Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

popłakałam się dzisiaj ze szczęścia :(

Polecane posty

kurfa dostałam duszności od kredy :O jak jesteś zmęczony to możesz iść spać, będę tęsknić :( ale Twoje szczęście i potrzeby fizjologiczne są dla mnie ważniejsze :classic_cool:

przenoszę rzeczy do nowego mieszkania w Lbn i postaram się odzyskać kaucję, bo nie sądzę aby chciał ją dobrowolnie oddać :classic_cool: szykuje się ostra potyczka słowna, wygarnę mu koorwa wszystko :classic_cool:

Gość GEHENNA OWADÓW
Czkawko, o co chodzi z Petardem? Widzę, że ciągle się nienaturalnie przewija (nie żeby sam siebie przewijał) :D

Gość oł je oł je
hms petard tutaj nie mieszka

była wielka afera, rzucał we mnie pomidorami... oraz pisał poezje na swój temat z pomarańczowych nicków :D kto sie przewija ten sssie sobie kija ? hm

Gość GEHENNA OWADÓW
Aha. To dalej nic nie rozumiem.

a po co Ci nowe mieszkanie na wakacje?nie lepiej zostac na hacjendzie? btw. myślałam,że mówiąc o przyszłej sobocie masz na myśli przyjazd do mojego miasteczka 😭 :(;(

Gość GEHENNA OWADÓW
Albo jestem pijany (wykluczone), albo w Tfuj nick wkradł się jakiś chaos :D Eechh.. Nie nadążam już za młodymi :(

potem byłoby ciężko znaleźć dobre mieszkanie blisko uczelni, dlatego lepiej to zrobić wcześniej :classic_cool: i tak przyjadę tam dopiero we wrześniu :P

Gość GEHENNA OWADÓW
Darth - a gdzie Ty studiujesz właściwie? KUL?

w takiej małej mieścinie trudno? :D toż to we Warszawie jest pełno mieszkań ;) co prawda jest wiele uczelni :classic_cool: to nie chaos, to wiatr mi rozwiał

Srasiu a posłuchasz mojej historii dzisiejszego dnia? bo czuję (ten zapach) nie jesteś na bieżąco... streszcze sie do 3 zdań :D

no tak, gdybym szukał mieszkania w sierpniu to najlepsze oferty byłby już zajęte :P a nie mam ochoty mieszkać na obrzeżach :D

Gość GEHENNA OWADÓW
Mogą być nawet 4 :D Pięć będzie liczbą zbyt dużą. A sześć wręcz niedopuszczalną :) Dajesz!

Gość Haleeena z Kościerzyna
Wybaczcie,że wejdę wam w temat, jestem mamą 19 letniego Krzysia, krzyś cierpi na niewydolność jajowodu i płytki rdzeniowo kręgowej. Rehabilitacja i koszt pompki do dmuchania wacka przekracza możliwości rodziny dlatego zwracam sie do państwa z apelem o drobne wpłaty mogą być również w naturze. oto zdjęcia Krzysia nie pozwólcie mu umrzeć zanim nie przeleci kobiety http://www.voila.pl/450/sdtq9/index.php?get=1&f=2

Gość GEHENNA OWADÓW
Darth - PŚP, Czkawka, czy ja?

Czy mnie moje trzecie oko myli czy ja widzę PŚP? :D powiedzcie, że Wy też to widzicie! SZOK! ....chociaż...a może Roland = Pśp?! :O

co Ty tu robisz i gdzieżeś bywała? :D rany gościa... jak można tyle czasu nie być na kafe :(( Srasiu, a więc to taka pętla wczoraj 23. coś - pije- gadam z exe - niemiła rozmowa- przerywam picie - gadam z grekiem - rano - obawy - sen potem nagle cos jakis impuls kazal mi pokocic sie z exem i wywalic go z mojego zycia potem ten telefon! no i teraz siedzę tu z Wami jak co wieczór :classic_cool: