Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł stróż na wakacjach

czy kobiety potrafią być szczęśliwe?

Polecane posty

rozumiem , że jak zjedzie powietrze (energia) jak z balona - włączasz ja ponownie :classic_cool:

Pewnie napakowane, męskie cielska 💤 ? Nie lubię się opalać a tym bardziej już na pełnej napalonych samców plaży :classic_cool:

Gość alez alez...
no :classic_cool:

nemezis* wolisz na tarasie w swojej willi czy na balkonie willowym ?:classic_cool: pewnie sąsiad Cię mierzy lunetą...:classic_cool:

W ogóle, jeśli już to na łące, a zamiast willi wybrałabym średniowieczny zamek :classic_cool: Sąsiadów unikam, szczególnie dresiarzy tych na rowerach bo tylko takich mam:P :classic_cool:

a jakis zamek masz chociaz w okolicy do zwiedzania? w promieniu szybkiego dojazdu, czy nie?

co wy z tymi dresami i tym hop hipem? wszędzie tylko oni ....smucicie mnie...:( alez alez... u Ciebie też masz dresów i hop-hipów?

Najbliższy jest oddalony o 80 km, chyba, że są jakieś inne ale o tym nie wiem :P co wy z tymi dresami i tym hop hipem? wszędzie tylko oni ....smucicie mnie.. W mojej uroczej mieścinie proporcje są następujące : 3/5 - dresiarze 1/5 - metale a reszta to normalni faceci oraz fanatycy religijni :classic_cool:

Gość alez alez...
mam, i pankow, i metalowcow, nawet hipsterow... dla kazdego cos fajnego. :classic_cool:

Gość alez alez...
nemezis- chce cie odwiedzic.

alez alez... - czemu ? :classic_cool: Zapraszam, ale ostrzegam, że fanatycy religijni czają się w pobliżu :classic_cool:

Gość alez alez...
lubie fanatykow religijnych.

Gość alez alez...
tak, np. ja :classic_cool:

alez alez... - nie żartuj ... :classic_cool: U mnie Świadkowie Jehowy też są, czasem zaczepiają, ale bez przesady, nikogo nie nachodzą :P Gorzej z katolikami zagorzałymi, chodzącymi na oazy, odnowy w Duchu Św. i milion innych rzeczy, zaczepiających ludzi na ulicy, by koniecznie przyszli do Kościoła przeżyć odnowienie duchowe... ostatnio nawet ksiądz mnie zaczepia :O Ok. rozumiem, że ktoś wierzy w Boga, wszystko super, nie obchodzi mnie to i nic mi do tego, tylko chcę normalnie przejść przez ulicę i żeby mnie nie zaczepiali ludzie i nie zachęcali do tego na siłę...

alez alez... ktoś się podszywa pod Ciebie jako depeszka :classic_cool: nemezis ja jestem wierzący lecz fanatyzmu nie znoszę - Ci ludzie w większości to zwykłe owce - musisz im wybaczyć czarownico :classic_cool:

Gość alez alez...
pewnie jestes taka sliczna za az sam ksiadz nie moze sie powstrzymac :classic_cool:

Gość alez alez...
depeche mode to moja religia :classic_cool:

Bez przesady :classic_cool: Szłam wtedy z koleżanką, szedł jakiś ksiądz kilkanaście metrów przed nami i mnie mierzył takim wzrokiem jak perwersyjną grzesznicę, zresztą ciężko ocenić :classic_cool: i jak przechodził koło nas to gapił się dalej na mnie i powiedział takim głosem zimnego drania "szczęść Boże !" Spojrzałam i aż mnie zatkało, więc napomknęłam tylko coś o pięknym dzionku... :P Może odkrył w sobie powołania współczesnego Inkwizytora ? :classic_cool: ja jestem wierzący lecz fanatyzmu nie znoszę - Ci ludzie w większości to zwykłe owce - musisz im wybaczyć czarownico dobrze, że czasy stosów dawno minęły :classic_cool:

alez alez... jak przestaniesz sobie robić jaja - to moze uwierzę :classic_cool: nemezis jak widać piękna grzesznica może skusić czarem swego spojrzenia nawet ksiedza... :classic_cool:

dobrze, że czasy stosów dawno minęły szkoda...ja bym chętnie je przywrócił w innych celach - krzyżowanie też :classic_cool:

Revolver - Ksiądz powinien wystrzegać się więc poszukiwania nieczystości i skromnie schylić głowę przed niewiastą zamiast tworzyć w umyśle kosmate myśli :classic_cool: szkoda...ja bym chętnie je przywrócił w innych celach - krzyżowanie też Tnn :classic_cool: ?

Gość alez alez...
nemezis - jestes przynajmniej skromna, a to takze wielka cnota. revolver- od 10 lat, codziennie, mam taki rytual ze zanim ide spac slucham jakiegos albumu (oprocz Excitera bo go nie lubie). :classic_cool: zatkao kakao?

nemezis nie chcę teraz roznosić się na kwestie światopoglądowe, więc zostawmy tortury na kiedyś...

Gość alez alez...
oprocz when the body speaks/flood mix freelove'a i nudnego jak flaki z olejem ale solidnego goodnight lovers ten album jest do bani :classic_cool:

alez alez... - dziękuję, chociaż aż tak skromna to znowu nie jestem :P revolver - niech Ci będzie :classic_cool: Może sam odkryłeś w sobie drugą naturę mściciela z syndromem Raskolnikowa... :classic_cool:

alez alez... nie denerwuj mnie , bo nie zaśniesz...:classic_cool: nemezis ależ ja jestem grzeczny i humanitarny - robiłbym to publicznie...:classic_cool: