Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewidomyPrzezMedia

Jeśli jesteś samotna/samotny pisz możemy porozmawiać - kulturalne rozmowy!

Polecane posty

Gość NiewidomyPrzezMedia

Jeśli jesteś samotna/samotny i nie masz z kim tak po prostu porozmawiać, czymś się pochwalić czy wypłakać pisz śmiało. Każdy z nas potrzebuje czasami by z kimś porozmawiać ale nie zawsze ma możliwości. Pamiętaj tutaj jest się anonimowym. Na co czekasz? Napisz! Proszę tylko nie obrażać innego użytkownika forum.

Gość Skóra na niedźwiedziu
Pamiętaj tutaj jest się anonimowym :D, :D, :D, :D już cię lubię za wysublimowane poczucie humoru :classic_cool:

Nie czuję się samotna ale chętnie wzięłabym udział w miłej rozmowie o literaturze, sztuce,muzyce...najchętniej przy winie :)

Gość pomyliłeś anonimowość
z prywatnością chyba :P

Gość uuuuppp
Tu pisac nie można , choć by bardzo sie chciało zaraz zostaniesz zlinczowany

Gość A Ty
jesteś samotny?

Gość czytacz21414
jakie książki ostatnio przeczytaliście ?

Ja wczoraj rozstałam się z facetem po 9 latach bycia razem. Dlaczego mnie to spotkało? Tak mi jest źle,dlaczego muszę przeżywać te katusze? Myslę o nim bez przerwy. Zebym tylko nie zadzwoniła. ale mi źle:O

Ja chętnie mogę porozmawiać.Jestem sama ale nie samotna :)

chciałabym zasnąć i obudzić się za 2-3 miesiące. Juz by pewnie tak nie bolało. Dziś wszystko mnie boli od samego myslenia. Boże ja zwariuję. Chcę zasnąc i to przespać.

czytacz21414 - Ja przeczytałam książkę C.R Zafona pt ''Więzień Nieba''. Jeśli komuś przypadł do gustu ''Cień Wiatru'' oraz ''Gra Anioła'', to na tej powieści się nie zawiedzie. Tak jak poprzednie książki, których akcja skupia się w Barcelonie, wokół księgarni Sempere i Synowie, ma w sobie mnóstwo uroku, humoru a także nieprzewidywalnych zwrotów akcji. Jeżynka6079 - Bardzo współczuję. Może jeszcze wróci?

za długo chyba zwlekaliśmy ze ślubem i przechodziliśmy to co mieliśmy najpiękniejszego. Byliśmy razem 9 lat,zawsze było coś ważniejszego do zrobienia zanim mieliśmy się pobrać i tak odwlekało się. Miałam do niego o to żal,narastała we mnie frustracja. Z czasem zaczęło mi coraz mniej zależeć chyba,pojawiły się sprzeczki,docinki itp. I tak wczoraj sie pokłocilsmy i wyszedł--ot tak poprostu--jakby te 9 lat były dla niego chwilą. No coż...

Kochana, nie bój się ! Jedna kłótnia nie może zniszyczć tego wszystkiego, co było między wami. Jeśli był kryzys, rutyna to być może taka przerwa dobrze wam zrobi, zrozumiecie że naprawdę się kochacie. Nie trać nadziei, w kłótni ludzie często mówią to, czego potem żałują,przemyśli i napewno do ciebie wróci.

Przemyśli sobie,ochlonie i przyjdzie.Głowa do góry.Przecież to dorosły facet a nie dzieciak.Nie przekreśli 9 lat wspólnego życia bo się pokłóciliście :)

dziękuję Wam za dobre słowa;) Chyba zacznę palić,zeby zając myśli i ręce. NIE MOGĘ PIERWSZA DO NIEGO ZADZWONIĆ:O :O :O :O Przetrzymam go,niech sie troche pomęczy. Zycie jest okrutne jednak:classic_cool:

Frankie-ja po namowach kilku osób własnie zaczęłam to czytć.Póki co b.dobra książka :)

najmadrzejszy na swiecie A wracając do wczorajszego tematu o filmach to oglądam dzisiaj Misery. Właśnie instaluję sobie Javę.