Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrywaves

jak poznac ze facet klamie w kwestii zdrady??

Polecane posty

Gość cherrywaves

Pojawiają się przesłanki, zaczynamy kompletować dowody, a druga strona, przyjmijmy,ze w tym wypadku facet, mówi ze nie zdradza, zapiera sie, wysmiewa te teorie, bądź czuje sie pokrzywdzony. mój ex płakał jak go oskarzyłam :P dałam się nabrać na szopkę, a prawda była niestety po mojej stronie jak więc poznac kiedy facet kłamie ze nie zdradza?

np po ruchach gałek. Zazwyczaj jest tak,że kiedy ktoś kłamie, wymyśla coś, to kieruje oczy w inną stronę, niż wtedy kiedy mói prawdę. Trzeba tylko wybadać, kiedy dany rych co oznacza. Można więc spytać go o coś, o czym wiemy, że jest prawdą. Pare pytań i obserwować. Potam spytaj o coś, co jest fałszem, o jakies wyobrażenie czegoś itp

Gość cherrywaves
rzeczywiscie, mowa ciala moze byc pomocna ale do konca nie da sie tego okreslic w ten sposob. mi bardziej chodzi o jakiejs psychologiczne aspekty klamstwa na ten temat, typowe wymowki, w stylu "to nie tak jak myslisz", "nigdy bym..." czytalam ostatnio, ze uzywanie tego typu sformulowan (nigdy/zawsze/na pewno) ma duze znaczenie przy klamstwie

Gość gość
Tak, to rzeczywiście niezbity dowód.

Gość gość
i po co o tym ex? powinnaś zdążyć się nauczyć, adios