Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego ma taką szanować?

Dlaczego facet ma szanować kobietę, która miała 10+ partnerów?

Polecane posty

DKW - straszną wagę emocjonalną przywiązujesz do spermy... Przy okazji...preejakulat też się liczy? :D

Gość qwertysdf1
Darker dalej próbuje

Gość danielson
zostaw to kurwisko ja bym tego kołkiemnie tknął a nie dobiero ruchać bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jeśli ktoś z was jest ciekaw co się dzieje z człowiekiem po tym jak był gwałcony na parafii to macie przykład DKW.

Gość Zuzanna Amelia & 26
17:33 [zgłoś do usunięcia] DKW A kobiety która robila laske bym nie pocalowal nawet jakby sie odkazila kwasem solnym . . . Myslisz , ze ta co do niej tak sie sliniles i przepraszales to nigdy nuikomu laski nie robila ? A co jak sie mylisz ? Bzdury piszesz. Jak sie nakrecisz na jakas atrakcyjna babke a ona Ci nie da to i skamlac do slubu pobiegniesz byle tylko byc z nia.

Gość aspennnn
jesli na trzeciej randce 23 letnia dziewczyna opowiada ilu miala chlopakow na przygodny seks i czego juz nie probowala to jest dla mnie po prostu obrzydliwa co innego miec jednego lub dwoch ktorych sie kochalo (bo seks w stalym zwiazku gdy sie kocha jest pieknem) a co innego gdy sie mialo kilku na jedna czy kilka nocy ochydne

Gość Zuzanna Amelia & 26
17:35 [zgłoś do usunięcia] Kaśka Kaśka Kaśka.. DKW jesteś psychicznie chory, mam nadzieje ze jestes tylko wymysłem powokatora kaffe, a nie realnym człowiekiem. Niestety musze Cie zmartwic ale obawiam sie , ze on jest jak najbardziej prawdziwy i co gorsza dosc typowy.

Gość sasasaas
Mooorland, dlaczego ty zawsze tak bronisz niedziewic?

Gość danielson
wyobraż sobie że ta kórwa turlała drobsa 10 kolesiom a ty się z nią liżesz i sznój takie kórwisko

Gość do czegos tu nie rozumiem...
Kaśka Kaśka Kaśka.. a twoj facet mial wczesniej partnerki?

DKW - to dowiem się co z tym preejakulatem? Teoretycznie to nie jest sperma (chociaż może zawierać śladowe ilości plemników). Na ten temat też coś mówią w Twoich księgach?

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Wiedziałam że atakuje tu towarzystwo prawiczkóW :) Mój facet tylko RAZ zapytał mnie czy miałam wcześniej partnerów seksualnych. Żadnych opowieści jak i głupich pytań niebyło, i to właśnie jest DOJRZAŁOŚĆ drogie dzieci :)

Gość sasasaas
Moorland Teoretycznie to kobiety maja mozg, teoretycznie

Gość sasasaas
Kaśka Kaśka Kaśka.. atakuja to puszczaslkie kobiety takie ja ty, przyklad powyzej

Gość sasasaas
Kaśka Kaśka Kaśka.. Dojrzalosc to nie jest uprawianie seksu z kilkoma partnerami, to jest niedojrzalosc

Kaśka Kaśka Kaśka.. - ładnie się zachował :) O przeszłość wypada zapytać, ale nie wypytywać do upadłego, a potem ewentualnie na tej podstawie ubliżać.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Nie tak jak pisałam był praiczkiem, prawiczkiem- nie kretynem, który dopytywał się w jakich pozycjach to z nimi robiłam ile razy, wyobrażajac to sobie :o

ciekawe jak w seksuologii nazywa sie ta fobia przed spermą eksa swojej partnerki oraz ogólniej, przed kobietami z jakimkolwiek doswiadczeniem seksualnym, są tu też okazy wyczulone na seks analny bez zwiazku i na kliczbę do i powyżej 10 partnerów. to dzisiaj powszechny zespół zaburzeń seksualnych u młodych mężczyzn, czy tylko przypadkowe ich zagłebie na kafe? ;)

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Ja się puszczałam? hahah

Gość sasasaas
Kaśka Kaśka Kaśka.. tak ty, przeciez nie ja

Njun - jakby się naukowcy zainteresowali tym forum połowa użytkowników skończyła by na obserwacji :P

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Nigdy nie uprawiałam seksu z facetem którego nie kochałam i z którym nie byłam. A że było ich 3, tak wyszło nie dawałam duupy na imprezie więc wasze teorie z tyłka wzięte są śmieszne.

Gość ulkaa
Ja jako kobieta nie widzę nic dziwnego w tym ze faceci sie brzydzą kobietami po luźnych związkach, robiącymi to z kim popadnie, ja też brzydziłabym sie takim facetem a poznałam takiego ostatnio... poprostu wie sie podświadomie że z taką osobą nie założy sie normalnego związku ale jak ktoś był w stałych normalnych związkach to chyba normalne że był seks w tym tez oralny

Gość do czegos tu nie rozumiem...
tylko dlaczego prawiczek ma znosic, ze dziewczyna uprawiala przygodny seks i miala penisa w odbycie? loda mozna przebolec,ale anal? to cos radykalnego

"ze kiedy mezczyzna ma wyciek, musi wyprac swoje szaty i jest nieczysty do wieczora" Jak się masturbujesz przez zapięte spodnie, to nic dziwnego, że musisz je prać od razu :classic_cool: