Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UEFA EURO 2012

UEFA EURO 2012: POLSKA - ROSJA [TYPUJEMY_WYNIK_MECZU]

Polecane posty

Gość eaaaa
Oj Polacy i ta ich nadzieja. Ja jestem patriotą i dlaczego nie mam kibicować swojej drużynie ? przecież nie musimy wygrać tych mistrzostw ( choć fajnie by było ) nawet wielki państwa jak Anglia czy franczja czy brazylia czasem przegrywaja tu chodzi o klimat jest euro i my jesteśmy gospodarzami więc się cieszę atmosferą :)

Gość thr5h54
wuwuzele nie doczekamy już nigdy. Bo już nigdy nie bedzie takich wspaniałych ludzi jak Górski i już nigdy nie bedzie w Polsce grałą AMBICJA tylko pieniadz. Ja za gre z orzełkiem to bym nawet kasy nei chcial brac a te laleczki jeszcze sobie kasy rzycza i te pseudobenishe i inne... Szkoda gadać.

Gość MILIONER OD WTORKU :)
a co w zamian fanka?

Gość wuwuzele
"Ja jestem patriotą i dlaczego nie mam kibicować swojej drużynie ? przecież nie musimy wygrać tych mistrzostw ( choć fajnie by było ) nawet wielki państwa jak Anglia czy franczja czy brazylia czasem przegrywaja tu chodzi o klimat jest euro i my jesteśmy gospodarzami więc się cieszę atmosferą " Ale kiedy my coś ostatnio wygralismy :D

Gość eaaaa
ja obstawiam holandię

Gość eaaaa
Ale kiedy my coś ostatnio wygralismy Wygraliśmy np żę będziemy gospodarzami międzynarodowego euro :P

Gość eaaaa
Fanka Błaszczykowskiego Fanka ? to lecisz na błaszczykowskiego ? :D

Gość MILIONER OD WTORKU :)
TO CO ZROBISZ Z KUBĄ JAK JUŻCI GO KUPIE

Gość eaaaa
Miejmy nadzieję,że Tytoń nie da we wtorek plamy tak jak dzisiaj Szczęsny Boruc mimo skandali powinien być w kadrze. Szczęsny nie dał plamy teą jedną bramkę wpuścił tylko dlatego że obronca na niego wpadł ( niepotrzebnie się wtrącał ten obrońca ) a tak to szczęsny by obronił , a jak on na niego wpadł to go zbił i w efekcie szczesny minął sie z piłką....

Gość DO FANKI
NIe wiem czy wiesz że gdyby nie znajomości pewnego człowieka z dzialcaczami Wisly Krakow. Kuba nigdy by nie został piłkarzem na takim poziomie? (grał w okregowym KS Czestochowa)I TO TYLKO POKAZUJE ŻE TAKIE TALENTY JAK ON NISZCZA SIE W POLSCE PO NIZSZYCH LIGACH I NIGDY NIE WYBIJAJA A POLSKIE KLUBIKI WOLA SCIAGAC MURZYNOW Z TASM VIDEO NIZ JEZDZCI I SZUKAC TALENTOW PO NIZSZYCH LIGACH

Gość wuwuzele
"Wygraliśmy np żę będziemy gospodarzami międzynarodowego euro" Nie żartuj sobie...

Gość eaaaa
co do kartki to ten faul był na karnego tylko a nie na czerwoną kartkę jak dla mnie ....a Szczęsny ale był wkurwiony ....

Gość eaaaa
"Wygraliśmy np żę będziemy gospodarzami międzynarodowego euro" Nie żartuj sobie... A co w angli są mistrzostwa ? ostatni mecz jaki rozegraliśmy był grecja 1:1 a przed ostani z andora i nasi wygrali 4:0

Gość hrh45rh
FANKA ... SZCZESNY TO MLODY NISZCZENIAK . NA TAKIJ IMPREZIE JAK EURO POWINIEN GRZAC LAWE I ZBIERAC DOSWIADCZENIE OD KOLEGOW. AKURAT BRAMKARZE GRAJA NAWET DO 40tki WIEC UWAZAM ZE JEST ZBYT MLODY PO ZA TYM JEST TYPOWYM POZEREM I LANSEREM SZCZYCACY SIE SWOJA KARIERA BYLO NIE BYLO DZIEKI TATUSIOWI A NIE KAZDEMU RODIZCE WSZYSTKO DAJA I ZAPEWNIAJA ... WIEC TROCHE POKORY TEN MECZ MAM NADZIEJE ZE GO COS NAUCZY...

Gość eaaaa
Fanka Błaszczykowskiego A wiedziałaś że Błaszczykowski jako młody chlopiec widział ajak jego ojciec zabija matkę ? Wiele przeszedł i cud że wyrósł na porządnego człowieka

Gość wuwuzele
"A co w angli są mistrzostwa ? ostatni mecz jaki rozegraliśmy był grecja 1:1 a przed ostani z andora i nasi wygrali 4:0" Z Andorą buahhahahaha, gdzie to w ogóle jest :D