Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego ma taką szanować?

Dlaczego facet ma szanować kobietę, która miała 10+ partnerów?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 27
Nie ma to jak sie odpowiednio dowartosciowac:

Gość mlllll
Owszem, to wszystko dzieki waszym posranym systemom wartosci...dziekuje :*

Gość taaaaak?
a dlaczego kobieta ma szanowac faceta, ktory mial 10+ partnerek? ze co niby on taki zajebisty samiec alfa jest ze wszystkie na nie go leca? to moze polece i ja? albo ze ma boskie cialo, przystojna twarz, jest zadbany albo ma wiecej kasy niz przecietny facet w jego wieku? dlatego jest lepszy? co za stek bzdur. autorze stuknij sie w czolko bo jak kochasz to szanujesz i nie wazne ilu partnerow miala przed toba twoja kobieta. jesli tworzysz zwiazek to akceptujesz czyjas przeszlosc, ale jej nie roztrzasasz, nie wnikasz w kazdy jej szczegol. boszszsz czemu faceci sa tacy poddatni na stereotypowe myslenie!

Gość Interesowny
nie za ilośćpartnerów się szanuje tylko za to co ma w głowie, a przede wszystkim jaka jest... taką to dopier trzeba szanować http://chicamala.pl ... ujęła mnie swoim podejście jakiś czas temu !

Gość do taaaaak?
w kobietach, ktore mialy wielu partnerow nie mozna sie zakochiwac jesli o przeszlosci sie wie

Gość doksiężniczka przedwiośnia
bardzo wplywa, taka po wielu partnerach pasuje tylko do babiarza

Gość taaaaak?
ej no dobra zalezy tak wlasciwie co rozumiemy przez pojecie wielu partnerow. ile znasz kobiet ktore ci sie przyznaja ilu mialy tak naprawde partnerow ( w tym takich na 1 noc )? wiekszosc ci bedzie wciskac ze 1 gora 3, a prawda moze byc zgola inna, bo stereotym jest taki ze jak dziewczyna ma wielu partnerow to zaraz dziwka, ale jak facet ma wiele partnerek to ooooch on tylko chce sie wyszalec. i jeszcze jedno: serce nie sluga kochanie, nawet nie wiesz kiedy sie zakochasz i po tobie.

Gość do taaaaak?
spotykalem sie z dziewczyna, dowiedzialem sie ze miala 7 partnerow (powiedziala) i w tym momencie znajomosc zerwalem

Gość taaaaak?
czyli stwierdziles ze dziwka tak? jak to z Wami jest panowie? dziewica nie bo sztywna jak kloda i niedoswiadczona, a jesli kobieta miala przed wami wiecej niz 1 partnera to tez nie bo puszczalska. tak to mozesz do 50-tki szukac wlasciwej kobiety. a moze ta osoba co miala 7 partnerow to madra, uczciwa i inteligentna osoba? a Ty tak po prostu skonczyles znajomosc bo miala 7 facetow przed Toba...nie dales sobie szansy poznac kogos lepiej.

Gość ja poznalemmmm
Ja poznalem taka co miala 6, w tym jednego na jedna noc, ze po tygodniu albo mniej znajomosci - to wszystko tuz przed 20 urodzinami. Kiedy mi powiedziala, wahalem sie dlugo. Postanowilem dac szanse - co tu duzo mowic, zakochalem sie. Ani nie byla wybitna w lozku, ani w zyciu, priorytet to imprezki, jaranko itp, a na koniec mnie zdradzila. Nie jestem z nia 1,5 roku, przez ten czas miala kolejnych 3-4. A ja poznalem fantastyczna kobiete, ktora w wieku 23 miala jednego przede mna, z ktorym byla 2,5 roku.

Gość do taaaaak?
jestem prawiczkiem, nie uznalem jej za dziwke, ale nie pasowalibysmy do siebie. to za duzo na moje nerwy

Gość nie było mnie ze 3 lata
na kafe :O a tematy jak były głupie tak są głupie :O te same prowa :O i pełno tych samych nicków :O o ja pierdolę :classic_cool:

Gość do ja poznalemmmm
nie dziwie ci sie ze sie z nia rozstales

Gość taaaaak?
do ja poznalem przykro mi ze trafiles na pustaka, i ze ow pustak puscil cie kantem, ale cieszy mnie ze teraz jestes szczesliwy z kims innym. Panowie powiem tak: ja wiem ze z waszego punktu widzenia obiekt wydaje sie malo atrakcyjny jesli 'ktos juz tam byl i zdobyl'. Zycie pokazuje nam ze w wiekszosci dziewczyny ktore mialy wielu partnerow to jednak plytkie osoby, zainteresowane glownie gruboscia waszego portfela, imprezami i nowymi ciuchami a w glowce glucha pustka. Tak to wszystko prawda. Ale nie kierujcie sie stereotypami bo na 10 pustakow znajda sie 2 fajne laski co nie siano maja w glowie a serce dobre i szczere. One tez pragna bliskosci czulosci monogamicznego zwiazku a nawet zobowiazan ale zadna Wam tego nie powie na 2 randce bo sie bedzie bala ze Was sploszy :)) do taaaaak: moze za szybko sie pozbyles' pani 7 partnerow', zastanow sie co cie tak zdenerwowalo, fakt ze bedzie bardziej obtrzaskana w ''te tematy'', ze bedzie cie oceniac przez pryzmat tego jaki bylbys w sytuacji intymnej? czy nie potrafilbys sobie dac rady z sama mysla ze 'ktos juz tu byl przede mna'. Zycze Ci zebys znalazl kobiete jakiej szukasz, wnioskuje ze jestes jeszcze bardzo mlody, patrz na charakter nie na tapete :)) Pozdrawiam Panow.

Gość do taaaaak?
alez wlasnie patrze na charakter, moze i zle zrobilem, ale nie moglem jej przeszlosci przezyc

Gość luke mC drive
Gdy ja się dowiedziałem, że moja już teraz "ex" dziewczyna przespała się ze swoim nowo poznanym kolegą to coś we mnie pękło. Nie mogłem zrozumieć, że oddała komuś swoje ciało "tak po prostu" bez zastanowienia. Starałem się zrozumieć jej zachowanie poprzez zapytanie się jej jak ten stosunek wyglądał..(on leżał, ona usiadła na niego i podobno po 5 minutach skończył na swoim brzuchu,)Nie pomogło mi to...utwierdziłem się wtedy, że nie chce mieć dziewczyny k..wy...