paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Szukam dziewczyn do wspólnego odchudzania!!!!!! Dziś mój pierwszy dzień :)Kto się dołącza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choda 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 hej, ja moge sie dolaczyc :) 162cm 68kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agga19 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 ja tez 159cm -50 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Super, a też dziś zaczynasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 zaczynacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaha111 Napisano Czerwiec 25, 2012 ja codziennie zaczynam a potem bęc i wszystko jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Teraz będzie inaczej :P, w grupie jest raźniej. A macie jakieś pomysły na odchudzanie. Jeżeli chodzi o mnie to jestem przeciwna wszystkim drakońskim dietom typu kopenhaska - strasznie po niej przytyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brudna wanna od mycia Napisano Czerwiec 25, 2012 chyba najrozsądniejsza dieta ;) tylko nie zapominaj żeby sie ruszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos bym zjadla cholender Napisano Czerwiec 25, 2012 cos bym zjadla cholenderelam od dzis. Tzn. zaczelam cwiczyc bo zrec - chyba zezarlam troche za duzo ;) 168cm - 55kg, chce sie pozbyc 6kg :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Wydaje mi się że ograniczenie porcji jest bardzie skuteczne przynajmnie kiedy się tak lubi jeść co ja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos bym zjadla cholender Napisano Czerwiec 25, 2012 Przepraszam, ale pisze z tabletu. Czasem mi sie cos poprzekleja ;) Skasowalo mi z poprzedniego postu, ze dzis zaczelam odchudzanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 jasne bez ruchu ani rusz :P a co dziś jadłyście sama też mam wrażenie że za dużo zjadłam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bronisława gruba Napisano Czerwiec 25, 2012 Dziewczynki, przyłączam się do was:-) Jaki mamy plan ? :-D Od czego zaczynamy, żeby było skutecznie? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Fajnie, że też zaczynasz Coś bym.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Mój plan wygląda tak: - spore zdrowe śniadanie - nie jedzenie po 18 - jedzenie na małych talerzach - rower zamiast komunikacji miejskiej - 2/tyg spacer i ćwiczenia w parku Kiedyś zadziałało i udało mi się schudnąć ponad 5kg w 6tyg, a potem nawet nie tyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 A wtedy pozwałałam sobie na coś słodkiego codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos bym zjadla cholender Napisano Czerwiec 25, 2012 Zjadlam zdrowo, ale sporo: orzecgy i nasiona (50 gram), miod (50 gram), banany (400 gram), piers kurczaka (350 gram), pomidory, ogorki, cebula, salata A cwiczylam A6W, pupa, nogi, brzuch, ramiona ( 65 min) Cwiczyc chce co drugi dzien, tylko A6W codziennie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 He he, wtedy tez robiłam A6W szkoda że teraz mi się nie chcę, a co do jedzenia:2kromki chleba pełnoziarnistego z białym serem i pomidorem, sałatka z dużego buraczka, 3ogórków kiszonych i jajka; ok150g zapiekanki makaronowej + sałata z pomidorem, dużo kawy z chudym mlekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 a może jednak wrócę do A6W zaispirowałaś mnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos bym zjadla cholender Napisano Czerwiec 25, 2012 Ja cwicze A6W bo lubie widziec szybkie efekty, a tu juz po trzech dniach sylwetka sie ladnie prostuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 to fakt szybko działa, a jak Ci się udaje żyć bez węglowodanów? Bo u mnie z tym ciężko, na razie zrezygnowała z białego cukru tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos bym zjadla cholender Napisano Czerwiec 25, 2012 No ja nie rezygnuje. 50 gram miodu, owoce i warzywa. Wegli przyjmuje ponad 100 gram dziennie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agga19 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 ja od tygodnia sie odchudzam. Jem wszystko tyle że w ograniczonych ilościach, tyle ze jem lekkie kolacje( Jakies owoce, sałatka, twarożek itp.) i ruch ruch i jeszcze raz ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 I oto chyba w tym chodzi, żeby jednak w miare normalnie żyć przy tym całym odchudzaniu :), u mnie męczące diety głodzące powodują tylko efekt jojo A dużo chcesz zschudnąć bo z tego co napisałaś wcześniej to nie masz problemu z nadwagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agga19 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 chce schudnąc z 4-5 kg. Ostatnio mi przybyło bo całymi dniami siedziałam na tyłku i uczyłam się do matury, ciagle coś w siebie wpuchając. A w wadze lekkiej (aczkolwiek nie anorektycznej) czuje się najlepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 No tak to wszystko zależy od budowy, pewnie jesteś drobna zasdroszczę bo ja akurat jestem z tych grubokościstych więc nadwaga mi nie pomaga. A swoją drogą to też mnie zawsze egzaminy pogrążają teraz np pisanie magisterki... trzeba sie nasiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agga19 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 az taką kruszynką to ja nie jestem i raczej nie bede xd Mam dość umięsnione cialo przez co mam wrazenie że moje uda są grubsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 u mnie największy problem to ramiona i talia a raczej jej brak :), ale wiesz taka czy inna figura to jeszcze nie koniec świata szczególnie, że właśnie zdecydowałyśmy się coś ze sobą zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agga19 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 ja terez krece hula hopem żeby wyrobić sobie piękną talie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie_ma_że_nie_moge Napisano Czerwiec 26, 2012 jak tam Wasza dieta? u mnie w miare ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach