Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

popłakałam się dzisiaj ze szczęścia :(

Polecane posty

Gość manio ciekawski=)
Panno Czkawko! Zechciej wejrzeć na moje oddanie i poświęcenie :classic_cool:

nie usuwaj, bo to zalosne ma fajne cialo, ale mi sie nie podoba. no i zajety od 4 lat :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
Uznaję się za wygranego :classic_cool: Zejdź z moich oczu padalcu :D

Gość ryże jajca michaua
wyliż mnie:)

Ponieważ tamten se nie stawił, wygrałeś! :classic_cool: skizto ja już go wielokrotnie usuwałam :D nie chcę patrzeć na jego opisy itp... a przy okazji mam nadzieje że go to zaboli po co mam go trzymac? nawet ze mną nie gada! nie spotykamy sie ...

Nie wiem ja tam takie rzeczy olewam i w sumie z fejsa nie korzystam. Dzis jest niedaleko mnie koncert Myslovitz, nie wiem czy ruszac dupe na niego bo i tak wokalista inny.

Gość Darth Roland
nie było mnie przez chwilę, bo rozmawiałem z mamełe :P koorwa, jestem załamany po tym co usłyszałem o paru dzieciakach z podstawówki :o

Gość Darth Roland
uznajesz się za wygranego? ha, nie rozśmieszaj mnie :classic_cool: oczywiście, że podniosę rękawicę dziadku :classic_cool:

ten nowy wokalista jest fajniejszy ;) ładniejszy i nie taki st00ley :classic_cool: tamtego nie lubiłam :classic_cool: idz, moze byc fajnie co o dzieciakach? opowiadaj chyba że dreczyły zwierzeta :O to lepiej nie mow ;(

mialam isc oblewac moja dzisiejsze zwyciestwo a na koncercie to tak lipa, w pisdu ludzi i patoli. ;c na lotki bym sobie dzis poszla z moim ale on jeszcze z pracy nie wrócił ;c;c ale zjebanie

Gość Darth Roland
nie, 5 osób nie zdało w 3 i 4 klasie, bo potrafiły liczyć do 5 na palcach :o nie potrafiły dodawać, już nie wspominam o tabliczce mnożenia, z pisaniem tez miały ogromne problemy, nie potrafiły budować zdań, a gdy czytały to dzieliły wyrazy na sylaby :o

Gość Darth Roland
ps: manio, Czkawką jest moją białogłową :classic_cool: znajdź sobie inną! :classic_cool:

no dobra jeszcze nie usunelam ... :O hah jak mozna nie umiec czytac i liczyc :D :O co za ludzie lotki? czyli badminton? :) ja bym pograła! albo frisbee... a mojego exe to bym nie wiem co ;] z drugiej strony liczę na to,że bede z jakims ciachem i mu kopara opadnie:)

Gość Darth Roland
też lubię grać w badmintona :classic_cool: na wfie prawie cały czas chodziłem właśnie na badmintona :D

Gość Darth Roland
o bożełe :classic_cool: w darta ostatni raz grałem 12 lat temu w jakimś barze :D

ja od 2 latach nie cwicze na wfie :D:D W ostatniej klasie LO zaczne, żeby srednia podwyższyc :D:D:D

Gość Darth Roland
ja w LO nie ćwiczyłem przez całe 3 lata na wfie :classic_cool: przez pierwsze 2 lata raczej nie mogłem, ale w maturalnej już mi się nie chciało :classic_cool: teraz to nadrabiam :D

Gość Darth Roland
ale na studiach( przynajmniej u mnie) na wfie jest już luz :classic_cool: u większości wfistów możesz nic nie robić, wystarczy sama obecność :D tylko trochę głupio stać przez 90 min jak kołek :classic_cool:

Gość Darth Roland
w jaki sposób chciałabyś mną poszpanować przed exełem? :classic_cool:

że mam wysokiego przystojengo chlopaka ktory mnie wielbi :classic_cool: nie no wiem że tak nie jest on do mnie nic nie czuje wiec juz nie bedzie zazdrosny ok . eh. ! :( :O :(