Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kochanek Mg34

Dziękuję wszystkim za uwagę

Polecane posty

Nie, nie kochanek, ha ha Mam 45+, trochę w życiu widziałem, trochę przeżyłem. I po prostu wiem, jak to jest

Dla zdziwionych: Miłość jest jak mydło, ubywa jej przy używaniu (Jerzy Andrzejewski)

Gość turururuuuu
skoro tak piszesz gówno wiesz o miłości :O tak,jeżdzenie po kimś nie jest eleganckie a zdradzanie i obłuda to już jest eleganckie,co? :D

turururuuuu - napisał skoro tak piszesz gówno wiesz o miłości tak,jeżdzenie po kimś nie jest eleganckie a zdradzanie i obłuda to już jest eleganckie,co? Po pierwsze, słowa powyżej nie są moje, a zacytowane. Po drugie, wskaż miejsce, gdzie napisałem, że zdradzanie i obłuda jest elegancka Ja jedynie stwierdzam, jakby to powiedział Ferdynand Kiepski, obiektywnego fakta - obłuda jest wszechobecna

Gość a ja zacytuję autora topiku
14:27 Kochanek Mg34 Jezus, który zna ludzkie serce, nie jest naiwny i zna ukryte motywy. Mówi: „Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku? (Łk 6, 41). Mogę wykorzystać wady kogoś innego, żeby poczuć się pewnym własnych zalet. Powody, dla których sądzę mego bliźniego, schlebiają mojej miłości własnej (zob. Łk 18, 9-14). Czy jednak nie dlatego śledzę najmniejszą winę mego bliźniego, żeby nie musieć zmierzyć się z własnymi problemami? Czyż tysiące wad, jakie w nim znajduję, nie przekonują mnie jeszcze bardziej, że jestem więcej wart od niego. Surowość moich sądów pozwala mi, być może, ukryć moją własną niepewność i lęk przed cudzym osądem.

Gość turururuuuu
no i co zacytowane,skoro zacytowałeś to wygląda na to że sie z tymi słowami zgadzasz. Nie wskażę miejsca w którym napisałeś że zdrada nie jest elegancka,samo to że bronisz zdrajców mówi samo za siebie.

Gość turururuuuu
*no i co że zacytowane,skoro zacytowałeś to wygląda na to że sie z tymi słowami zgadzasz. Nie wskażę miejsca w którym napisałeś że zdrada jest elegancka, to że bronisz zdrajców mówi samo za siebie.

Gość turururuuuu
tak się podnieciłam tymi cytatami z biblii że teraz mam ochotę przegrzmocić swojego księdza proboszcza Mieczysława, lat 67... Jesteście niemożliwi!

Gość turururuuuu
oj słabo podszywie,słabiutko ;) na przyszłość radzę nie mieszać biblii i kościoła do tematu zdrady bo to żałosne i kompletnie bez sensu swoją drogą to dziwne,bo dzieci po północy powinny dawno spać..mama Cie nie upilnowała?

Gość fan MG
JuliaRussell -jest jak MG34