Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego ma taką szanować?

Dlaczego facet ma szanować kobietę, która miała 10+ partnerów?

Polecane posty

Gość do czegos tu nie rozumiem...
Kaśka Kaśka Kaśka.., ci inteligentni faceci z ktorymi bylas to pewnie byli rowniez dresiarze i chuliganie z zawodowki

Gość sasasaas
wymowna jest tez solidarnosc puszczajacych sie kobiet, jak jedna broni druga, oczywiscie tu dziala prosty mechanizm psychologiczny

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Bo ja się szanuje, a czy oni mnie kochali- tak czułam ale czy tak było nie wiem. Kobieta to nie wagina + licznik partnerów... jeżeli dla faceta miałabym być wazna tylko dlatego że bylabm dziewicza- to dziekuje, przedmiotem nie jestem.

Gość matea2
ja też nie szanuję mężczyzn, którzy mają po tyle kobiet

DKW - może to nie powinno być zabawne...ale karmienie duchów spermą jakoś nie nie nakłania do powagi. Swoją drogą, czy ta "nieczystość" nie wynikała przypadkiem z klimatu? Podobnie jak obrzezywanie?

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
do czegos tu nie rozumiem... Kaśka Kaśka Kaśka.., ci inteligentni faceci z ktorymi bylas to pewnie byli rowniez dresiarze i chuliganie z zawodowki Haahahahahah :classic_cool:

Gość Zostawcie kasie
Lubi się ruchać jak każda kurwa. Jak to lubi to niech rozkłada nogi. Przecież kasia nie zachowuje się jakoś dziwacznie typowa dzisiejsza kobieta.

Gość sasasaas
jeżeli dla faceta miałabym być wazna tylko dlatego że bylabm dziewicza- to dziekuje, przedmiotem nie jestem ale tu nie chodzi o to, tylko o stan umyslu, czystosc tak ciezko to zrozumiec?

Gość sylvia 007
Pewnie wszyscy byli do niczego to nie jej wina! Nawet jesli miala 100 facetow i kazdy byl zerem to ma byc za to nieszanowana?Trzeba dobrze sprawdzac zanim sie zwiazemy na stale,ten przywilej nie moze byc zarezerwowany tylko dla mezczyzn

Gość sasasaas
Bo ja się szanuje, a czy oni mnie kochali- tak czułam ale czy tak było nie wiem no wlasnie, dlatego jestres puszczalska nie obchodzilo cie czy oni cie kochali czy nie, czy szanowali czy nie, ty mialas ochote sie puscic wiex sie "zakochalas" i juz wg cievbie wszystko bylo ok

DKW - ja to rozumiem. Po prostu moje życie duchowe nie istnieje i wydaje mi się, że większość z tych przekonań wynikała z czysto praktycznych powodów.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
[zgłoś do usunięcia] Zostawcie kasie Lubi się ruchać jak każda k**wa. Jak to lubi to niech rozkłada nogi. Przecież kasia nie zachowuje się jakoś dziwacznie typowa dzisiejsza kobieta. Zazdrosna brzydula której kijem nawet bezdomny nie dotknie? ojej przykro mi 😘 A tak poważnie, nie chce się już zniżać do waszego poziomu, wasza mamusia też rozkładała nogi- szkoda tylko że z takim efektem :o

Gość sasasaas
Zazdrosna brzydula której kijem nawet bezdomny nie dotknie? o typowy tekst puszczalskiej kobiety, trzeba jakos sie wyzyc na kobiecie ktora sie szanuje, czyli ma to cos czego samemu sie nie ma

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
a dkw znowu siedzi napierdala w 'klawiature' calymi dniami swoimi madrosciami prosto z dziczu

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
sasasaas Co masz poza błoną? Bo z twojej wypowiedzi wynika ze błona to coś nadludzkiego co czyni cie lepszą, ale w czym ???

jenyyy, dziewczyno, ty sie naprawdę przejmujesz, co ma do powiedzenia jakis żałosny kolo z mentalną impotencją, wpisujący fikcyjne kobiece nicki? daruj sobie, bo szkoda urody i tylko potwierdzasz że cos jest na rzeczy :)

Gość sasasaas
nie chodzi o zadna blone, byla juz o tym mowa wartosc dziewictwa nie polega na posiadaniu blony, dziewictwo to stan psychiczny,umyslowy, to czystosc blona nie ma zadnego znacznie

Gość do czegos tu nie rozumiem...
mnostwo ladnych studentek ma soba zwiazki z jakimis cpunami i dresiarzami. to jest oblesne

Gość Zuzanna Amelia & 26
18:09 [zgłoś do usunięcia] DKW Czytalem ze podczas niektórych rytualów, mag onanizuje sie, wyzwalajac pewna energie prychiczna. W ten sposób plodzi swe zyczenie, które realizuje sie na ziemii. W innej okultystycznej ksiazce przeczytalem ze onanista karmi zle duchy swoja energia zyciowa. ,,zasila zle istoty astralne'' No to energia zyciowa czy sperma bo to jednak dwie rozne rzeczy.

Gość sjcslk
dowiaduje się że zwykła kuurwa ze mnie. nie bierz do siebie, tu juz kazda zostala nazwana przez dkw vel bsa dziwka kazda ktora nie zgadza sie ze zdaniem tego palanciska:D

Gość zgadzam sie, facet siedzacy na
damskim forum i wyglaszajacy wlasne jedynie słuszne liche teorie nie wzbudza we mnie szacunku, wiec i jego opinia specjalnie sie nie przejmuję:)

Gość sasasaas
a jesli jakis facet ma daleko gdzies przeszlosc seksualna kobiety to to swiadczy o jego niedojrzalosci a nie dojrzalosci NIE ROBMY Z SZAMBA PERFUMERII

"sasasaas wartosc dziewictwa nie polega na posiadaniu blony, dziewictwo to stan psychiczny,umyslowy, to czystosc" Ciesze sie ze powstala nowa definicja dziewictwa.... ...moze podciagniesz pod to a oczom ich ukazal sie dziewiczy las....no przeciez tez nie o blone chodzi :)

Gość Zuzanna Amelia & 26
DKW - a kobieta nie ma energii ?

Gość Kaśka Kaśka Kaśka..
Rozumiem że dziewictwo u 18- 20l jest normalne, gdyż dla wiekszości kobiet pierwszy raz jest bardzo ważny, ale w wieku 25l dziewictwo to już nie cnota....

Gość hgfstscdvnbfghj
gdyby ludzie zakochiwali sie na cale zycie w pierwszym partnerze/ce jakiego poznali nie byloby tych forumowych sporow ona jego pierwsza on jej pierwszym i jedynym - nie brzmi to pieknie ? swiat by byl duzo lepszym miejscem

Gość dianee88
haha a dlaczego ma nie szanowac? sam mogl miec 10 partnerek :D:D kazdy jest wolny w życiu i ma prawo taki człowiekiem byc, gdy nie jest z związku. Zupełnie nie rozumiem takich baranów ci zakladaja takie oczywiste posty!!