Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UEFA EURO 2012

UEFA EURO 2012: POLSKA - ROSJA [TYPUJEMY_WYNIK_MECZU]

Polecane posty

Gość hmm dla polski bedzie jak
no dobra a jak typujecie jutrzejszy mecz NIEMCY-PORTUGALIA

Gość ech...piłkarzyki
Niemcy 2:0 Lub 2:1

Gość hmm dla polski bedzie jak
JA TAM NA NIC NIE NARZEKAM,i tak od 15 lat juz nie mieszkam w pl ;) jutro kibicuje niemcom :D

Gość ech...piłkarzyki
Ja jestem realistą. Ale wyłonić zwycięzcy nie porafię. Na pewno od nas wyjdzie rozja z 2 grupy niemcy z holandią z 3 anglia z Francją z4 hiszpania Czy wygrają niemcy hiszpania czy holandia nie wiem. Obstawiam że niemcy będą chcieli wygrać u nas. Ale czy im się to uda...

Gość Paweł--7ul.
widac Holenderską szkołe gry u Rosjań

Gość timetourist
Z Rosją w mistrzostwach Europy mamy jeden remis i jedną przegraną, czas na zwycięstwo i tak się stanie, wy antypolskie skurwysyny! :D

Gość JA JUŻ POSTAWIŁEM...
POSTAWIŁEM CAŁĄ PENSJĘ NA ROSJĘ U BUKMACHERA I WE WTOREK ODBIERAM WIELKĄ KASKĘ ZA KTÓRA WYJEŻDŻAM W JAKĄŚ EGZOTYCZNĄ PODRÓŻ :classic_cool: A wy dalej dziadujcie i się łudźcie Hehehehe żal mi was :D

Gość ech...piłkarzyki
Gdybyś powiedział żę polacy jaki kolwiek mecz wygrają to bym się zastanawiał. Może uda im się pokonać Czechów. Ale po dzisiejszej formie wątpie. Patrz realnie na świat człowieku. Rosja ma obecnie super zespół. Uplasują się w pierwszej 5tce. Tak że jw... nie wiem czy uda nam sie wygrać jeden mecz tych mistrzostw bo z Czechami może być remis. Ale wy wierzcie w smerfowe jagódki.

Ja niestety będę widzieć na żywo porażkę Polaków we wtorek ;( Oglądając mecz Czechy-Rosja stwierdziłam,że będzie co najmniej 5 goli na koncie Rosji ;( Szczerze mówiąc jestem załamana dzisiejszym meczem. Od początku wiedziałam,że Polska wygrać może z Czechami i Grecją ale Rosją na pewno nie. Jakby nie patrzeć Polska jest na 63 miejscu w rankingu FIFA(najgorzej ze wszystkich rozgrywających).

Gość ech...piłkarzyki
Ja chciałem postawić że u nas będzie najlepsza w grupie Rosja ale nie widziałem zakładów takich. Są dla innych grup a dla A nie ma. Też bym postawił i 2 pensje że Rosja w A najlepsza.

Gość hehe, dobre
rumiany Boluś -> zmień dilera :D

Gość timetourist
Typowo polskie podejście, lepiej jątrzyć niż wciąć za pysk władze i wpierdolić ją do więzienia. :D

Gość fdghrhrgher
są na niektórych internetowych bukach takie zakłady: Kto wygra grupe

Gość ..........onaaaaaaa
to jest nas dwie:p ja tez stawiam ze nam strzelą 5tke niestety:(

Glixe Twoja znajomość na temat jakichkolwiek sportów mnie powala. Wieloletnie mistrzostwa świata w podnoszeniu ciężarów. Kto? Polak. Mistrzowie Europy w siatkówce. Kto? Polacy. Drugie miejsce w mistrzostwach Europy w siatkówce kobiet.Kto? Polki. Mistrzostwa KSW. Kto? Polak. Tenis, piłka ręczna. Kto? Polacy. Weź wykurwiaj z tematów, na których nie masz o niczym pojęcia.

Gość ech...piłkarzyki
Niestety polacy nigdy nie będą najlepsi w kosztownych sportach. jesteśmy dobrzy w prostych jak skok o tyczce pchnięcie kulą itd. W pływaniu jesteśmy coraz lepsi ale bądźmy szczerzy baseny pobudowali u nas masowo dopiero 20 lat temu. Wcześniej 1 w większym mieście. Albo przy szkole z czasów PRL. Skocznie ?? Gdyby nie fenomen Małysza nie mieli byśmy następcy. Bo jes/ była jedna w Polsce. Samochody?? kto Kubicy się udało. Żaden kosztowny sport u nas nie przeszedł. Najdroższy w jakim nam się udaje to strzelanie trójbój itd. I jakie tam są koszty?? 10 tyś max.

Gość POLKA LAT 28
marzę o wygranej, wiadomo :) ;)

Gość Bert Power.
które miejsce Polska zajmuje w rankingu FIFA to nie jest przypadek samo za siebie to mówi wygrywac to mozemy z Wyspami Owczymi albo z Andorą a nie z Rosją czy nawet z Czechami

Gość ech...piłkarzyki
A i żeby nie było nie zaczynajcie pierdolić za komuny było lepiej to wina tuska itd Tusk ma uja do gadania tak naprawdę w obecnych czasach. A Polka za max 20 lat musi się rozlecieć. Bo musi pierdolnąć Zus i NFZ. NIE BYŁO LEPIEJ, NIE BĘDZIE. Dlaczego?? Bo większość polaków chce jak w prlu. A nie jak w USA gdzie płącisz za każdego lekarza. I odłożysz dostaniesz. Nie odłożysz zdechniesz z głodu. Tylko bo ci sie nalezy. Dopóki w polsce nie będzie ok 30% liberałów to nie będzie dobrze. A tak nigdy nie będzie bo wcześniej zbankrutujemy. I podejrzewam że niemcy nas bardzo chętnie kupią. Szczególnie do Gdańska i do Krakowa.