Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmaaaaa

Imię obciachowe ???

Polecane posty

Gość hefry...
qrwa ale forum pełne jest lekarzy nożesz qrwa mać jego....no!

Gość ofq.
bo lekarze to nawet mają romansy z kafeteriankami :D ;) ramansy mają!!! o co oni mają !!

Gość Velve_1990
Ania Nataniel ani Nikoleta nie są imionami o tradycji chrześcijańskiej...Nataniel to imię żydowskie , podobnie jak np. Sara i mimo ,że występują w Biblii nie zaliczają się do imion tradycji chrześcijańskiej. Nie wiem czy należysz do kościoła katolickiego a jeśli tak to dziwne nadawać dziecku imiona tradycji żydowskiej.

Gość hefry...
ofq. czemu się podszywasz pod ofq i o co ci chodzi?

Gość hefry...
Szok ile tutaj głupich ludzi jest co najmniej jeden i aż dwóch nawet ! Topik dostał trzeciej strony i ktoś nie ma co z życiem zrobić

Gość hefry...
ale aftorkę ja szanuję

Gość hefry...
Tak szanuję autorkę!

moja biblia mówi o Natanaelu Ewangelia według Św Jana ja nie mam nic przeciwko żydom napisałam,że przeczytałam o Natanaelu w ewangelii ,jestem chrześcijanką i nie widzę problemu

Gość olga.w
Moja koleźanka z pracy ma syna o imieniu Nataniel to z bibli chyba imie żydoeskieI dodam ze sa Sw jehowy

Gość Velve_1990
ja też nie mam nic do żydów ale jestes katolikiem ? Jako katolik powinnaś wybrać imię z patronem. Imiona tradycji żydowskiej nie zaliczają się do imion tradycji chrześcijańskiej mimo ,że są w Biblii.

Gość Velve_1990
olga. w w przypadku Twojej kolezanki to zrozumiałe skoro jest jehowa

Następny pomarańczowy pseudonim wymyśliła! Ja pier...olę ale tu qrwa rzeź!!!! he he he :-D

no ja znam ateistów noszących św imiona więc nie ma to znaczenia skąd wzięło się imię

To ta qrwa sama do siebie pisze bo tępa jest nie jak kasjerka z tesco tylko jak qrwa z szosy!

Sie loguje qrwa pod coraz to nowszymi pseudo i się qrwa zastanawia po co ktoś i jak qrwa nazwał dziecko bo ona ma qrwa Jasia i jest upośledzony umysłowo qrwa i to nie do przyjęcia że ktoś ma Nataniela i jest inteligentny i nie kradnie nożesz qrwa jego mać!

HE HE HE HE HE HE HE JA PERDOLE CO ZA TĘPOTA TU TOPIKI ZAKŁADA O TEMATYCE TĘPEJ JAK ONA SAMA!

Gość badacz ludzkich umyslow
to ja! :) wstep mojego wspomnianego topiku 21:48 "zauwazylam ze malo inteligentni ludzie nazywaja swoje dzieci, np Angelika, Nicola, Kewin, zas ludzie inteligentni wybierają klasyczne imiona i dodam ze nie znam zadnego wyjatku od tej reguly piszcie o swoich spostrzezeniach Tylko niech nie wypowiadaja sie matki roznych Nikol, bo nie jestescie obiektywne w ocenie swojej inteligencji"

Gość hefry...........
o żesz qurwa ale teraz to się normalnie tak podnieciłem, że nie zasnę do rana!!!!!!!!!!!!!!!! ja żesz qurwa jego mać !!!!! wymyslaja co raz to nowe nicki , no żesz qurwa szokkkkk

O A O TO QRWA DOWÓD NA TO ŻE JEDNA GŁUPIA QRWA SIEDZI I KLIKA W TĄ KLAWIATURĘ badacz ludzkich umyslow-QRWA ZBADAJ SE MÓZG!

Gość Velve_19900000000
W przypadku ateisty to zrozumiałe bo jako człowiek bez wiary nie nazwie swoje dziecko "Wysokie drzewo" tylko woli nazwać "Tomek". Ale ty jako osoba ściśle związana z określoną wiarą (domniemywam, że katoliczka ) powinnaś być konsekwentna wobec swojej wiary i nazwać dziecko według niej a nie spośród imion dla Jehowych...

Gość Velve_19900000000
ktoś w ogóle zablokował mój pomarańczowy nick...ciekawe komu sie chce w to bawić :) ?

może jestem tępa albo mało inteligentna bo dałam na imię dzieciom tak jak dałam,ale to może ocenic ten kto mnie zna,faktem jest moje dzieci nigdy nikomu nic nie ukradły ani nie okazały braku szacunku

kolometa NIE ZNAM CIE CZYTAM FORUM OD DWÓCH DNI ALE TEN TOPIK PISZE JA ,TY I JEDNA TAKA QRWA KTÓRA UŻYWA RÓŻNYCH NIKÓW I MA KOMPLEKSY TAK WIELKIE JAK LITERY KTÓRYCH UŻYWAM!

Gość Velve_19900000000
ja nie sugeruje ,że Twoje dzieci coś komuś ukradły ale wydaje mi sie ,że jak ktoś przynależy do jakiejś wiary wypadało by był konsekwentny a nie nadawał imiona wg widzimisie bo mi sie podoba Brinteyyyy-Andżelikkaaa bo to takie ładne i amerykańskie...

Gość hefry.........................
JA ŻESZ QURWA O QURWAAA O QURWAAAA MOJE PODNIECENIE SIĘGNĘŁO ZENITU TERAZ BĘDE PISAĆ Z KAPSLOKIEM

Gość hefry.........................
QURWA QURWA MOJA ELOKWENCJA POWALA :D SŁÓW NIE ZNAM :D QURWAAAAA QURWAAAAA O ŻESZZZZ TY JEGO MAĆ LEKARZA LEKARZA BO ZARAZ Z PODNIECENIA ZEJDĘ :classic_cool:

Gimnazjalista którego siora urodziła Zośkę! Infantylizm do kwadratu gimnazjalista Zrobił bachora i stara go nazwała po staropolsku!