Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerhh

domowe sposoby na grzybice paznokcia.

Polecane posty

Gość jerhh

potrzebuje pomocy, od jakiegos czasu mam grzyba na paznokciu. wszystko przez prace bo musze chodzic w butach ochronnych przez 12 godzin;/ zmieniam buty na przerwach ale mimo wszystko to cholerstwo sie trzyma. czy znacie jakies domowe, sprawdzone sposoby na ta chorobe? bylabym bardzo wdzieczna.

Gość jerhh
upupu nikt nie pomoze?:(

Gość jerhh
ludzie help help

Gość oj trzeba do
doktorka po jakąś maść, grzyb to wredny, uporczywy skurwysyn, nie pozbędziesz się go cytryną czy czymś... Pospiesz się z leczeniem, im szybciej tym leppiej gnoja zwalczyć, zaniedbany grzyb wygląda coraz gorzej i w ogóle to obrzydliwe:O jak ty możesz z tym zyć? :O

Gość otwiki
stary tylko dermatolog bo doustne leki sa na recepte a te w zelu Ci nie pomoga

Gość jerhh
to mnie pocieszylas ;( bylam u lekarza, mam jakis leczniczy lakier do paznokcia ale chcialabym poznac (jezeli sa) jakies babcine domowe sposoby. halo, ktos musi cos znac ;/:(

Gość otwiki
i lec szybko bo Ci zainfekuje pozostale paznokcie

Gość jerhh
wiem, ze obrzydliwe i fujj. dlatego szukam pomocy bo to gowno ciagle wraca:( juz nie mam sily

domowych nie ma :( a najlepiej jak juz pójdziesz do lekarza to zmuś go do pobrania próbek niech zbadają co to za grzyb i wtedy zapisze tabletki bo jak będzie zapisywał na slepo stracisz kupe kasę, i nic ci nie pomoże

Gość otwiki
te zele mi nie pomogly bralam cos na k,jakis ketonazol czy jakos podobnie i teraz po 6mies walki mam normalny maly paznokiec

Gość otwiki
Ketokonazol to bylo to

Gość jerhh
ok, dzieki. pojde jeszcze raz do lekarza i poprosze o ten lek.

Gość oj trzeba do
jesli lekarz eksperymentuje na jakimś pacjencie, to warto go zmienić jak najszybciej. Jak byłam mała doświadczyłam tego na własnej skórze, zraziłam się do lekarzy, a problem z katarem pozostał do dzis - za każdym razem obiecywał, ze skieruje na badania alergologiczne, tylko niech wypróbuję jeszcze ten lek - i tak z 8 czy więcej razy, ja byłam dzieckiem i miałam gówno do gadania, ale byłam zła, że jestem królikiem dośw. :O

Gość 12344
Próbowałam tych leków z apteki bez powodzenia ale na jakimś forum ktoś napisał że zwykły domowy ocet pomógł no więc spróbowałam i wiecie co -pomogło choć ja zrobiłam roztwór pół na pół z wodą utlenioną i wacikiem rano i wieczorem wystarczy przetrzeć paznokcie-fakt że trwa to miesiąc lub dłużej troszkę ale efekty naprawdę są.