Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego ma taką szanować?

Dlaczego facet ma szanować kobietę, która miała 10+ partnerów?

Polecane posty

Gość co za gadanie ze tylko ladna
7876 owszem, moj mąz ( co zreszta nie mialo zadnego znaczenia, bo kazdy kiedys był).

"W dzisiejszych czasach bardzo ciężko znaleźć wykształconego, porządnego, odpowiedzialnego mężczyznę." Nie prawda. Ciężko znaleźć takiego który ci się spodoba. "ale teraz widzę, że czasy się zmieniły - faceci też. Kobiety również i wcale nie mówię, że tylko na lepsze. " Ty na pewno masz 25 lat? W latach 80-tych też na randki chodziłaś, że takie wnioski stawiasz? :D "Przez te 4 lata spałam z ok 8 facetami. Wcześniej byłam 3 lata w związku, co razem daje 9 partnerów seksualnych i wcale nie uważam się za puszczalską tępą laskę." A mnie wyzywają tu od kretynów jak piszę, że nie chcę dziewczyny po 23 roku życia. Właśnie dlatego nie chcę - nie zjadam resztek po innych, nie stołuję się w śmietniku. Nie mam najmniejszej ochoty gdybać czy panna jakiegoś syfa nie złapała o którym sama nie wie i jest gotowa przekazać go innemu. " Też mam swoje potrzeby seksualne i połowa tych znajomości była tylko 2-3 "epizodową" przygodą. Niczego nie żałuję. " Rozumiem, że przygód przybędzie i w małżeństwie. Bo przecież 'masz potrzeby' a partner może na delegację wyjechać :D

Gość no i na co sie gapisz
o,pierwszy raz zgadzam sie z Darkerem hehe :D

Gość do czegos tu nie rozumiem...
qqqqqqqqqqrrrrqqqqq, popieram co za gadanie ze tylko ladna, mezowi twoja przeszlosc nie przeszkadzala?

Gość co za gadanie ze tylko ladna
nie przszkadzala, oboje mamy poczucie wlasnej wartosci. Zreszta po slubie jestem wierna- skoro sie na slub zdecydowalam, to jestem konsekwentna.

Gość a ja wam coś powiemmmm
jestem w szczęśliwym związku, nie zdradzam!, ale... częęsto marzę sobie, że przystojny, umięśniony robol rżnie mnie na ostro, tak, że przez tydzień chodzę obolała. widzę jakiegoś np. kierowcę ciężarówki, prostaka, prawie zwierzę i mam ochotę, żeby mnie wyjebał na sto sposobów, bez żadnych ograniczeń. staje przede mną koks-ochroniarz, a ja mam ochotę uklęknąć i mu obciągnąć aż do gardła. nie, nie miałam wielu partnerów- raptem 3. i każdy z nich był na poziomie, wykształcony, kulturalny, z klasą i kasą. ja też mam wykształcenie i dobrą pracę. nigdy nie związałabym się z jakimś fizolem, dostawcą, bramkarzem, itp. ale chciałabym, żeby mnie zerżnęli, użyli wedle swojego widzimisię :P z tym ich pierwotnym potem, zarostem, mięśniami i grubą skórą... kocham, więc nie zdradzam. ale uważam, że liczba partnerów niewiele mówi o człowieku. bo ja, z ledwie 3 na koncie, będąc w związku z facetem, którego nie kocham- pierdoliłabym się na potęgę. tak się szczęśliwie składa, że jednak kocham i robole są bezpieczni ;)

Ja tylko dodam na koniec, że na owe cechy dotyczące mężczyzn tj: wykształcony, porządny, odpowiedzialny - jest popyt wśród starszych kobiet zwłaszcza gdy zostaną już wyruchane w dupsko przez wystarczającą liczbę bynajmniej nie tych wykształconych, porządnych ani odpowiedzialnych. Nagle chciałoby się mieć kogoś kto się uczył gdy ona piła, kogoś kto biegał po bibliotekach gdy ona biegała po knajpach, kogoś kto zarywał noce nad książkami do egzaminów gdy ona w nocy zrywała gacie z jakiegoś gościa co następnego dnia nawet nie pamiętał jej imienia. Chciało by się mieć kogoś komu marzy się rodzina, kogoś kto nie przepije pensji, nie przegra jej na wyścigach, nie wróci do domu pijany. Kogoś kogo obchodzi coś więcej niż po ile piwo w sklepie osiedlowym i co leci w TV wieczorem. Oj chciało by się...

Gość mireczkowataa
może nie szanować, nie jest napisane, ze musi. Mnie tam nie interesowali nigdy faceci, którzy szanowali kobietę przez pryzmat poprzednich związków/partnerów. Sama miałam więcej partnerów niż moj facet- i jakoś wzajemnie się szanujemy. TAkimi kategoriami myślą tylko zakompleksione, sfrustrowane chłopaczki...

Gość 6346
nie przszkadzala, oboje mamy poczucie wlasnej wartosci. Zreszta po slubie jestem wierna Bo pęknę ze śmiechu taka baba wierna to jakaś kpina!!!!!!1111

Gość Darker ty lepiej zarob
haj a potem mysl o mlodej lasce. Teraz nie ma takich glupich, ktore prawikowi dadza dupy za free. Nawet wsrod 16 nie znajdziesz:D

Gość Buhahahahaahahaaha
Hehe nie raz trzeba zmienic kilku frajerow, zeby dojsc do czegos w zyciu!!

Gość oj tak___________--
mireczkowataa--zgadzam się z tobą ,szanujemy osobę która (w naszych oczach)na to zasługuje. nie zmuszamy was do szanowania wszystkich kobiet tylko dlatego ze są kobietami,tak samo kobiety nie muszą szanować każdego kolesia który ma penisa. proste?

Gość Zuzanna Amelia & 26
26.06.2012] 15:28 [zgłoś do usunięcia] Darker Ja tylko dodam na koniec, że na owe cechy dotyczące mężczyzn tj: wykształcony, porządny, odpowiedzialny - jest popyt wśród starszych kobiet . Az tak zle ? Darker to Ty moze na ulice nie wychodz bo przeciez jak ten tlum napalonych bab sie na Ciebie rzuci zeby Cie zniewolic to nie dasz rady sie obronic...

Gość kakakaalicjakakaka
To nie wazne ilu sie mialo partnerow. Ja mialam 10 ale bylam samotna a teraz jestem w zwiazku wierna i oddana swojemu partnerowi ktory mnie szanuje

a ja wam coś powiemmmm, a dla mnie kobieta ktora podniecaja brudni robole bez intelektu to tandeciara z prymitywnym gustem

Gość pytajaccy dzenntellmannn
@LordKoks Njunn ma 35 lat a nie 55. Ona Cie oklamuje, od 14 lat jest w malzenstwie. To znana na tym forum idiotka, ktora nie grzeczy inteligencje i umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
A ja myslałam ze ze mną jest '' żle" :classic_cool: mam 24l i spałam z 3 facetami z czego z ostatnim jestem od 5 lat :)

Kaśka Kaśka Kaśka.. ale juz jako nastolatka mialas 3 partnerow. w jakim wieku cnote stracilas?

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Gorzej niż lepiej.. ;) yhm.. Czytając was, utwierdzam się w przekonaniu że tzw singielki mają najwięcej partnerów i to często przypadkowych... tak szukają tej miłości od sypialni do sypialni. Ja uważam że człowiek który ma ledwo 25lat i spał z 10 + jest nic nie wart, chyba że na jeden numerek. Takich facetów nigdy nie traktowałam poważnie i gdybym była facetem takiej kobiety tez bym nie chciała. I odpada sex oralny :o bo przy takiej ilości partnerów HPV i inne to norma... 💤

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Miałąm 18l i w ciągu roku spałam z 2 facetami, pózniej poznałam faceta z którym jestem do dziś. Ale kto wie gdybym go nie poznała być może obecnie miałabym z 15. :o ;) :) :classic_cool:

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
I masz do tego prawo, jasne że wiekszośc os by chciała by ta jedyna była tylko jego. Ale takie bajki to na dobranoc ;)

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Jeżeli szukasz dziewicy to szukaj w gimnazjum lub 1kl L.O raczej nie licz na dziewice w wieku 18l to nie te czasy, zdarzaja się wyjatki w większości jednak są to osoby aspołeczne. Nie te czasy.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
DKW pisałeś że zwierzęta się nie masturbują hahahah mylisz się- pójdz o ZOO i popatrz np na małpki ;) a sex oralny- nie wynaturzenie ludzi, nie widziałeś nigdy lizacego suke psa???? skrajne przykłady, ale nie wymyslaj że to wynaturzenie. Ja mam faceta a się masturbuje czasem i nie uważam sie za zboka... ;) hahahahaha

tylko dlaczego facet ma chciec kobiete, ktora miala penisa w odbycie albo uprawiala seks bez zwiazku?

Gość prosiak prosto z koryta
Dlaczego facet ma szanować kobietę, która miała 10+ partnerów? Gościu laski się rucha nie szanuje. Ja osobiście polecam mężatki takie jeszcze chętniej dają dupala. A z jaką zajadłością biorą do pyska.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
A dlaczego odnosimy t tylko do kobiety, dlaczego kobieta ma szanować faceta który lizał cipke innej? Haha chodzi o dojrzałość, rozumiem że 18l może mieć z tym problem ale po 20-ce powinno się mieć świadomość że jednak większość ludzi będąc w zw uprawia sex :classic_cool: co do anala, każdy ma inny gust, jeżeli ktoś lubi to czemu nie.

Gość prosiak prosto z koryta
Nie czaje czemu się tak burzycie. Teraz każda się daje w dupala tylko trzeba dobrze wyglądać i mieć gadane. Stary kobiet nie należy szanować bo one wtedy mają cie za frajera i ciotę. Taka prawda.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
16:49 [zgłoś do usunięcia] DKW Pól biedy jak miala penisa w odbycie. Wyobraz sobie ze calujesz sie z taka, która miala penisa w ustach . . . !!! I to nie jednego . . . !!! Hahahah a ja nie miałam w tyłku, a że oralny sex uwielbiam uprawiałam go z kazdym z moich łóżkowych partnerów, i nie czuje do siebie obrzydzenia, mója facet też pomimo ze była prawiczkiem gdy się poznaliśmy :) :) :) :) :) :)

Gość idcfvgbn
dkw lubi brac w kakao