Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

popłakałam się dzisiaj ze szczęścia :(

Polecane posty

a co tu taka cisza? rozumiem, że sie wesoło podszywacie? :D trafne z tym rugby :D rugbysci mają takie nieskażone myśleniem twarzyczki :D

17 letnie gimgówno skizto chce się wyprowadzić z domu do mieszkania wynajętego za hajs rodziców wowww cóż za pomysłowowść!

Gość GEHENNA OWADÓW
Teraz to już nie pamiętam, co pisałem dwie godziny temu :( Ale chodzi Ci o post u Ciebie, czy u Basi?

tylko jak to będzie wyglądało :classic_cool: będę musiał zabrać ze sobą mapę żeby potem Cię odprowadzić i trafić z powrotem :D:classic_cool:

Niemcom :) jedyni nasi sąsiedzi, jedyni biali, jedynie słusznie :classic_cool: akurat nie musiałbyś mnie odprowadzać, z racji tego,że nie jesteś tubylcem :D zresztą pewnie byś uciekł po 5 minutach 😭

- to nie do Ciebie lula :D żeby nie było Sraczynko co sądzisz o tym wszystkim co sie wydarzyło w moim zacnym życiu w ciągu ostatnich 25 godziN ? :) ? :( ? :O ? :classic_cool:?

Gość GEHENNA OWADÓW
Może znowu wyjdzie ze mnie egocentryk, ale czy to do mnie?

uciekać? pff, nie znasz mnie :classic_cool: zresztą, takie uciekanie jest nietaktowne i chamskie w stosunku do drugiej osoby, jeśli już zdecydowano się na spotkanie to niech dojdzie do skutku 🖐️

Gość GEHENNA OWADÓW
Czytałem dziś po południu Tfuj post (znowu rolka), ale pogubiłem się kto jest kim, co się właściwie stało.

Gość zdradzasz ją ze mną
a mnie z nią :classic_cool:

niezła jazda była :classic_cool: wczoraj i dziś :D :D Rolandzie chodziło mi o pojawienie sie, nerwowe zachowanie, ziewanie i znikniecie po 5-10minutach:D

Gość GEHENNA OWADÓW
czwartą???????

Gość GEHENNA OWADÓW
zapomniałaś o kotce :D TY Kotka Baśka Petard (haha) . . . żona :D :D :D :D Mam nadzieję, że zostanie to między nami :D

tak więc nie jestem tą pierwszą😭 więc byłabym drugą ale z racji że jestem jaka jestem to mnie nie ma więc już spadam na trzecie miejsce no i potem całe to gejostwo i tak własnie jestem tą czwartą

to przez to, że jestem zmęczony i chyba czas iść spać :classic_cool: ps: też nie możecie spać gdy słyszycie komara latającego w pokoju? bo ja wtedy wstaję i rozpoczynam polowanie, inaczej nie zasnę :D:classic_cool:

To po co Ci ta żona?! 😭 a widzisz jutro ktoś z mojej familii jedzie do Kakaowa... co tam ciekawego jest? muszę powiedzieć o a moze chcesz spotkać tą osobę i ją oprowadzić? :D męzatka 75 lat :classic_cool: seksi.?

Gość GEHENNA OWADÓW
Ej przekombinowałaś ;)

jasne idź spać 😠 bedziesz bił buzdygana pod .... pod wiadomo kogo 😭 :( :( :O :( jak słyszę komara to otwieram buzię i czekam na posiłek :)

Gość GEHENNA OWADÓW
HMMMM 75 powiadasz???? Na pewno znaleźlibyśmy wspólny język... No i nie będzie za szybko chodziła z balkonikiem ;) Czekaj zerknę tylko na post Basi, bo ktoś mnie tam strasznie i irracjonalnie próbował gnoić. A po co żona? No właśnie? :)

Gość HMS Petard
"Pierwsza nocka" Boli mnie sraka i nie mogę spać. Już nie mam z czego skręcić sobie wału. Nie mogę zwalić gruchy ani srać. Mija dziś pierwszy wieczór bez finału. Tylko koc, koc, koc, kiepski z niego wał. Znów BED INTRUDER mi d**ę przebolcuje. Owo prącie to jak ją dobrze znam. Przyjdzie mnie zbombać zaraz, już to czuje. Nie wiem czy wziąć do ust, czy dać d**y. Wziąć do ust czy dać d**y.