Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

popłakałam się dzisiaj ze szczęścia :(

Polecane posty

nie mam ulubionego gatunku muzycznego :P słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho :classic_cool: ale Firma to... :O:O:O:O Darth to tytuł Lorda Sithów ze Star Wars :classic_cool: zawsze chciałem być po ciemnej stronie mocy :classic_cool:

Gość niemiecka jarmułka z bostonu
a co sądzisz o osobie, która nigdy nie oglądała star treka /warsa czy jak mu tam harego potera władcy pierscienia i innych? przegrała życie? :( i co z tą firmą? złą ma reputację? :classic_cool:

co sądzę? masz sporo zaległości do nadrobienia :classic_cool: firma to jest dno dla gimgówien podniecających się "jebaniem policji" i zielskiem :o🖐️

Gość niemiecka jarmułka z bostonu
ja sie tym nie podniecam ale podoba mi sie ten beat :classic_cool:

nie, ale chcialabym robic muze na techno/love parade :classic_cool: na maydaya i takie inne... chcialabym zastapic tez tiesto ;D jestem taka podekscytowana:D to nie masz ich na dysku?! 😠 ja Twoje mam :classic_cool:

zreszta co tam:classic_cool: niemcy przyjada do wawy na finał :classic_cool: tzn polfinal ;d to bylo bez urazy ale do przewidzenia nie lubisz żydów? :classic_cool: czemu?

przecież o tym też Ci już pisałem :classic_cool: właśnie widzę jak uważnie czytasz moje posty :(

nie lubię patosu :( potasu też nie lubię :classic_cool: piukarza zaraz obaczę momento ... nagrałam 12 sekudnową pieśń :D

Gość manio ciekawski=)
Roland Tępa pizda, prowokatorka. Nie mam nerwów czytać, tych jej bluzgów. I co gorsza w Polsce, ta banda sprzedawczyków, która wtóruje takim bydlętom, jak ona.

Gość hehe dziwny jest
oś pionowa jego twarzy i oś pozioma nie są do siebie prostopadłe :D

Gość GEHENNA OWADÓW
Od trzech stron próbuję znaleźć się w temacie, by się jakoś wciąć w wątek, ale ni chooja się nie da :( 🖐️

co do piłkarza to widzę w nim spore pokłady nieprzerobionych problemów z dzieciństwa odzwierciedlających się pod postacią asymetrycznej twarzy:classic_cool:

ale nos i oczy ma ladne caliem ten niemiec suchajcie jest noc swietego jana dzis? bo jakieś lampione mi latają nad głowami

haha a tego greka kojarzę z meczu otwarcia :D pomyslalam że kawał byczka i taki minoutaur troche :classic_cool: ii jako jedyny z grekow mial rumience...ale nie podoba mi sie :P Gehenna - widziałam dzisiaj juz jakis Twoj wpis ale zapomniałam jaki, moglbys przypomniec? i jeszcze co w Tobię widzę? pomyślmy :classic_cool:

ten grek ma wieczne rumience ale dla mnie to on wyglada bardziej na gracza rugby niz pilkarza no i myslalam, ze jest starszy, a tu tylko 20 lat