Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka232

Start Diety!!! 10 kg w 2 miesiące:) Kto się przyłączy?

Polecane posty

U mnie to taki troszkę bardziej liberalny Dukan będzie :). Bo podobno są fajne efekty...a ja jogurty naturalne, ryby, kefiry i inne takie bardzo lubię, więc mi ta dieta dokuczać nie będzie...Zresztą ja lubię eksperymenty :)

Kwiatku widzę że porządnie się zawzięłaś, podziwiam Cię że wystarczy Ci tylko 640kcal dziennie, ja bym nie dała rady, kręciłoby mi się w głowie, nie boisz się że takie odżywianie jest bardzo restrykcyjne, i że szybko potem może być efekt jojo? Moja dzisiejsza waga 62,9kg Śniadanie zjadłam identyczne jak wczoraj tylko trochę sobie chlapnełam nestea:) 150ml:) na obiad chyba zrobię zupę pomidorową:P

Nie wytrzymałam w sklepie i musiałam kupić mullermilk kokosowe mleczko, ale postanowiłam troche oszukać samą siebie i rozcieńczyłam go mlekiem, wyszło super, nie takie okropnie słodkie jak w samym opakowaniu, a posmak kokosu jest wspaniały:) 2 śniadanie - 268kcal Napój mleczny mullermilk kokosowy - 120ml Mleko łowickie 2% - 120ml Płatki ryżowo-pszenne z truskawkami i czekoladą vitelle - 30g

Gość a b,c,d
stokrotka czemu raz piszesz w menu np snaidanie - kcal a 2 posilek w gramach a nie w kcal???

Piszę ile posiłek ma łącznie kcal, a w gramach to co zawierał, śniadanie napisałam poprzedniego dnia również w tym samych schemacie. Może potem zacznę pisać ile poszczególne produkty mają kcal ale narazie nie mam czasu bo uczę się do egzaminu :(

Ejo :). Wróciłam właśnie z Wisły. Było super i trzymałam się planu w 100%...No i miło jest być między ludźmi, a tłumek tam mały był :). Jutro cały dzionek w pracy jestem, więc też nie przewiduję wpadek. Co do ilości kalorii to ja na to nie patrzę, bo dla mnie liczy się ilość jedzonka...A ta jest wystarczająca :). No i dobrze, że to samo białko prawie było...

Plan na dzisiaj :) jogurcik light 0%- 88 kal serek wiejski lekki 200 g i 3 plasterki chudej szynki- 210 serek homogenizowany, naturalny 0%- 70 kal ( ten z Biedronki) kolacja- 2 jajka gotowane- 160 kalorii Czyli dzisiaj wetnę- 530 kalorii jakoś. Sorki, że tak plany piszę, ale ja mam zawsze dzień zaplanowany, bo wtedy łatwiej się kontrolować. Jestem zła bo dostałam okresu i mnie wszystko boli...

Gość MójCel45
Cześć dziewczyny. Wybaczcie, że nie było mnie parę dni ale nie miałam za bardzo czasu żeby pisać. Śledzę wasze poczynania jednak na bieżąco. Kwiatku, widzę że jesz bardzo mało kaloryczne posiłki. Pamiętaj, że organizm przyzwyczaja się do zmniejszonej ilości kalorii, dlatego w pewnym momencie waga stanie w miejscu i trudno będzie Ci ją dalej zbijać - będziesz musiała albo znów zmniejszyć ilość kalorii albo zwiększyć wysiłek fizyczny. Osobiście byłabym bardzo ostrożna z dieta niskokaloryczną bo wychodzi na to że jak nie chcemy mieć efektu jojo musimy ją stosować przez całe życie. Tak, czy siak trzymam za Twój cel kciuki:) Ja już lżejsza o 1,7kg. Nie liczę kalorii, ale od 5 dni jestem na samych owocach i warzywach - niektórym pewnie też mogloby się to nie spodobać, ale dietę tę robię przede wszystkim żeby się oczyścić. Potem planuję przejśc na South Beach. Kupiłam książkę i facet mądrze w niej pisze. Pisał tam też o treningu interwalowym. powiem wam dziewczyny ze ma to sens. Zamiast biegac godzine jak to robilam do tej pory od dzis dolaczam interwaly - biegne na maksymalnych brotach + zwlaniam tempo - zwiekszam/zwalniam/zwiekszam...itd. mozna to porownac do jazdy samochodem - jak jedziesz autostrada spalasz mniej paliwa a jak w miescie i ciagle hamujesz i przyspieszasz paliwa chodzi Ci wiecej - tym paliwem sa wlasnie kalorie i tluszczyk:) pozdrawiam i milego dnia zycze

Witam. Kolejny dzionek przed nami odchudziaczki :). U mnie dzisiaj w planach: serek homo naturalny 0%- 70 kal 3 plasterki chudej szyneczki- 45 kalorii udko z kurczaka pieczone bez tłuszczu- 200 kalorii?? jogurt naturalny 0% 200g- 90 kalorii serek wiejski lekki 200 g- 160 kal Lubię tą dietkę, bo kocham produkty mleczne, aczkolwiek brakuje mi truskawek...no ale jak się w pseudo Dukana bawię, to tak musi być :P