Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

mam grube nogi ;(

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxzzzzzzz
Nastolatka--------------> nie przejmuj sie tymi opiniamii noxeli. Te wszystkie pomaranczowe nicki obrazajace cie to sa jej, robi to po to aby wszlo ze ktos ja popiera. Ale jest na dnie. a Ty nastolatko- wygladasz mlodo, ale nie maluj sie, korzystaj z dziecinstwa i nie staraj sie byc "dorosla". Jeszcze sie zmienisz, zmieni sie Twoja twarz, nabierzesz kobiece rysy twarzy i zaczniesz sie malowac to bedziesz sliczna. Korzystaj z dziecinstwa!

Hahahaggahaha --> nie maluje sie bo nie chcę. w szkole często rozcieram oczy więc wole się nei malować. Jak jakieś święta czy roodziny czy coś to owszem ale na co dzień się nie maluję

znowu Ty a wczoraj pisalas ze uwazasz sie za chuda jak pocieszalas anorektyczna kolezanke;) buahahahahaha xD rozdwojenie jazni?? Hej Nox 🖐️

Gość fdfggghhhjh
po co dajesz swoje zdjecia na necie nastolatko? no chyba ze to nie twoje zdjecia i komus je ukradlas i robisz sobie jaja, jesli tak to lepiej przestan. jak dla mnie jestes nieladna i raczej pieknoscią nie bedziesz, juz widac po rysach, dlatego nie rozumiem po co ten blog??????? glupieją te nastolatki, jak dobrze ze ja wychowalam sie w czasach bez neta, dzieki ci boze. nogi masz w miare OK ale skoro sie ich wstdyzisz to czemu nosisz takie krotkie gacie? ta kurtka ci w ogole nie pasuje

Gość kafetałe fetałe
noxelia wypierdalaj stad w podskokach i mnie nie wkurwiaj bo sie wszyscy dowiedza.

jestem nastolatką i się rozwijam więc nie wymagajcie, żebym w tali miała malo .. mam lekko talie bo biodra mam 84 cm a talię 67 cm .. Ale jeszcze sie nie wyrobila i ma na to czas.. Wy patrzycie na siebie a popatrzcie na inne 15 -sto latki. Większość z nich wgl nie ma talii..

Gość luiza84
Noxelia ty popier­dolona idiotko!!!! obyś zdechła szybko na raka!!!!!! :classic_cool:

fdfggghhhjh .. ej , ta kurta jest rzeciwdeszczowa i nawet nie moja tylko koleżanki :P poza tym byłam daleko od Krakowa i nikt mnei tam nie zna. Tu bym tak nie wyszła :D:D

grey eyes.. Chcialam ją pocieszyc. Zresztą ona ma takie wymiary nogi jak ja , jednak jest wyższa o tam chyba 9 cm ..

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
koorwa noxelia jaki ryj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha jak uposledzona :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Hahahaggahaha
Hahahahahaha ale ta nastolatka to idiotka :D

Gość kafetałe fetałe
Chyba zartujesz myslisz, ze ci napisze??? akurat. Moge w sekunde zniszczyc ci tu kariere jak dla bradszczocha i jennifer. wkurwisz mnie i wszyscy sie dowiedza. Uwazaj sciero.

Gość ty koorwa noxelia
wygladasz jak uposledzona szczegolnie na tym zdj http://zapodaj.net/4a3d8d3c7a488.jpg.html Nos ci sie na zdjeciu nie miesci :D:D:D:D:D nie masz lustra?? jakbys koorwa siebie zobaczyla to bys nie oceniala tak innych. Ale zazdrosc przez ciebie przemawia. Jakbym miala taki ryj jak twoj noxelia to bym dawno popelnila samobojstwo

Gość karolajnna
Noxelia, czyli Anna Marciniak z Poznania czy ty masz downa? :D

Gość kaśka01
Blair Witch i Nastolatka. jesteście tak samo głupie i nudne i próżne :O

bożeee jaki bezmózg z autorki .... Zarozumiała gówniara. Nogami bym się nie przejmowała ale twarzą tak .... Noxeli nie lubię, ale obiektywnie patrząc : autorko, Noxelii pod względem urody nawet do pięt nie dorastasz ! Sorki, ale jesteś grubo poniżej przeciętnej ... okropne brwi, wada zgryzu z wysuniętą brodą i dolną szczęką do przodu, wąskie usta - typowo wieśniacko buraczana twarz. Stań przed lustrem i pogódź sie z prawdą - nigdy nie będziesz błyszczała ...

Gość też lubię metal
noxa ma przynajmniej świetny gust muzyczny :P

Gość czego chcecie
od dziewczyny? Buzię ma ładną, naturalną, a nogi wcale nie grube, tylko NORMALNE... Moje są o wiele gorsze; nie grube, ale BEZKSZTAŁTNE...

teneryfa nie jesteś lekarzem to się nie wypowiadaj , żadnej wady nie mam :/ ale wy wszyscy (z wyjątkiem może 3 osób) jesteście durni i tępi :/ ja się malowac nie będe bo w makijażu wyglądam okropnie :/ jak mam tusz i kreskę nad okiem :/

Gość dggwbgtrt
Levviatan prawiczek całymi dniami siedzący na babskim forum, ekspert od siedniu boleści aż się rzygać chce.

Gość kaśka01
Nastlatka. ty jesteś ze znaku Ryby? a Noxelia ty jesteś Skorpion?

Gość kaśka01
ok dzięki za odp

Gość aabp;fa&amp
Nastolatka, z make up jest lepiej chociaż zdjęcie słabej jakości. Maluj tylko oczy