Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

popłakałam się dzisiaj ze szczęścia :(

Polecane posty

nie, qpa to uroczyste zakończenie dnia :classic_cool: może sąsiedzi coś gotują i mają otwarte okna? :classic_cool: ps: jak się czujesz po wczorajszym spotkaniu z PŚP w swoim zacnym temacie? :classic_cool:

też tak masz,że jak nie jesteś głodny to przeszkadza Ci zapach jedzenia? :O albo zapach czekolady... jak od 12 to powinnam sie zbierać :classic_cool:

czuję lekki dyskomfort psychiczny spowodowany tym,że jesteś z nią w tak zażyłych stosunkach a ja tego nie wiedziałam 😭 i poważnie zastanawiam sie nad tym czy jestescie jedną osobą :(

ale gdybym miała wybierać płeć to wolałabym,żeby PŚP była jednak chłopakiem niż żebyś Ty był dziewczyną :classic_cool:

niby słonecznie ale jakoś nie mam przekonania...ludzie w sukienkach, szortach...a mi sie wydaje,że jest chłodno :O

oj tam :classic_cool: tak dawno jej nie widziałaś, nawet pisałaś o tym wczoraj, a tu taka niespodzianka ! :classic_cool:

zrobiłam sobie papu ;) :classic_cool: u mnie też wieje okropny przeciąg :( ta kiecka jest :O :O na tej lasce "modelce" :D nie wyglada w sumie źle a to ślub koscielny czy cywilny? może jakas garsonka wystarczy?

koscielny, kurcze nie chce zadnej garsonki przy temperaturze +38 jakby byl to slub na plazy to wystarczyloby bikini i po sprawie :P