Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego ma taką szanować?

Dlaczego facet ma szanować kobietę, która miała 10+ partnerów?

Polecane posty

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
# był

Gość do czegos tu nie rozumiem...
a dlaczego prawiczek ma byc z dziewczyna, ktora uprawiala seks bez zwiazku?

Gość rdxfcvghjbnkm
do czegos tu nie rozumiem... odezwal sie kolejny meczychooj koniotrzep:D

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Mój facet o tym wiedział, jednak nie był na poziomie smarkacz:) Jest facetem a nie dzieciakiem który udaje że sex nie istnieje.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
A sexu bez zw nigdy nie uprawiałam, więc nie do mnie z tym.... [ool

Gość dwfweffferd
a skąd ty wiesz ile dziewczyna miała partnerów tępy chuju?

Gość tgergfe
Każda kobieta lubi się kurwić pogódźcie się z tym!!!!

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
DKW Ty jesteś umysłowym dzieckiem. W dodatku brak ci szacunk do kobiet

Gość tyrepoty
DKW odpierdol się od kobiet. Ja takie kurwy rucham a że ty nie możesz kurwa to pierdol się.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
DKW A moze twój facet ma gejowskie sklonnosci, ze nie przeszkadzaja mu sladowe ilosci cudzej spermy? Czujesz się męski obrażając mnie? Mnie nie wkurzasz a zwyczajnie bawisz :)Nie uprawiałam seksu równoczesnie z kilkoma facetami, i używalam gumki, wiec nie misiu, nie było okazji by zlizywał z mojej cipki sperme poprzedniego partnera :classic_cool: Nie jesteś dojrzałym facetem, więc sie nie wypowiadaj w tych tematach- jestes dzieckiem, i wróc do zabawek :)

"Ze brzydze sie cudzego nasienia? To takie nienormalne?" Tak, bo nikt nie każe ci go próbować.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Mój partner jest normalny, wie że z poprzednimi 2 uprawiałam sex oralny, ale nie ma siana zamist mózgu. Ty natomiast jestes typem prawiczka który uważa to za cnote, aż boje się mysleć czy ty kiedykolwiek pomyslałeś o tym że twoja matka pewnie też lize twojego ojca, a przecież mamusia pewnie buziaczki ci dawała :) :) :) zejdż na ziemie czlowieku

Gość darker znowu na kafe
wraca jak bumerang :D

Dobrze przeczytałem, jesteś pierdolnięty. Za blisko ołtarza stałeś i kadzidło ci zaszkodziło.

W ustach można mieć gorsze rzeczy niż penisa...np. kanapkę z McDonald's :) A tak poważnie - DKW słyszałeś o czymś takim jak higiena jamy ustnej? Podobnie można wydziwiać, że nie pocałujesz kobiety która się z kimś innym całowała - w końcu w ustach jest więcej bakterii niż na muszli klozetowej...

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Kategoria kobiet? hahahh oceniasz wartośc kobiety po ilości partnerów? :classic_cool: A może idziesz dale i różnicujesz je po wielkości biustu i warg sromowych????? :)

Twoja ciasnota umysłowa nie pozwala ci zrozumieć, że każda ma za sobą takie lub inne doświadczenia. Nie chcesz takiej to startuj do licealistek - czego sam nie wykluczam, że zrobię jak się dorobnę :D

"Kategoria kobiet? hahahh oceniasz wartośc kobiety po ilości partnerów?" On pisał nie o ilości partnerów tylko co taka miała w ustach. Panny co ją wielu miało też bym nie chciał i nikt normalny co nie chce rogów mieć też by nie wziął.

"Nie chcesz takiej to startuj do licealistek - czego sam nie wykluczam, że zrobię jak się dorobnę" one w gimnazjum grały w słoneczko... :P

Darker - a nie lepiej szukać w podstawówce? Wtedy dziewczyny jeszcze brzydzą się chłopaka za rękę złapać :P

Gość Zuzanna Amelia & 26
Eee tam w podstawowce. Jak szalec to szalec. Rozejrzec sie za jakims przedszkolem.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Więc jesteście tak ograniczeni umysłowo iż uważacie że wam wolno bzykać laski, ale na partnerke )np żone) tylko dziewica? hahahahah.. sikam!!!! :classic_cool: co za głąbiszcza tu są, nie wierze!!!!!!! ;) :) :) :)

". A kobiety która robila laske bym nie pocalowal nawet jakby sie odkazila kwasem solnym . . ." nie martw się, z takimi poglądami żadna nawet nie da ci się dotknąć. choćbyś się wykąpał w domestosie :D

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
DKW jesteś psychicznie chory, mam nadzieje ze jestes tylko wymysłem powokatora kaffe, a nie realnym człowiekiem.

"Więc jesteście tak ograniczeni umysłowo iż uważacie że wam wolno bzykać laski, ale na partnerke )np żone) tylko dziewica? hahahahah.. sikam!!!! co za głąbiszcza tu są, nie wierze!!!!!!!" Same się zrobiłyście w konia. Skoro żądacie aby mężczyzna zdobywał to trzeba mieć jakieś kryteria przed kim się nogi otwiera. Nawet w klubach jest selekcja - tylko dokładniejsza od waszej :D Z drugiej strony ja akurat jestem prawiczkiem (nienawidzę tego słowa) i wolałbym dziewicę niż pannę co mnie będzie zasypywała opowieściami jak to jej facet pewnego razu... miałem tego próbkę niedawno

Poczekaj, aż się z jakąś zwiążesz i dojdzie do orala Pewnie ją z domu wypierdolisz po tym, jak Ci laskę zrobi