Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UEFA EURO 2012

UEFA EURO 2012: POLSKA - ROSJA [TYPUJEMY_WYNIK_MECZU]

Polecane posty

Gość ech...piłkarzyki
ty z tą rozpierduchą uważaj bo może być totalna. Mianowicie rosja pobije nas na boisku a my ich po pysku. Tylko to będzie toooootalna zadyma. Dla info w jakim mieście będzie mecz ?? Radzę się barykadować. Na 99,999% coś będzie. Może w lesie a nie w mieście. Ale jeszcze tak nie było żebyśmy się nie pobili.

i nie pierdzielic mi tu ze mogloby byc 4-1 dla Grecji, bo Polska miala 4 strzaly celne i 9 spudlowanych, grecja 3 i 5 moglismy im dokopac w 1wszej polowie.. co do zmiany, moze trener mial obawy ze jak kogos zmieni to cos spierdzieli, dobrze jest jak jest, teraz wazne jest to co pokaza w meczu z Rosja

Gość KIBOLE POLSCY OLALI EURO
Nie bedzie zadymy bo jakbyscie nie widzieli polscy kibole wieszaja transparenty FUCK EURO a na mecze polakow przychdoza jakies cioty z fglagami od tyskiego

Gość MILIONER OD WTORKU :)
Fanka Błaszczykowskiego moja wygrana jest więcej niż pewna więc nie wiem skąd wynikają twoje wątpliwości?... :O

A jak myślicie kto wygra te mistrzostwa? Ja myślę,że Hiszpania będzie w finale z Niemcami bądź Holandią. Oby tylko nie Ruskie... za Niemcami też nie przepadam.

nie wiem czy Niemcy, mysle ze bedzie im trudno bo oni ostatnio nie pokazuja sie z najlepszej strony - takie mam wrazenie stawiam na Holandie

Nie coś ty Portugalia lepsza od Hiszpanów lecz finał będzie zaskoczeniem inne państwo wygra niż wszyscy typują :)

Gość WW89*****
ale jestescie uprzedzeni do Niemców do Rosjan wygra najlepsza drużyna

Gość ech...piłkarzyki
masz na górze na 99% scenariusz Róskie przegrają lub zremisują z angolami lub francją. Tak czy siak całośc pujdzie w kosz. Zostanie hiszpania niemcy i holandia. Które wygra jw nie wiem.... I mogę się o to założyć o co chcesz. Wydaje mi się że niemcy nas w tym roku zaskoczą. I nie wiem czy nie postawie na nich.

Fanka Błaszczykowskiego UWIERZ ZE BEDA TO MILIONY BO MOJ MAJATEK JUZ PRZED PSOTAWIENIEM BYL MILIONOWY ... :)

Gość grehreh
GLixe ALE ONI NAWET NIE AWANSUJA NA MISTRZOSTWA SWIATA ;d

Wtorkowy mecz będzie w Warszawie. Pewnie będzie tak,że Ruskie wygrają a Polacy się wkurzą i będzie rozpierducha. Jeszcze ten ''marsz'' Ruskich akurat po meczu z okazji Dnia Rosji.Nie ukrywam,że się trochę boję jechać na ten mecz;)

Gość cyrkoplit
bedzie wojna jarek bedzie szabla machał na ruskich

Możliwe zobaczymy , co dziś pokaże Portugalia :) Co myślicie o Chorwacji,Danii,Irlandii.

pierwszy mecz mloda druzyna jeszcze sie zapoznawala ze soba teraz gdy juz sie znaja dadza lupnia Ruskom. i wszystkim pozostalym na ktorych natrafia

a no zobaczymy ile będę miał tu zwolenników którzy będą chcieli nagle być moimi kumplami :D ale ja stąd uciekam jak tylko odbiorę kase ;) Fanka ale dla Ciebie moge zrobic wyjatek I KUPIE CI BLASZCZYKOWSKIEGO :D