja używam tamponow i okresu praktycznie wogole nie odczuwam a gdy uzywalam podpasek nienawidziłam tych dni. Kiedyś też broniłam podpasek ale wtedy jeszcze nie doświadczyłam luksusu tampona:)

Gość za to ty mo,żesz
bakterie to ty masz w mozgu konserwatełe :o

Gość trochę obiektywizmu ludzie
jaka ironia niby ? a gadanie że podpaski są ''bleee'', a te które ich używają są niehigieniczne, śmierdzące, brudne i chooj wie jakie jeszcze, niby nie świadczy o waszym wywyższaniu się ? najpierw pierdolicie takie bzdury, a później wielce oburzone jak ktoś wam śmie zwrócić uwagę, baby to jednak są durne

Gość ja pani wasza
NOX CZY TY JESTES TAKA NIEDOUCZONA CZY TYLKO TAKIE BZDURY PISZESZ DO ZARTOW?JAK MOZESZ TWIERDZIC ZE LEPIEJ NIE CHODZIC DO LEKARZA BO LEKARZ PRZYNOSI CHOROBY , JAK MOZESZ TWIERDZIC ZE NIE TRZEBA CHODZIC DO GINEKOLOGA A TA KTORA IDZIE TO SIE PONIZA ,I JAK MOZESZ TWIERDZIC ZE JAK SIE WLOZY TAMPON TO SIE TAK PRZESUNIE ZE SIE GO NIE WYCIAGNIE , NO FAKTYCZNIE OSTATNIO JAK SOBIE WLOZYLAM TO BYL WIDOCZNY NA PRZESWIETLENIU PLUC ,,,HA HA ZAL

Gość Sang.
Durne kurwy zacofane i tyle :D

Gość ja pani wasza
NOX CZY TY JESTES TAKA NIEDOUCZONA CZY TYLKO TAKIE BZDURY PISZESZ DO ZARTOW?JAK MOZESZ TWIERDZIC ZE LEPIEJ NIE CHODZIC DO LEKARZA BO LEKARZ PRZYNOSI CHOROBY , JAK MOZESZ TWIERDZIC ZE NIE TRZEBA CHODZIC DO GINEKOLOGA A TA KTORA IDZIE TO SIE PONIZA ,I JAK MOZESZ TWIERDZIC ZE JAK SIE WLOZY TAMPON TO SIE TAK PRZESUNIE ZE SIE GO NIE WYCIAGNIE , NO FAKTYCZNIE OSTATNIO JAK SOBIE WLOZYLAM TO BYL WIDOCZNY NA PRZESWIETLENIU PLUC ,,,HA HA ZAL

Gość bregbehb
to, że uważam że podpaski są ble to tylko powód, dla którego ja ich nie używam. nie znaczy, to że się od razu wywyższam. jeśli komuś ich używanie nie przeszkadza, to jego sprawa

własnie te cienkie z siateczką kleją się niemiłosiernie i podrażniają ja lubie te grube belli bo są miękkie i nie odparzają

Gość bregbehb
co do blair vel noxelia to ten kto się dziwi jej pisaninie widocznie nigdy wcześniej nie czytał jej komentarzy :-D to druga po bezdomnaibezrobotna kafeteryjna wariatka, nie ma co się dziwić, trzeba tylko przytakiwać i uśmiechać się pobłażliwie :-0

Gość ja pani wasza