Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KawalerZodzysku

Związki z kobietami ktore maja już dziecie

Polecane posty

po prostu samotne matki ktore wpadly bo daly dupe pierwszemu lepszemu- to cwane bestie ktore poluja na dzianych facetów. Malo z was jest porzadnych. Zresztą- to jest tak jak w tym "porzekadle" - jak sie urodziłaś kurwą to zakonnicą nigdy nie będziesz...

Facet po związku nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, ja mam dzieci z pierwszego małżeństwa, i w całym swoim życiu miałam tylko dwóch mężczyzn, mojego pierwszego męża i teraz drugiego, wszystkie moje dzieci przyszły na świać planowane i ze związków małżeńskich, ale niestety nie zawsze układa się tak jakbyśmy chcieli, więc bardzo Cię proszę nie wyzywaj tu samotnych matek, bo wiele singielek jest dużo dużo gorszych niż samotne matki, i zresztą dlaczego tak wylewacie pomyje na kobiety, a faceci to święci są, ale tylko kobietę się wyzywa jeśli ma wielu partnerów, a facet to jest podziwiany wtedy

uwaga uwaga- to froum opanowały rozhisteryzowane samotne mamuski ktore szukają jeleni. ewakuowac sie bo inczaje te wredne harpie rozszarpią was na kawałki. Czuć już wsciekliznę cipy... uwaga uwaga- ratuj sie kto moze. Poziom logicznego myslenia spadł tu ponizej zera.. o.... ewakuacja..

facet raczej z twojej wypowiedzi wyłazi histeria, akurat ja jestem całkowicie spokojna, szczęsliwa w swoim związku, więc nie rozumiem zupełnie twojej wypowiedzi, każdy z obecnych powinien wypowiadać się na podstawie własnych doświadczeń. mam pisać że takie związki się nie udają, że to klapa??? jeśli mi sie udało to chyba jasne że napiszę coś pozytywnego, a ten komu nie wyszło to napisze negatywnie. ale najlepsze w tych wszystkich wypowiedziach jest to, że każdy kto wypowiada się negatywnie i to nie tylko chodzi o ten wątek ale ogóllnie o całe formu, to te osoby uważają, że mają świętą rację i mają prawo obrażać każdego kto ma inne zdanie, ja w swoich wypowiedziach staram się nikogo nie obrażać, wypowiadać swoje zdanie nie urażając nikogo, ale widzę, że ci którzy mają odmienne zdanie już tego nie potrafią. Jak wiadomo najlepszą obroną jest atak :-) Pozdrawiam wszystkich antagonistów ;-)

Gość NiezależnaKasia
Facet- gratulacje że zmądrzałeś :) Prawdziwy mężczyzna to nie ten który wychowa cudze dziecko ale ten co potrafi założyć własną rodzinę i spłodzić własne... nie rozumiem kompletnie facetów- po co brać się za babkę z dzieckiem? jeszcze rozumiem- rozwódka .. wdowa... ale panna która zaliczyła wpadke? i co? wychowujecie jakiegoś malucha , ładujecie w niego kasę- tylko dlatego że mamusia tego dziecka wczesnie ruchała się ( sorry za brzydkie slowo) z jego oojcem i mózg zostawiła w szafie? jest XXI wiek- porządna - PORZĄDNA kobieta o ile nie jest mężatka umie się zabezpieczyć... chyba że chce jakiegoś barana złowić na dziecko...

Prawdziwy mężczyzna o nie ten który potrafi spłodzić dziecko, bo dziecko może spłodzić nastolatek, tylko ten, który potrafi być odpowiedzialny za swoje postępowanie.

Gość Wybawicielka
Dołączę do tematu. Znam bardzo dobrze sposób myślenia takich bab, które wpadły. Mój facet przede mną był właśnie z taką. Byli razem dwa lata aż poznał mnie. gdy sie poznaliśmy był smutny i nieszczęśliwy. prócz mnóstwa kasy ta laska wyssała z niego całą energie i radość życia. Wszystko kręciło sie wokół niej i jej córki. oczywiście nic nie robiła tylko siedziała w domu, bo "ma przecież małe dziecko" (no bardzo małe, gówniara ma teraz 5 lat) I ciągle chciała kasę - a to małą czas wysłac do przedszkloa, a to lekarz, a to nowe ubranka itd. itp. Na szczęście otworzyłam mu oczy, pokazał jak go bezczelnie wykorzystała. Oczywiście ją zostawił, ale był płacz... Tylko zastanawiam sie czy za nim, czy za kasą i wygodnym życiem...?

Gość zniesmaczona...
Wybawicielka- Tobie sie dostal taki facet ktory byl po zwiazku z taka... a ja co mam powiedzieć..? rok temu moj facet zostawił mnie dla babeczki z dzieckiem... dla mnie to dopiero bylo upokorzenie. Ale nie powiem- tak dlugo jak on sie wahał czy nie wrocic domnie, tak dlugo ona pieprzyła swoje bajki o wielkiej milosci do niego... ja sie pytam jakiej milosci ?? rozjebala 5 letni zwiazek na pol roku przed naszym slubem :(

Gość Wybawicielka
zniesmaczona ... bardzo Ci współczuję :( Takie laski sa niestety baaardzo zdeterminowane żeby zdobyć faceta. Uczepiła sie go pewnie, a kolesie sa tacy naiwnie. szkoda, że musiałaś przez to cierpieć. Ale głowa do góry! po pierwsze pamietaj, że im sie i tak nie uda!! A najgorzej wyjdzie na tym Twój były, kiedy dojdzie do niego jak sie zfrajerzył i jak wielki błąd popełnił zostawiając Ciebie.

Gość zniesmaczona...
nie wiem czy szczeliwi czy nie... ale boli jak ktos Ci zabiera twoje zycie :/ ale niech on robi co chce- ja jeszcze bede szczesliwa :)

zniesmaczona... Pewnie że będziesz szczęśliwa. A facet ( musisz to przyznać sama przed sobą szczerze ) nie kochał cie. Gdy się kogoś kocha,nie zostawia się go,nie opuszcza.

zniesmaczona... rozj**ala 5 letni zwiazek na pol roku przed naszym slubem Też się wypowiem:) Może okrutnie to zabrzmi ale dobrze się stało . Wyobraź sobie taką sytuację gdybyście byli już PO ślubie, 5 lat i mieli małe dziecię. Gdyby tak zrobił, to wtedy byłaby tragedia dla ciebie i dziecka. A tak masz szansę spotkać faceta pokroju "Dołożę pięć groszy" i będziesz się cieszyć że jesteś szczęściarą? Życzę ci tego :)

Gość już takie coś przeżyłem i..
odradzam młodym facetom wiązanie się z dzieciatymi babkami. Nie warto psuć sobie życia. Ja na szczęście w porę się opamiętałem. Ale i tak wiem że autor tego tematu (i inni) nie posłuchają mnie, tylko sami się przekonają na własnym błędzie. I wtedy będą żałować. Jak ten związek uważam jako mój największy błąd życiowy :/ A co do miłości kobiety a dziecka, to ktoś kto mówi że dziecko kocha najbardziej jest ostro pier..... miłość do dziecka a do faceta to są dwie różne miłości i nie powinno się ich porównywać a już na pewno wyceniać, która większa. Kobieta powinna kochać mocno dziecko tak jak i faceta. Dziecko dorośnie i pójdzie w świat, a kobieta będzie musiała z kimś przeciez spędzić resztę swojego życia. Jak wcześniej zaniedba swojego męża, kosztem dziecka to zostanie sama na starość.

już takie coś przeżyłem i.. odradzam młodym facetom wiązanie się z dzieciatymi babkami Powinieneś napisać: młodym i niedojrzałym:) Takich interesuje jedynie sex, nie myślą poważnie o związku więc ich taka sytuacja przerasta. Ciebie chyba też przerosła.

Gość wrrrrrbrrrr
nie znosze silvergold... skad takie małpy sie biorą... mama nadzieję ze twoj cudowny romeo pusci cie kantem i kiedyś w swoim lozku zastaniesz mloda i piekna kobiete ktora twoj mezus bedzie rowno posuwal... zycze cie tego a jak! :/

Nikt nie każe zawierać ze mną znajomości. Ja się nie proszę o to. Mam sporo wartościowych przyjaciół i nie są oni tak zacofani jak wy.

wrrrrrbrrrr pobożne życzenia:P Gdyby się tak stało jak mi życzysz, to wierz mi, że nie miałabym skrupułów rozwieść się po raz trzeci:):):)

Gość kontaktowymarek
Czytam caly topik i tak mysle ze najgorsze sa te samotne matki co maja kazde dziecko z innym,to sa dopiero( kurwiszony z naj wyzszej polki ),zostaja potem same i maja zal do calego swiata,,,,,,,TAKA BABA TO JEST JUZ SKAZANA NA SAMOTNOSC,A JAK JUZ KOGOS ZNAJDZIE TO PREDZEJ CZY POZNIEJ FACET JA ZOSTAWI!!NIE PAKOWAŁBYM SIE W TAKIE SZAMBO!!!

Silvergold 🌼 :-) wrrrrrbrrrr Ty sobie tam możesz wiele życzyć ! :-D Czekaj, Silvergold już się boi :-P hahaha !!

Gość Słodkopikja Africana
HEHE... no tak nie siedzę tutaj bo w przeciwieństwie do tych zakompleksionych panienek pracuję i rozwijam sie zawodowo:) szkoda z nimi dyskutować- juz na jednym topiku inny kolo sie męczy z takimi lafiryndami, niech się rzucaja - skoro muszą :D silvergold.... żal mi cie coraz bardziej :)

Słodkopikja Africana A mnie ciebie nie:):):) Za małostkowość, kołtuństwo i zacofanie !!!!

Gość gadu-99
Poczekaj aż będa dorosłe !

cze wam! dlugo nie pisalem- ale powiem co i jak. Niby jest dobrze, ale wczoraj wróciliśmy z wkacji na ktorych ona juz miala swoje humory.- bo niby dziecko to a tamta.. wogole to odczulem ze ona niechętnie to dziecko z nami na te wakacje chciala brac. nie kumam. w koncu to matka. o co moze chodzić??? myslalem troche o bylej... wtedy na tych wakacjach zaczalem sie zastanawiac czy sobie jakos radzi... nie mam od niej znaku zycia... i tak jakos przypomniałem sobie wakacje z nia , jeszcze te sprzed roku nie jest zle.. ale to takie troche dziwne uczucie jak spoglądne wstecz. generlanie tak chyba jestem szczesliwy- choc jest inaczej, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.

Gość co raczej ..............
mocium Panie bylo do przewidzenia... chlopie zaczynasz sie budzic z bajkowego snu... jeszcze zatesknisz za byla.. zawsze tak jest..

Gość uppppppppppppppppppppppp
no to teraz masz duzo do przemyslenia.. powodzenia... skonczysz jak kazdy

Gość jestem ta porzucona
witam,mialam chlopaka krecilismy ze soba od najmlodszych lat,w zwiazku bylismy dlugo ze soba bo 9lat.Po 9 latach zostawil mnie dla dziewczyny z dzieckiem.Tylko ze jej dziecko z nimi nie mieszkalo bo wywiozla coreczke do swojej matki a z nim sie bawila.Moze to glupie ale czulam ze bedzie chciala wrobic go w dziecko.I tak tez wlasnie sie stalo zaszla z nim w ciaze i terazurodzila im sie corka.A mamusia wkoncu sie zlitowala i przywiozla tamta dziewczynke ktora ma 4 latka

Gość jestem ta porzucona
zalowal swojej decyzji i kiedy byla jeszcze z nim w ciazy to ze mna chcial sie na kawke umawiac.Sam jeszcze nie wie w co sie wpakowal,dopiero teraz poznal ta jej corke,niech sie teraz bawi.Ja z nim kontaktu nie bede utrzymywac i nie utrzymuje.Wrobila go w dziecko.Wiec nie dajcie sie tak bo gdy dziewczyna taka wrobi was w dziecko to juz lipka.Nie odejdziecie od niej bo szkoda wam bedzie dziecka.A kiedy bedziecie mieli juz swoje dziecko z nia to sytuacja wam sie skomplikuje i kto was bedzie chcial z bagazem?

Gość OnaZniesmaczona
Ja tez zostałam porzucona dla panny z dzieckiem- i na dodatek perfidnie oszukana, bo były nie potrafił sie przyznać tylko po 3 miesiacach samo się wydało. On jest z nia nadal- już jakiś rok, podobno wielce szczęsliwy i tym szcżesciem obnosi się na prawo i lewo... nie wiem, wydwawało mi sie ze o szczęscie dba się dla SIEBIE a nie na pokaz dla innych, być może sie myle... Ona - ta z dzieckiem- prosta dziewucha ze wsi, ale ponoć baaaaardzo pieknai taka zajebista ze łohohoho... sęk w tym - że ON to typ dziwkarza a czym przekonałam sie na samym koncu... cóż, nawet mi nie żal. Wiadomo jak sie skonczy ich zwiazek. zreszta sam podkreślil na pożegnanie że jest z nią bo ma seks na zawolanie ( wiec tym bardziej mi gnojka nie żal) a do Panów: naprawde nie żal wam mlodosci , nerwów, pieniedzy na kogos kto się puscil z innym i teraz szuka jelenia ???? :/