Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

popłakałam się dzisiaj ze szczęścia :(

Polecane posty

raczej w drugie strone - Daren to projekt Pomysłowego Środkowego Palce ? i dlatego mnie nie chce! to by wyjaśniało wszystko :classic_cool:

Gość GEHENNA OWADÓW
Ok 25 godzin wokół exe? Łooo Matkooo, zaś zaczynasz? OLEJ GO, OLEJ GO, OLEJ GO, OLEJ GO!!! Wszyscy Ci to mówią!! Wszyscy nie możemy się mylić :) (wiem, że z punktu logiki, ten argument jest do dupy, ale lepszy taki niż żaden)

w kazdym razie grek + lulaby = moj ex deleted ciesze sie, ze mialam w tym swoj udzial :D gadasz nadal z grekiem? bo ja wlasnie swojego obudzilam :P

z logiki też dostałam palcem w czoło :( nie! chodzi o to, że zakonczyłam to! :) i jakos dobrze mi z tym póki co. ZAKOŃCZYŁAM! usunelam ze wszystek miejsc no a PŚP to pewnie bywasz na tajnych topikach dla wybranych:(

"wszystko pod kontrolą" brzmi jak z reklamy podpasek :classic_cool: teraz z nim nie gadam :D gadałam jakoś przed meczem... fajny jest... juz drugi fajny Grek :D ten pierwszy rocznik 93' ten94' :D :classic_cool: nie mam wśrod znajomych nikogo z 95' 96;... a juz czas poznawac takich :(

Czkawka jestem z ciebie dumna, ze w koncu to zrobilas mam nadzieje, ze ostatecznie i wiecej nie bedziesz sie zamartwiac przez niego

no ja też mam taką nadzieję, tylko teraz wymazuję go z pamięci jako kogoś zupełnie innego niż te 1,5 roku temu :D wtedy byl to ideał teraz zwykly dupek ;) on bedzie płakau bo drugiej takiej wiernej penelopy nie znajdzie :) oby kolejne go zdradzały na prawo i lewo :classic_cool:

przejechałam sie na Polakach. teraz biorę sie za Pakoli :classic_cool: zielona skóra jami jami będę sobie wyobrażała, że sypiam z kosmitą

Darcik wróć 😭 :( :( 🖐️ jak ja wytrzymię do rana ;( o tak ukraińcy. własnie. odkąd usunęłam Yevhana z tapety życie zaczęło mi sie układać :D

Gość GEHENNA OWADÓW
CZkawko, tak trzymaj!

co wyczuwasz? czyżby że komuś coś na coś prze zapowiadając sygnałami dymnymi kadzidlanymi nadejście 'tego' ? :classic_cool: gehenna co sądzisz o tym komarku z reklamy? czy to teog jest Twój nick?

Gość GEHENNA OWADÓW
jaki komarek? jaki teog? Czy ja dzisiaj zupełnie nie kumam, odurzony piątkiem w domu?

Gość GEHENNA OWADÓW
dobra, z powodu ogólnej niekumacji mojej, próbując regenerować swe zwoje, udaję się do łoża mego, niekoniecznie pościelonego. A tobie Czkawko Kochana, byś nie musiała wstać z rana. Byś mogła barłożyć się cudnie, aż do dwunastej w południe. Dnia następnego, I nikomu nic do tego. Pa Sra Ka

Srakila nawet Ty mnie opuszczasz? no nie :( poczekaj jeszcze 10 minetek?:) a i bede miała czas na godziwe pożegnanie