Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UEFA EURO 2012

UEFA EURO 2012: POLSKA - ROSJA [TYPUJEMY_WYNIK_MECZU]

Polecane posty

Tak jadę na ten mecz i będę wszystko widzieć na żywo,nie wiem czy się cieszyć ;) Bo jadę z bratem który za Ruskami nieszczególnie przepada.

Gość MILIONER OD WTORKU :)
Fanka... bezcenny? Biedronce się sprzedał. Więc ja tym bardziej go kupię ;) ale skoro nie chcesz...

Mnie się śniło jakiś czas temu ,że Polska wejdzie do finału z Włochami i wygra 2:1 :D

Niech wygra kto lepszy i oby Polska wstydu nie przyniosła to najważniejsze. :)

Gość eaaaa
tylko ze w starciu polska-rosja miedzy kibolami to chyba juz tez nie mamy szans To mało wiesz mamy najlepszych pseudokibiców ale oni nie mogą wejść na stadiony a dobrzy sa jeszcze irlandczycy zabijacy :)

Fanka więc już chyba ruskim będziesz kibicowac? hehe

Gość wuwuzele
Oj Polacy i ta ich nadzieja.

Gość eaaaa
tylko że my się tylko bijemy a irlandczycy zabijaja....rosjanie by dotali oklep a co do meczów to z grecją no nie kryje rozczarowania 1:1 kurwa to mogło być 3:0 dla nas to wszystko przez smude dlaczego on nie robił zmian ??? przecież świeży i niezmęczony zawodnik więcej może niż zmęczony już długą grą piłkarz ...

mam nadzieje ze niedowiarkom kiedys szczena opadnie jak Polska pokaze na co ich stac! ciao! ;)

Jak chcesz Fanka... ALE I TAK ROSJA WYGRYWA A JA ZGARNIAM MILIONY ;) TO JEST WIĘCEJ NIŻ PEWNE... I DZSIWIE SIĘ TYM KTÓZY MYŚLĄŻE Polska wygra czy chocby remis bedzie hehehe...

Gość wuwuzele
"mam nadzieje ze niedowiarkom kiedys szczena opadnie jak Polska pokaze na co ich stac! ciao!" Ciekawe, czy dożyję :D

Dziś grają: Niemcy -Portugalia. Idę za Portugalią. Będzie to interesujący mecz bo obie drużyny są dobre ale zapewne wygrają Niemcy. Holandia- Dania w rankingu dzieli ich zaledwie 5 miejsc ale Holandia czuję,że wygra.