Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna panna:)

kto tak jak ja teraz marzy zeby wstreciucha nie przyszla?

Polecane posty

Gość SirAp
Nie nawidze czekac na @;p;d hihihi u mnie juz chyba 15 dzien podwyzszona temp ponad 37 stopni na dniach powinna przyjsc @ tzn nie powinna :D Jesli nie przyjdzie to pewnie zatestuje w przyszlym tygodniu :)

SirAp życzę Ci pozytywnego testu :) Dziewczyny na innym forum pisały, że jeśli podwyższona temperatura utrzymuje się przez 16-18 dni to jest bardzo duże prawdopodobieństwo ciązy. Trzymam kciuki !!! :)

Gość SirAp
Anita mam nadzieje chociaz juz sama nie wiem ... jakos mam takie dziwne uczucie ze sie udalo chociaz ten bol brzucha mnie jakos sprowadza na ziemie hehe ;p

Ponoć na początku ciąży też może pobolewać brzuch. Nie piszę tego, zeby dawać złudną nadzieję, że może Ci się udało ale naprawde takie informacje czytałam na forach :) W rozpoznaniu wczesnej ciązy może pomóc obserwacja śluzu, ale jeśli wcześniej nie prowadziłaś takich notatek to szansa na rozpoznanie czegokolwiek po śluzie będzie znikoma.

Gość SirAp
No niby sie to wszystko wie ale czlowiek i tak sie stresuje ;p no ale czas pokaze jak sie udalo to sie to nie ukryje hehe;p zastanawia mnie tylko ta temperatura gdyz we wczesniejszych cyklach jak mierzylam to byla duzo nizsza niz w tym cyklu trzymala sie na granicy 36.8-37.0 a teraz ani raz nie spadla ponizej 37 srednia wynosi jakies 37.5 no i czlowiek sam sie nakreca ;pd; zamiast pracowac :d

Gość SirAp
Hello jest tam kto?:)

Gość saraananamana
Hello;) Wkurzona wynikiem meczu stwierdziłam, że zobaczę, co tam tu słychać;) Ja nie robię na razie testu, czekam do poniedziałku, wtedy maksymalnie @ powinna już przyjść...Strasznie boli mnie głowa, mam stan podgorączkowy 37,5 st. C (mierzone pod pachą...) i ogólnie źle się czuję. Pozdrawiam gorąco.

Gość SirAp
hehe mnie tezz mecz zdenerwowal:\mnie tez glowa boli no i jajnik nadal lewy kurde coraz bardziej sie nakrecam choc nie chce no ale jakos tak samo sie mysli ale pewnie jutro@przyjdzie:(

Gość SirAp
hehe mnie tezz mecz zdenerwowal:\mnie tez glowa boli no i jajnik nadal lewy kurde coraz bardziej sie nakrecam choc nie chce no ale jakos tak samo sie mysli ale pewnie jutro@przyjdzie:(

Gość saraananamana
no ja też jestem nakręcona;) Nawet cienie kreski już widziałam, podczas starń pierwszy raz, ale gdy @ mi się spóźniał, a nie planowaliśmy dziecka (zbyt młoda byłam) to też mi się zdarzyło widzieć coś, czego nie było... Nie, no zobaczymy jutro, pojutrze. W miarę szybko się sytuacja wyjaśni, ale czekanie jest beznadziejne...

Gość SirAp
hej :0 jak tam saraananamana? jak samopoczucie? u mnie bez zmian . cala noc bolal mnie jajnik ;/ temp dzis rano 37.4 wiec nadal podwyzszona brzuch pobolewa , coraz bardziej meczy mnie ta niepewnosc ...:(

Gość SirAp
A dodam jeszcze ze moja twarz wyglada jakbym miala ospe;/ bleee nigdy nie mialam wiekszych problemow z cera a teraz pryszcz na pryszczu ;/ jak ma tak to wszystko wygladac to ja dziekuje ;/

Gość saraananamana
No u mnie @ nie ma. Brzuch jakoś nie boli...pobolewał parę dni temu, ale teraz nie boli. Piersi mam obolałe..Tak, pryszcze też mi wyskoczyły ale to parę dni temu, teraz już złażą...nie wiem czego się spodziewać po tym cyklu, co mnie jeszcze zaskoczyło, to waga, zawsze przybywa mi 2 kg przed @, a tu dziś ważę mniej niż normalnie.

Gość saraananamana
Mam tylko nadzieję, że to nie jest cisza przed burzą (@):D

Gość SirAp
Hehehe no oby nie:) Ja tez mam cicha nadzieje ze nie dostane @ ale penwie bedzie jak zwykle ;p Trzymam za Ciebie kciuki oby @ nie przyszla :)

Gość nikollla
ja marze, ale mysle ze będzie cięzko, nie wiem jakim cudem owulacja mi sie przesuneła z 14dc na 10 dc a kochalismy sie dopiero 12 dc i chyba wczesniej 6 moze 7. Co za los. Oczywisci zorientowalam sie po fakcie, dziś powinnam miec owulacje a tu gucio z tego. Żadnych objawów.

Gość saraananamana
SirAp. No ja również trzymam kciuki za to, żeby do Ciebie @ nie przyszła;) nikollla, no może jednak się uda, wiesz ja też nie tracę nadziei, mimom, że starania były nikłe...2 razy tylko w strategicznym okresie;) Więc również za Ciebie trzymam kciuki;)

Gość wiosenna panna:)
hej dziewczyny, wrocilam z podrozy i musze wam szybko opowiedziec co sie stalo, jak juz pisalam biore duphaston, w sobote moj lot byl bardzo wczesnie wiec wzielam tebletke o 4 godziny wczesniej niz zwykle , dotarlam na miejsce, oczywiscie jak to bywa na spotkaniach sluzbowych wypilam kilka drinkow ale nic mocnego i w duzych ilosciach, nie upilam sie czy cos takiego, w nocy zanim poszlam do lozka zobaczylam brazowe slape plamienie, wtedy tez wzielam kolejny duphaston, plamienie sie zatrzymalo i wkladka rano byla czysta, idac do toalety zauwazylam lekkie brazowe slady na papierze ale nawet nie moglabym tego nazwac plamieniem, od tamtej pory cisza, boli mnie brzuch jak na @, dzis nie zamierzam juz przyjmowac duphastonu bo jak pewnie pamietacie zrobilam test w 26 i 27 dniu i oba negatywne wiec przerywan duphaston i czekam na @ zastanawia mnie jednak ta brazowa wydzielina, dziewczyny ktore maja wieksze doswiadczenie z duphastonem moze moglybyscie powiedziec co myslicie? czekam teraz na @ a dla pewnosci zrobie jeszcze jeden test jutro rano, pozdrawiam was wszystkie

Gość saraananamana
No do mnie @ zaraz przyjdzie pewnie, test negatywny bez dwóch zdań...Sama nie wiem co to już było...miałam zwidy!!:(

Gość nikollla
Kurde ja to chyba oszaleje, brzuch mnie tak boli jak bym dziś ow miała. Już jestem totalnie zakręcona tym dzis ide do gina i musi mi to usg zrobic i sprawa sie moze wyjasni. Zreszta chyba nici z cytologii bo pieczenie dziwne czuje spowodowane chyba nadmierna suchoscia i pierw musze z tym sie uporac..

Gość SirAp
Hello :) Ja poki co @ nie mam , temp troszke nizsza ale moze to dlatego ze mierzylam jakis 3 godziny wczesniej niz zwykle bo nie mialam mozliwosci zmierzyc o tej godzinie co zykle.Ogolnie dziwnie sie czuje, z jednej strony jakby @ miala przyjsc za moment ale z drugiej strony tak jakos inaczej nie wiem jak to opisac ;/saraananamana jescze nie masz @ wiec jest nadzieja testy maja to do siebie ze sie myla albo wychodza duzo pozniej niz powinny :)

Gość do SirAp
temperature mialas zaklocona, bo nie mierzylas o tej samej porze co zwykle

Gość lues blues
SirAp raczej sobie bardzo wkrecasz objawy i to widac naprawde daj na luz troszke

Gość SirAp
Do lues blues - Jesli masz z tym jakis problem to po prostu nie czytaj ! To forum jest po to zeby pytac o to czego nie wiemy i pisac o tym co nas nie pokoi a jesli nie rozumiesz to spojrz na temat tego watku... on mowi sam za siebie !

Gość lues blues
wole forum i kazdy bedzie pisal co mu sie podoba taka prawda prawde napisalam za bardzo sie nakrecasz trzeba miec do tego troche dystansu a jak cie to az tak boli co napisalam to przykro mi bardzo

Gość SirAp
Nic mnie nie boli jak sama napisalas wolne forum i kazdy pisze co chce wiec dlaczego mnie krytykujesz moge pisac co mi sie podoba a ty nie musisz odpowiadac jesli uwazasz ze to glupie PROSTE!!! a tak poza tym to podwyzszona temp to fakt a nie jakis wymysl psychiki wiec nie rozumiem gdzie tu,,wkrecanie''

Gość do SirAp
ta osoba ma racje wyzej a wysopka temperatua utrzymuje sie do @ a potem spada wiec nic dziwnego ze masz wysoka ale o na zawsze spada jesli nie jestes w ciazy wiec tak jak napisala osoba wyzej to jest wkrecanie sobie aaa i nie byc taka nerwowa bo to tez nie sprzyja zajsciu w ciaze

Gość SirAp
No oczywiscie ze temp zawsze jest podwyzszona po owu ale jak same napisalysccie przed @ spada a ja juz jestem po terminie czekam teraz na 21 jeden zeby na darmo nie robic testow !wiec stad to ,,wkrecanie'' .Czytajcie od poczatku a pozniej komentujcie a jesli nie znacie sytuacji to nie wyrywajcie czegos z kontekstu ;/bo do was nie pisalam !

Czesc dziewczyny. SirAp ciekawe co u Ciebie wyniknie. Moze niedługa zaskoczysz nas jakąs pozytywna wiadomością :) Ja narazie jakos przestałam myślec o ciąży bo mam troche problemów. Ale czytam was dziewczyny i mocno wam kibicuje. Za niecałe 2 tygodnie mam wizyte u ginekologa i pewnie dostane bromergon na tą nieszczesną prolaktyne. Mam tylko nadzieje ze wmiare dobrze go bede tolerowac bo podobno ten lek moze dawac paskudne skutki uboczne. pozyjemy zobaczymy