Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MOTYYLEK

Powtórka tematu: Nigdy bym nie powiedziala o....?:D

Polecane posty

Gość obsrane_gacie
Normalnie jak bym swoja kumpele slyszala a skojarzylamjak napisales ,ze mieszkasz za granica i prawko kupione...bo reszta to sie w 100% zgadza z nia:)chodzi mi o przypaly...

Gość awqsedc
zdarzylo mi sie obrzygac dentyste :D Mam 23 lata i zjadam gile :(

Gość marryqueenofscots33
Kiedyś spotkalam sie z facetem z seks czatu i nie wiem jak,ale zrobilam mu laske w aucie. Mialam wtedy 21 lat i pierwszy raz obciagalam facetowi. Do dzis pamietam jak zachecil mnie do tego., Haha :D Nie moge sama z tego teraz. Mianowicie wyciagnal penisa i powiedzial"zobacz,kto wyszedl na spacer" ./ :D O raju. :D Jestem grubaska,lubie seks, jestem ciagle mega napalona:P Jako pedagog,troszke mi wstyd :P

kiedys na imprezie u wtedy jeszcze moje narzeczonego zwymiotowalam mu do bitow:D Ale to tak perfidnie, najpiers do jednego, potem do drugiego:O Na drugi dzien wychodzil po poludniu do sklepu i wlozyl noge w buta:( Dzis jest moim mezem i nie wie ze to byla moja sprawka wtedy:P Zwalilam na kogos innego:D Jak mialam nascie lat i policja chcialam mnie z kolezanka zgarnac na izbe wytrzezien to pokazalam policjantom cycki by sie odjebali:D Chcieli nas zgarnac, bo ja sie darlam na cala ulice, a koleznka obok sikala na srodku chodnika:O Wstyd mi teraz troche. Przegralam kiedys zaklad i honorowo musialam zrobic to co trzeba bylo. Stanelam na drodze ubrana jak dziwka i umalowana i udawalam tirowke:O Mialam to robic do zatrzymania sie pierwszego klienta. Bylam pod wplywem oczywiscie:P Zatrzymal sie i spytal o cene ktos znajomy z mojej miejscowosci:O Do dzis wiedza o tym tylko on ja i dwie osoby uczestniczace w zakladzie, plus maz. Przylapano mnie na seksie w miejscu publicznym:D Wiecej nie napisze, bo moglabym zostac zidentyfikowana:P

No ładnie się tu dzialo:P nie ktore rzeczy są baaardzo ciekawe:P widać nie tylko ja mam coś na sumieniu:P

Gość awqsedc
jak jade na wyprzedaz corinu to wychodze w 3 biustonoszach i z kilkoma parami majtek w torebce :D wiem, zalosne to ale maja zajebista bielizne :P

A tam czasem i tak można:P z reszta jak Ci się podoba:P oby Cię nie złapali:P

Dlatego dzielimy. Rodzinie bym nie powiedziala.....męzowi/żonie....przed każdym mamy małe tajemnice:P

Gość toetally
o tym, że nigdy nie kochałam swojego faceta, od początku z nim byłam tak "z braku laku" i już tak zostało. i raz go zdradziłam całując się z kumplem po pijaku, ale nie mam wyrzutów sumienia 🖐️