Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UEFA EURO 2012

UEFA EURO 2012: POLSKA - ROSJA [TYPUJEMY_WYNIK_MECZU]

Polecane posty

Gość TB95!
Temat o typowaniu wiec ja typuje porażkę 2-4 ... Początek piękny bo gol dla Polski , a potem zaraz karny i już 2-0 ale niestety potem ruscy nas rozniosą i dobiją w 92/93 minucie czwartą bramką po szybkiej kontrze . I żegnamy się z euuroo

Gość eaaaa
ale przeprawa z rosją będzie trudna nie ma co :D w rosji bardzo zainwestowali w piłkę w efekcie bardzo polepszyła się ich gra uważam że mogą daleko zajść

Gość eaaaa
Z Andorą buahhahahaha, gdzie to w ogóle jest Wróć do szkółki i się dowiedz ....taka jak ty zawsze będzie narzekać a nic nie zrobiła swoimi rączkami ....

Gość wuwuzele
"Wróć do szkółki i się dowiedz ....taka jak ty zawsze będzie narzekać a nic nie zrobiła swoimi rączkami ...." Jestem on jak już.No cóż, Polscy piłkarze też za dużo nie robią...

Gość eaaaa
dla nas dobrze że czechy przegrały jak byśmy zremisowali z rosją a z czechami wygrali to wyjdziemy z gruppy

Gość eaaaa
Jestem on jak już.No cóż, Polscy piłkarze też za dużo nie robią... Nawet jeśli to prawda to co z tego ja kibicuje swojej drużynie i tyle...a co jak ty powiedzmy przyikładowo dostaniesz jutro raka i wszyscy powiedzą spierdalaj tylko dlatego bo jest źle to jak się będziesz czuł ?

Gość j6tj5h
DO eaaaa Dobrze że Czechy przegrały? Moim zdaniem źle bo na pewno podłamani przegrają też z Grekami,a polska przegra z rosją, któa odda osttni mecz Grekom i razem z nimi awansuje do ćwierćfinału...

Gość eaaaa
fanka Błaszczykowskiego No ja też lubię faceta stara się ale dzisiaj go nerwy szrpały myślałem że przyjebie tym żałosnym grekom :D

Gość wuwuzele
"Nawet jeśli to prawda to co z tego ja kibicuje swojej drużynie i tyle...a co jak ty powiedzmy przyikładowo dostaniesz jutro raka i wszyscy powiedzą spie**alaj tylko dlatego bo jest źle to jak się będziesz czuł ?" Ja jestem z natury samotnikiem i nie przepadam za towarzystwem ludzi za bardzo, więc ostatnią rzeczą jaką bym sobie życzył, to aby podczas choroby jacyś gnoje się koło mnie kręcili...

Gość eaaaa
j6tj5h Odda mecz :D przestań nie ma nic za darmo napewno nie odadza grecji zwycięstwa ....debilom przez których panuje kryzys....ijeszcze ile Polacy wpompowali kasę w tą grecję która i tak padnie :D

Gość j6tj5h
odda bo po co mają narażać swoje nogi przed ćwierćfinałem? Po za tym zrobiąto chocby po to by polacy sobie nie pograli w cwiercfinale wiadoo jak nas lubią ;) takze zegnamy sie z euro na wlasne zyczenie.

Gość eaaaa
Ja jestem z natury samotnikiem i nie przepadam za towarzystwem ludzi za bardzo, więc ostatnią rzeczą jaką bym sobie życzył, to aby podczas choroby jacyś gnoje się koło mnie kręcili... to tylko słowa niech, twe czyny mówią same za siebie, jak byś tak zrobił to powiem nie krył bym szacunku do ciebie ( samotna śmierć bohatera ) no ale nie życzę ci raka a chyba nie masz więc się nie przekonamy :D

Gość funka polskiej ekipy
jaki material, ma ktos link??

Gość cyrkoplit
ten Szczęsny to dzieciak on w ogóle nie potrafi dyrygować obroną tak jak to robi Artur Boruc trzeba miec jaja i charyzmę mielismy duzo szczescia zesmy nie przegrali z Grecją

Gość eaaaa
odda bo po co mają narażać swoje nogi przed ćwierćfinałem? Po za tym zrobiąto chocby po to by polacy sobie nie pograli w cwiercfinale wiadoo jak nas lubią takze zegnamy sie z euro na wlasne zyczenie. To tak nie działa jak odadzą im mecz to może im się zmienić przeciwniek w ciwerćfinale ...

Gość wuwuzele
"to tylko słowa niech, twe czyny mówią same za siebie, jak byś tak zrobił to powiem nie krył bym szacunku do ciebie ( samotna śmierć bohatera ) no ale nie życzę ci raka a chyba nie masz więc się nie przekonamy" No widzisz, co za szkoda...

Gość eaaaa
Artur Boruc trzeba miec jaja i charyzmę Dlatego on już nie gra :D

Gość j6tj5h
eaaa To co że się im mieni? Jak ktoś gra o PUCHAR to mu nie ważne z kim to tylko w Polsce wiecznie kalkulują :classic_cool: :D . Dla rusków ważniejsze żeby polaczki sobie nie pograły :) Putin zadzwoni i wykonają rozkaz.

Gość eaaaa
eaaa Zgadzam się jednak nerwy były. Interesujesz się chyba tym zawodnikiem, co? Właściwie interesuje się psychologią a to ciekawy przypadek po za tym w nim jest moroczność agresja nad którą panuje ale została mu przekazana w genach po ojcu furiacie

Gość cyrkoplit
Boruc grał ostatnio lidze wloskiej

Gość eaaaa
To co że się im mieni? Jak ktoś gra o PUCHAR to mu nie ważne z kim to tylko w Polsce wiecznie kalkulują . Dla rusków ważniejsze żeby polaczki sobie nie pograły Putin zadzwoni i wykonają rozkaz. Tak a tupolewa zestrzeliła mała madzia z sosnowca żyj dalej w swoim świecie intryg... :D jak już to mogą tak zrobić żeby zmienić sobie przeciwnika w cwiercfinale

Gość eaaaa
fanka Błaszczykowskiego takaś płaczliwa :P

Gość Fauxnews
Chuck Norris w ataku powinien zagrać to wyjdziemy z grupy :D

Gość j6tj5h
eaaa to zobaczymy jaki bedzie koneic potyczki w grupie. Gwarantuje Ci ze jesli czechy z grecja przegraja a my z ruskimi to tak bedzie jak pisze.

Kuba jest wzorem dla mnie, żeby się nie poddawać. Ale wiesz on sam się boi, że będzie swoje dziecko za bardzo rozpieszczał, bo jego dzieciństwo piękne nie bylo. Trochę mnie zszokowałeś, tym co napisałeś, o tych genach.

Gość Sexy Pani :)
A ja trzymam kciuki za Polskę :) Mam nadzieję że wyjdą z grupy :) Mam nawet paznokcie pomalowane na biało-czerwono :D A tak przy okazji ale ci grecy brzydcy...masakra no ale Polska drużyna ładnie się prezentuje no może tylko szcześny taki mniej przystojny ale błaszczykowski mmmm :) ciacho