Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość davissia33

gdzie znalez chlopa co zarabia chociaz 20tys??????

Polecane posty

zgadzam się z tym że facet musi zarabiać ,ale mamy XXI wiek kobiety również mają możliwości zarabiania nie małych pieniędzy....

Weź się za premiera, on zarabia nawet więcej ! ❤️ A tak serio to też bym takiego chciała... i znam nawet takiego. Pracuję w Niemczech, ma własną firmę, zakłada dachy i buduję domy, jest cieślą, Młody, przystojny, głowa na karku, miły, mądry, wrażliwy, kochający dzieci.. uroczy wręcz... no, ale kocham swojego i tyle.. nie zamieniłabym go na innego. A p. BOGATY... może mieć każdą, ale te co miał prędzej to same idiotki lecące na kase, same porażki. On dosłownie ideał. I NIE MA KOBIETY.. mhm.. to smutne, ale prawdziwe. Planowaliśmy kiedyś przyszłość, ale skończyło się na pomysłach, gdybaniach. Ja wróciłam do swojego, on ubolewa do dziś. Co mam teraz? Co sobotnie wypady do kina, a co miałabym z nim? - Wymarzone, czarne audi A5, - Wspólny dom, - Poszanowanie, - Codzienne śniadania do łóżka, - PIENIĄDZE, których nigdy nie ma, i byłabym witana każdego ranka bukietem pięknych, czerwonych róż i zapachem świeżych, cieplutkich bułeczek z dopiero co zaparzoną herbatą. Dlaczego nie potarfię z nim być? Oto jest pytanie.. choć zawsze za dzieciaka powtarzałam, że ja będę miała inne życie jak moja siostra czy brat.. a co mam.. 2 lata związku były beznadziejne.. teraz zaczęło się układać i wybrałam jeszcze raz tego, który tak często mnie krzywdził.. oczywiście słowem i czynem. Miłości nigdy nie zrozumiem. Pozdrawiam

Jasne, że facet też musi zarabiać, tylko utrzymanie domu w XXI w. to nie jest jedynie jego psi obowiązek. I jak już sobie znajdziesz tego, co zarabia 20-30 tys., i nie daj Boże noga mu się powinie, to co? Rozstanie? Wszyscy wiemy jak dzisiaj wygląda rynek pracy.

Gość do agiantkaa
czyli zdradzilas i mialas romans z tym biznesmenem?

a ja uważam że powinno się wiązać na podobnym poziomie społecznym i materialnym. Wtedy nie ma problemu czy ktoś na kimś żeruje czy ktoś się kosztem kogoś wzbogaca

A jak rozumiesz podobny poziom społeczny? Od ilości godzin wyklepanych w szkole? Bo przez 5 lat studiów poznałam wyjątkowych tłuków, którzy poziomem rozwoju nie dorastali do pięt niejednej osobie po zawodówce.

Gość wezcie pod uwage
ze pracownicy fizyczni czesto w mlodym wieku wygladaja staro

poziom społeczny to znaczy że nie wiąże się dziewczyna z pochodzeniem szlacheckim i błękitną krwią z chłopem z zabitej dechami wiochy. Oczywiście przykład przerysowany

Ale często pracownicy fizyczni w młodym wieku wyglądają lepiej, mają więcej siły i zdrowia niż ich rówieśnicy zasuwający na siłownię.

hgg: oczywiście, ze przykład przerysowany bo dzisiaj delikatnie mówiąc te granice są mocno pozacierane. I do kasy dochodzi ten, który ma łeb na karku chociażby pochodził z wiochy zabitej dechami. I co, taki bogacz odpada?

Gość do Polly84
lepiej pracowac w biurze, a miesni wyrabiac na silowni, niz pracowac fizycznie i w ten sposob budowac sylwetke. a jak facet pracuje przy azbescie to za chwile bedzie wrakiem czlowieka

wiele takich osób którzy dorabiają się chociaż pochodzą z biedy mają straaaaszne kompleksy. I to jest przykre. To już wolę takiego z dobrego domu, rodziny z tradycjami itd

Gość poza tym smieszne dzisiaj jest
ze studentki leca na prymitywnych dresiarzy co nie umieja zdania zbudowac

Każdy by chciał pracować w biurze a po leciutkiej pracy biegać na siłownię. Niestety chyba wszyscy wiemy, ze rynek pracy choćby bardzo chciał to nie pomieści w biurach (bo ich tyle nie ma...) wszystkich magistrów kończących co roku uczelnie. Wszyscy wiemy jak być powinno, ale nikogo już chyba dziś nie dziwi sprzedawczyni w sklepie z ciuchami z mgr przy nazwisku.

Gość jasne polly84 ale jak ktos
ma determinacje to sobie poradzi

Gość kora82
Jezli masz 33 lata tak ja zamiescilas w nicku to zapomnij za stara dupa z Ciebie zebyz znalezc takiego faceta. O tym ze jestes MEGA PUSTAKIEM to nie wspomne. Chcesz zaradnego faceta sama nie beda zaradna bo rozumiem ze na utrzyamnie swojego tylka nie jestes wstanie zarobic. Jeny jakie to zalosne. Takie jak Ty uragaja wszytkim innym normalnym, pozadnym kobietom, ktore sa wstanie na siebie zarobic No ale coz jak sie jest tepa lala to nic sie z tym nie zrobi.

Z tą determinacją to nie do końca- zwyczajnie brakuje miejsc pracy np. dla młodych zaraz po studiach. I co z tego, ze ma aspiracje? Czasem bardzo długo trwa takie wchodzenie po szczebelkach, sama wiem na własnym przykładzie. A i tak op mojej pracy zadecydował głupi fart bardziej niż moja determinacja. Niektórzy po prostu chcą to przyspieszyć i np. wyjeżdżają za granicę- tylko nie każdy jest w stanie to zrobić, bo ma np. jakieś zobowiązania w kraju...

Gość ojkdgpoxdpogj
Zakrzatnij sie kolo jakiegos pilkarza - ale przedtem popatrz na ich laski i zastanow sie, czy sie nadajesz.

Gość jasne polly84 ale jak ktos
zalezy tez jaki region w pl

Zakrec sie wokol kogos kilka lat starszego z dobra pozycja. Ew rozbij jakies malzenstwo:)

Jak rozbije małżeństwo to będzie podział majątku i misio może nie być już tak bogaty + ewentualne alimenty :)

Ale bedzie nadal zarabial:) Moj facet zostawil bylej zonie caly dom, kupil nam mieszkanie a w przyszlym roku zaczynamy budowe swojego:) A alimenty w przypadku jednego dziecka to nie taki straszny wydatek:)

Gość kora82
goska287 O matko nastepna PUSTACZKA. I czym Ty sie chwalisz ze rodzine rozbilas?? Dumna jestes z tego?? Ciekawe czy Ciebie maz nie zostawi jak juz Twoj tylek sie zestarzeje dla mlodszego modelu. Uroda przemija TEPOTA zostaje do konca zycia.