Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego ma taką szanować?

Dlaczego facet ma szanować kobietę, która miała 10+ partnerów?

Polecane posty

Gość sasasaas
Nigdy nie uprawiałam seksu z facetem którego nie kochałam i z którym nie byłam. A że było ich 3, za 2 lata sie okaze ze takich facetow bylo 5, i liczna sukcesywanie bedzie rosla tak tak tlumacz swoje puszczalstwo

Gość Zuzanna Amelia & 26
17:51 [zgłoś do usunięcia] DKW potem tez sie dowiedzialem ze ludzka sperma ma ogromne znaczenie w okultyzmie . . . Powaznie ??? O tym to ja nigdy nie slyszalam. Na jakiej zasadzie ?

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Nikt wam nie każe tego znosić :) :) :) W czym problem?

Gość sasasaas
Njun - jakby się naukowcy zainteresowali tym forum połowa użytkowników skończyła by na obserwacj na czele z autorka tych slow

Sperma jest też używana w medycynie estetycznej. Ktoś się pisze na maseczkę? :P

Gość Zuzanna Amelia & 26
17:53 [zgłoś do usunięcia] Lomu Jak się masturbujesz przez zapięte spodnie, to nic dziwnego, że musisz je prać od razu A to mozna tak ?

tiaaa, prawiczek ma to znosić, bo tak zapisano w konstytucji tak zwana ustawa o prawie pierwszej nocy: "Do pierwszej nocy z prawiczkiem ma prawo tylko analnie doświadczona 55-latka" helou :)

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
sasasaas Nigdy nie uprawiałam seksu z facetem którego nie kochałam i z którym nie byłam. A że było ich 3, za 2 lata sie okaze ze takich facetow bylo 5, i liczna sukcesywanie bedzie rosla tak tak tlumacz swoje puszczalstwo Mam 24l i 5l jednego faceta, a było ich tak- z pierwszym byłam 2lata straciłam dziewictwo mając 18l, rozstaliśmy się bo zdradził mnie, 2mies pózniej poznałam kolejnego faceta i po 6m z nim spałam, a że wyjechał zostałam sama i poznałam obecnego partnera- strasza DZIWKA ZE MNIE!!!!! 😭

Gość sasasaas
Moorland tobie by sie przydala maseczka, ale brak dawcy

Skoro w Piśmie już o tym pisali, to chyba można :P

Gość sasasaas
Mam 24l i 5l jednego faceta, a było ich tak- z pierwszym byłam 2lata straciłam dziewictwo mając 18l, rozstaliśmy się bo zdradził mnie, 2mies pózniej poznałam kolejnego faceta i po 6m z nim spałam, a że wyjechał zostałam sama i poznałam obecnego partnera- strasza DZI**A ZE MNIE!!!!! no popatrz sie i wszystkich kochalas, coz za zbieg okolicznosci ciekawe jeszcze ilu bedziesz kochac...;.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Mam wrażenie że niektórzy w tym temacie wierzą "Maryja zawsze dziewica'' powodzenia :)

kaśka, raczej wszyscy w tym temacie kochali i kochać będą tylko mamusię wiec kto by sie liczył ze zdaniem tych dewiantów?

Gość Zuzanna Amelia & 26
17:58 [zgłoś do usunięcia] Kaśka Kaśka Kaśka.. Mam wrażenie że niektórzy w tym temacie wierzą "Maryja zawsze dziewica'' powodzenia O in vitro nigdy nie slyszalas ?

Gość Zuzanna Amelia & 26
DKW - napisz jak sie uzywa sperme w okultyzmie.

"no popatrz sie i wszystkich kochalas, coz za zbieg okolicznosci ciekawe jeszcze ilu bedziesz kochac...;." sasasaas, jak większość kafeteryjnych prawików, wierzy, że w życiu można kochać tylko jedną kobietę. Niestety, wszyscy oni kochają już swoje matki, więc dla żadnej innej kobiety nie ma miejsca w ich sercach... Ani na ich penisach

Gość do czegos tu nie rozumiem...
ja uwazam, ze zwiazek prawiczka i niedziewicy zazwyczaj predzej sie rozpada. przy atrakcyjnej niedziewicy prawiczek nabiera pewnosci i ucieka w kolejnej podboje

Gość sasasaas
Kaśka Kaśka Kaśka.. irytuje mnie takie pisanie masz 24 lata, kochalas 3 facetow niby i z kazdym bylas w lozku, zawsze to byla wielka milosc a zobacz jak sie konczy wiec mi tu nie pisz glupot ze sie szanujesz

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
sasasaas Mam 24l i 5l jednego faceta, a było ich tak- z pierwszym byłam 2lata straciłam dziewictwo mając 18l, rozstaliśmy się bo zdradził mnie, 2mies pózniej poznałam kolejnego faceta i po 6m z nim spałam, a że wyjechał zostałam sama i poznałam obecnego partnera- strasza DZI**A ZE MNIE!!!!! no popatrz sie i wszystkich kochalas, coz za zbieg okolicznosci ciekawe jeszcze ilu bedziesz kochac...;. Jżeli sugerujesz że spałąm z kazdym z którym byłam mylisz się. Gdybym spała z kazdym było by ich 6 ;) A co będzie kiedyś, nie wiem, ważne że nie jestem upośledzona twierdząc że dziewictwo w wieku 24l to cos wyjatkowego. Nawet jeżeli będzie w moim zyciu wiecej partnerów to mam nadzieje że będa to faceci inteligentni-- nie jak panowie na tym forum... :)

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
I tak SZANUJE SIĘ, dotarło?? :) :) :) :) :) :)

i jeszcze jedna wspólna cecha tego towarzystwa prawiczego, do końca zywota beda rozwijac te swoje niezbedne ludzkosci filozofie że zwiazki niedziewicy i prawiczka rozpadaja sie szybciej niz wolniej....

Gość sasasaas
Nawet jeżeli będzie w moim zyciu wiecej partnerów to mam nadzieje że będa to faceci inteligentni-- mozesz sie puszczasz sie z tylko inteiligentnymi facetami, co nie zmienia faktu ze jestes puszczalska

Gość sasasaas
Lomu opanujesz sztuka myslenia to pogadamy, owocnej nauki zycze

Kaśka Kaśka Kaśka.. - daj spokój, nie tłumacz się. Wszyscy wiedzą o co chodzi, nie daj się prowokować :)

Gość Zuzanna Amelia & 26
18:01 [zgłoś do usunięcia] Lomu wszyscy oni kochają już swoje matki, więc dla żadnej innej kobiety nie ma miejsca w ich sercach... Ani na ich penisach Czyzbys cos sugerowal ?

Gość sasasaas
Kaśka Kaśka Kaśka.. Nie szanujesz sie, gdybtys sie szanowala to bys nie szla do lozka z kazdym facetem ktorego "kochalas" a oni Cie kochali?

"Podobnie krew menstruacyjna jest uznana za nieczysta." koniecznie zabroń swojej dziewczynie mieć okres! :D

Gość sasasaas
Kaśka Kaśka Kaśka.. nie wiem dlaczego nie chcesz napisac, ze sie nie szanujesz, ale jestes z tego dumna

traktuj te brzydkie jak ksiezniczki a te ladne ledwo ledwo :) zyskasz w oczach wszystkich