Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z wiolonczela

Czemu dziewczyny ktore uzywaja tamponiw wywyzszaja sie na tymi ktore podpasek

Polecane posty

jesteś głupia i tyle. Masz zaściankowe poglądy Nox. Nie mogę tego czytać.

Gość raflezja
Ubawił mnie argument, że tampon pod wpływem ruchu przesunie mi się gdzieś wyżej i go nie wyjmę... :D :D :D No kurde...przesunie się wyżej i wyjdzie gardłem :P :P :P

Gość dfhehtehte
jesteś strasznie zabobonna i zaściankowa blair, sorry :-O a to nie ma nic wspólnego z tolerancją, myslisz, że cię nie toleruję bo nosisz podpaskę cały dzień? mi to akurat obojętne, to twoje zdrowie i higiena. a skoro tak postępujesz to tym bardziej powinnaś kontrolować się u ginekologa regularnie, jeszcze pół biedy jakbyś do ginekologa nie chodziła ale dbała o higienę tych miejsc ze szczególną ostrożnością, a tu odwrotnie

Gość xxxxxxxxxxxcccccccccccccca
Maskara :P Noxa jesteś głupia? Jedna podpaska na cały dzień, kurwa pocisz ise przecież nawet jak krew nie wypływa w duzych ilosciach to to i tak jest obrzydliwe, resztki sików itp maskara! A co do tematu, ja uzywam od 8 lat tylko tamponów, sa dla mnie najlepszym wyjściem, nie znosze podpasek między nogami czuje sięjoś dziwnie, ale jakoś nie widze powodu do podniecania się uzywaniem tamponów, co kto lubi :)

Gość Odnośnie pytania o Nox
Ponieważ Blair to Noxelia :) Hej j, Noxi, jak tam córa? ;)

Gość gongolla
blair ale my nie rozmawiamy o ginekologach a o podpaskach i tamponach, wiele kobiet nie toleruje facetów ginekologów i ok

Gość DOCZYTAŁAM DOTEGO MOMEMTU
Gorzej, jak gdzieś pójdzie w górę pod wpływem ruchu i już nie wyjmiesz NIe wyobrażam sobie tego wtykać, mi podpaska night wystarczy na cały dzien prawie i nie narzekam. i padłam.Jezu!!!Jak można cały dzień podpaski nie zmienić.Dziewczyno ty cała we krwi umorusana jesteś na pipce a w te upały nie uwierzę że nie zalatuje od ciebie!Na pewno.Masakra jakaś!!Syfiara z ciebie i brudas

Gość Odnośnie pytania o Nox
Noxelia, wiem dobrze, że nie masz żadnej córki, kłamczucho :) To był taki żarcik odnośnie Twoich dawnych wymysłów i prowokacji forumowych.

Gość grhehet
kąpałaś się kilkanaście razy dziennie i nakłądałaś na dupę majtki z tą samą podpaską, która śmierdziała!!!

Co z tego że myjesz cipsko jak zakładasz dalej tą samą śmierdzącą podpaskę??Syf jak ...

Gość ja ją znam
mieszka na tym samym osiedlu na którym ja wynajmuję mieszkanie, widuję ją często i często się mijamy, od niej rzeczywiście śmierdzi, o tym wszyscy wiedzą . jej znaki rozpoznawcze to paskudne blizny na rękach i właśnie ten smród, jak rozmawiałam z koleżankami to wszystkie mówią o niej to samo, że śmierdzi

Gość kciukiem pisała na innym topik
ze noxa smierdzi i się nie myje, że ma przetłuszczone włosy itp, i że to byli kochankowie Noxy jej to mówili! bo ich zna!

Myśle że jeśli tak jest, to dziewczyny które sie z tego powodu wywyższają należą do osób, które uważają że tego czego nie widać nie ma :p np ciuchy w szafie mogą być zwinięte w kulką żeby tylko po wierzchu był porządek...

Gość rgrehtee
lisabet a twoją podpaskę widać?

Gość też nie kumam
tej jednej podpachy w gaciach cały dzień, ale o.k.

Głupia dziewucho co by nie było w taki upał zawsze będziesz śmierdziała jak nosisz podpaskę zbyt długo I nie znasz tego-SWOJEGO SMRODU SIĘ NIE CZUJE CZYJŚ TAK. Ale swoją drogą zabawnie to musi wyglądać jak wąchasz tego śledzika :D:D:D

Gość anna den go
blair nie ciskaj się, wszystkie piszą ci to samo a ty dalej w zaparte. czasem nie ma sięracji, ale krok do przodu to przyznać się do tego, bo to już połowa sukcesu. póki będziesz na siłę zaprzeczać nic nie osiągniesz, dalej będziesz tkwić w błędzie. rób co chcesz , zmieniaj te podpaski raz dziennie albo nawet jedną w czasie okresu używaj, twoja sprawa. ludzie ci tu dobrze radzą, tłumaczą a ty fuczysz, czemu to ma słuzyc? nie chcesz to nie korzystaj z rad, ale nie masz racji a co do zapachu, to nasz nos ma tą wadę, że przestajemy czuć zapach który mamy na sobie czy wokoło siebie, dlatego nie musisz czuć swojego smrodu co nie znaczy że inni go nie czują. koleżanki może nie pochodzą do ciebie tak blisko, żeby czuć ten smród, może nie w czasie okresu ci to mówiły albo zwyczajnie głupio im powiedzieć, że śmierdzisz. perfumy może masz ładne ale to nie zmienia faktu, że w gaciach smród, jeśli tego nie czuja to twoje szczeście

Blair Witch choćbyś się myła 15 razy dziennie, nie wymyjesz wulgarnych nawyków. I nie przyperfumujesz szewskich nawyków w swoich wypowiedziach. Proszę, opanuj to bo czyta się to nieestetycznie, i więcej jest kobiecości w przepoconej koszuli drwala niż w Twoich wypowiedziach :<

Gość fvbrfwge
najlepsze na rynku ? hah zapewne always :-P

Gość tyle tyle tyle tyle
Śmierdzi czy nie, co to za problem po prostu zmienić podpaske przy sikaniu? Jeśli twoim zdaniem brak potrzeby bo masz skąpy okres, to wiedz że mimo wszystko jest potrzeba. Może krwi jest mało, ale bakterii wiele.

Gość ja ją znam
to ty łżesz, jesteś smierdzielem osiedlowym i tak cię ludzie kojarzą, ale kłamiesz bo jak ci w realu życie nie wycxhodzi to na kafe próbujesz zgrywać piękną i pachnącą, wklej lepiej zdjęcie twojej klockowatej figury, pokaż ręce i przyznaj ,bo pewnie o tym wiesz, że ludzie na osiedlu wiedzą, że śmierdzisz

Nox ale czy ty nie rozumiesz że tu nie chodzi o markowe podpaski?? One na nic ci się nie zdadzą bo krew ma to do siebie, że szybko się rozkłada. Każda i twoja też! A jeśli masz nawet odrobinę krwi na podpasce to trzeba regularnie zmieniać bo zwyczajnie zaczyna cuchnąć. Ale ok, grunt to zapakować sobie największą, aby dłużej w majtach ponosić :/

Gość Noxeila&amp;Noxa
jak można podpasek nie zmieniać :o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Anka prosze cię :o🖐️

Gość A jakie to są najlepsze?
Bo mnie się wydaje, że to zależy od preferencji. Ja na przykład nie lubię always, bo nienawidzę tej sztucznej, lepiącej się do skóry, nieoddychającej siateczki.

Gość bjkvhjvkj
krew jak krew, ale podczas okresu wypływają z ciała kawałki ciała, ono zaczyna zwyczajnie w wysokiej temperaturze się szybko rozkładać, śmierdzieć i staje sie pożywką dla bakterii

Gość A jakie to są najlepsze?
To oczywista oczywistość, że krew się UTLENIA i wtedy zaczyna ŚMIERDZIEĆ. To proces chemiczny zachodzący w każdej krwi, prócz krwi Noxi ;) Noxi, może Twoja wampirza natura ma coś wspólnego z tym, że Twoja krew się nie psuje? ;)

Gość ja ją znam
znam cię dobrze, włosy masz za ramiona co do centymetra przecież ci nie powiem. buty? widziałam cię i w glanach albo jakiś takich glanowatych i w jakiś bardziej sportowych. poza tym moja koleżanka zna się z siostrą twojego byłego i też słyszałam różne ciekawe rzeczy o tobie między innymi właśnie to, że jesteś śmierdzielem, sam jej to mówił

"A jakie to są najlepsze? Bo mnie się wydaje, że to zależy od preferencji. Ja na przykład nie lubię always, bo nienawidzę tej sztucznej, lepiącej się do skóry, nieoddychającej siateczki. " no dla mnie też są obrzydliwe :/

Blair ale po co nosisz caly dzień wielka podpache night jesli masz skąpy okres ? Nie higieniczniej bylo by w Twoim przypadku uzywać podpasek normal i zmieniac kilka razy dziennie ? Dla mnie to nie pojętne bo ja nosząc wkładki higieniczne w pozostałe dni miesiąca to je po prostu zmieniam w ciągu dnia dla świeżości. A nie wącham czy jeszcze jest ok :P