Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna panna:)

kto tak jak ja teraz marzy zeby wstreciucha nie przyszla?

Polecane posty

Saraannamana koniecznie daj znac czy ci sie udalo zrobic bete :) no i jaki wynik, ale skoro nawet twoj maz widzi to cos w tym musi byc :)

Hej dziewczyny! Darmowe kosmetyki zapakowane w pudełko i dostarczone do twojego domu, czy to możliwe??? - TAK!!! Wystarczy zarejestrowac się na stronie pod linkiem : 17dhttp://shinybox.pl/?ref=854d Zachęcam bo warto!! w tym miesiącu dostałam 5 pełnowartościowych produktów - kosmetyków między innymi szampon L'oreal, błyszczyk RIMMEL i to zupełnie za darmo, bez żadnych opłat!

Test wytrzymałości... Czuję się tak jakby ktoś poddawał mnie testowi wytrzymałości...Najpierw radość, że spóźnia, potem rozczarowanie kiedy przypomniałąm sobie o anginie i antybiotykach...I tak naprzemnian radość ze zrezygnowaniem...Testy negatywne. Wczoraj robiłam bete HCG... przez telefon - nie widziałam wyniku - laborantka podała mi wynik: ponad 2000... radość zakłócona negatywnym sikańcem... Dopoki nie powtórze bety nic nie będę wiedziała. Gin, nic nie widział - ale powiedział,że w tym dniu cyklu to normalne - dał mi duphaston, kazał powtórzyc betę i zadzwonić jutro.... Mam nadzieje,że w innym labolatorium dadzą mi wynik tego samego dnia... 4 lata starań.

Kochana wynik ponad 2000 to piekny wynik :) to bedzie jakis 3-4 lub 4-5 tc dokladnie nie pamietam. Wyglada na to, ze mamy pierwsza, ktora przelamala lody :) koniecznie daj znac jak sie bedzie dalej rozwijac sytuacja :)

Gość jesli beta
bahati zrob usg jak masz mzliwosc, przy becie powyzej 1500 widac juz wyraznie pecherzyk ciazowy, a ponad 2000 to i w srodku cialko zolte z zarodkiem ( ale za wczesnie na bijace serduszko) a jaki test robilas. moja kuzynka nie wiem jakie testy robila ciazowe bo okres spoznial sie ponad tydzien, testy negatywne, zrobila bete i byla juz ponad 5000! a w domu testy sikane nadal negatywne!!!

Gość jesli beta
zrob jakis porzadny test np Clearblue albo First Response...

Bylam wczoraj u lekarza, wiedział, ze beta ponad 2000, ale powiedział, ze mnie zbada, ale " i tak nic nie bedzie widać, ale to normalne", to byłby dopiero 4- 5 tydzień. Zobacze jak beta. Nie pamietam jakiej firmy test robiłam, ale sikańców już nie robię, bo i po co... Może ewentulanie jak się okaże,że to jednak "to", to na pamiątkę...Chociaż i tak straciłam wiarę w ich sens.

Gość goniaca kroliczka
bahati :):):):) jeju, byloby cudownie!!! trzymam kciuki!!!!

biedronka chodziło mi mój B. pierwsza litera imienia mojego narzeczonego :D:D Mnie piersi nadal bardzo bolą :/ Nie mam pojęcia co się dzieję:( a poza tym nic ;)

Gość saraananamana
Bahati, trzymam kciuki;)) Ja niestety bety nie dałam rady zrobić, zrobiłam za to test ciążowy innej firmy i na tym praktycznie nic nie widać. Więc chyba jednak mieliśmy zwidy. Eh...Dodam, że tamten test był z allegro, a ten to pre-test oba o czułości 20mlU/ml.

Gość saraananamana
ten test to pink test a nie pre-test ale to chyba bez róznicy

saraananamana, wiesz jan ie jestem specjalistka w pozytywnych testach, ale mi przy becie 2000 nadal mam negatywne testy...No chyba,że beta się pomyliła...bede wiedziała po 15

Gość saraananamana
bahati, nie widziałaś żadnej kreseczki, nawet cienia cienia? Wiem, że testy się mylą. Ale ja bardzo ograniczone starania miałam w tym cyklu, więc byłam bardzo zaskoczona wczorajszym testem.

Gość goniaca kroliczka
no to czekamy do 15 :)

Gość goniaca kroliczka
saraananamana a czemu nie robisz testow z rana?

Gość saraananamana
oba testy robiłam z rana...W ogóle nie wiem po co wczoraj zrobiłam ten test...

No własnie ani cienia cienia cienia kreseczki. O 15 bedzie wiadomo. dam znać jak dojdę do domu:)

Gość saraananamana
Trzymam mocno kciuki, myślę, że popołudniu będzie można już gratulować;)

Gość SirAp
Hej dziewczyny:) Bahati gratuluje :)Super wiadomosc :) Powiem Wam dziewczyny ze ja jakos nie jestem przekonana co do testow. Moja bratowa juz widziala serduszko na usg a test ktory chciala zrobic na pamieatke wychodzil negatywny ;/ taki to ich urok czasem pokazuja jeszcvze przed @ a czasem wcale nie pokazuja dlatego ja mierze temp i wczesniej nie robie testu. Dzis moja temp 37.7 ale chyba dopadla mnie jakas jelitowka bo strasznie mi niedobrze i biegalam do kibelka od rana choc juz w sumie przeszlo a juz myslalam ze caly dzien w lozku przeleze ;/ Milego dnia zycze dziewczynki i nie stresowania sie :)

Gość goniaca kroliczka
ja tez trzymam kciuki :)

Bahati czekamy na dobrą wiadomość od Ciebie :) Nie pogratulowałam wcześniej, bo wiem, że jak ktoś się cieszy i wszyscy jeszcze bardziej go nakręcają a nic z tego nie wyjdzie to jeszcze bardziej boli.. ja nikomu nie zazdroszczę , bo każdy ma takie same prawo, a ja mam jeszcze czas , więc luz ;P

Bahati ja tez czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc o pieknym wyniku bety :D zawsze jak ktoras z dziewczyn testuje albo czeka na wyniki to sie stresuje jakby to co najmniej mnie dotyczylo :P

Gość saraananamana
Kurde, jaka ja jestem głupia, zostawiłam test ciążowy na półce w łazience, teraz chciałam go wyrzucić i jest druga kreska, ale po czasie, czyli nieważna... po co ja robiłam te testy i czemu go wcześniej nie wyrzuciłam...

Oj widze że zaczyna sie tu cos dziac. bahati gatuluje i trzymam kciuki zeby wszystko było ok. Ja miałam dzisiaj pobieraną krew na badania.

Gość goniaca kroliczka
saraananamana no test tak niewazny, ale poki nie masz okresu to testuj :) Bahati, odwezij sie !

Gość goniaca kroliczka
Anik, obys miala dobre wyniki!!!

To był makabryczny żart losu. Cykl po hsg, Spóźniona miesiąaczka, pozytywna beta - 2249 -cykl... Nie wiem co będzie dalej watpię w powodzenie naszych starań Przez niecałą dobę mogliśmy żyć wielką nadzieją. Szkoda mi mojego męża.... beta HCG

Gość goniaca kroliczka
jejku tak mi przykro... ale skad sie wzial ten pierwszy wynik?! w tych laboratoriach nie maja serca.. tak sie pomylic.. masakra Bahati sciskam mocno i bardzo mi przykro