Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dust.in.the.wind

Samotna kobieta im bliżej 30 tym gorzej

Polecane posty

Gość fankaWłoch
tu nie chodzi o życie seksualne przed ale o twoje chore preferencje :O

Gość normalny.,.,.,
niechce mi sie przedzierac przez kilkanaście stron tematu którego autor trafił praktycznie w samo sedno. owszem rykoszetem oberwało sie paru fajnym dziewczynom a ja zapytam wprost: gdzie was szukac normalne dziewczyny? w kinie? - spotkac singielke to można, ale tylko +40 w teatrze to samo tylko + 60 na siłowni - panie w większej ilosci pojawiają sie tylko na wiosne na basenie - singielki to tylko zapalone pływaczki, albo dziewczyny reperujące zdrowie- te nie maja ochoty na amory studia zaoczne? można by ale już skończyłem i gdzie jestescie? kluby, imprezy, durnowate portale i galerie handlowe - oto miejsca gdzie tak zwana aktywna niezależna Polka spędza czas.... ps. jest wyjatek : góry, szlaki i schroniska

Jeden przypadek nie potwierdza, że weszło mi to w nawyk. Poza tym odbiegasz od tematu postu a Twoje komentarze są nakierunkowane tylko i wyłącznie na udowodnieniu, że autor jest hipokrytą bez zasad. Jeśli nie jesteś w stanie się wypowiedzieć w temacie to opuść ten post. Proste ?

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
a spacer, biblioteka, sklep, w autobusie czy innym środku komunikacji miejskiej ....., czyli wszędzie , tylko, że Wy na takie "normalne" nie zwracacie uwagi.

Gość fankaWłoch
jeden przypadek potwierdza, że masz poprzestawiane klepki, tylko naiwny człowiek uwierzy że nagle ci się te klepki naprostują

Jak facet podchodzi do dziewczyny na ulicy to w waszych oczach jest potencjalnym gwałcicielem, frustratem, który poluje tylko na waszą cnotę. Przyznaje, że jak podchodzę do dziewczyn w miejscach jak park, galeria handlowa, itp to część jest rzeczywiście otwarta na nowe znajomości, ale znaczna większość po prostu połyka język :-p Pewność siebie u większości kobiet w Polsce to cecha wybrakowana

Gość NIE ODPISUJCIE TEMU KRETYNOWI
.

u facetów też bywa tak, że " zapominają języka w gębie " i milczą, albo wysławiają się w taki sposób, że normalnie żenada.

"u facetów też bywa tak, że " zapominają języka w gębie " i milczą, albo wysławiają się w taki sposób, że normalnie żenada." Zgadza się. Dzięki temu tacy jak ja mają powodzenie :-) Po moich postach nie koniecznie na Kafe :-p

Autor jest bezczelny i nie umie kulturalnie rozmawiać. Każdego kto ma inne zdanie niż on uwaza za gorszego . Poza tym nie wie co to jest szacunek dla rozmówcy.

Ty tez nie umiesz kulturalnie rozmawiac, tylko obrażasz innych. Idę stąd.

Gość normalny.,.,.,
wybrakowana ale nie na portalach randkowych , tam pewnosc siebie kazda ma nawet na dużą, żadko jeżdżę autobusami ale to też nie jest dobre rozwiązanie, zaradna samodzielna Pani +25 da numer telefonu facetowi z autobusu...żarty biblioteki przerabiałem , świecą pustkami, czasem jakaś para studentów robi notatki....samotny facet na spacerze?już to widze...

Czytałam w jaki sposób odpisujesz innym i to mi wystarczy, aby nie wchodzić z Tobą w dyskusje.

Autorze, ja nie znam słowa "foch", u mnie czegoś takiego nie ma. Takie zachowanie to dziecinada.

Normalny Na portalach randkowych każda jest pewna siebie. Połowa przedstawia listę wymagań a w zamian okazuje się, że nie wiele do zaoferowania..ot typowy roszczeniowy charakter wyciągnięty z domu.

normalny, pewnie , że Ci nie da numeru telefonu, ale zawsze mozna spotkać się w tym samym miejscu następny raz, potem kolejny. Po jakimś czasie może da numer telefonu. Tylko, że Wy zwracacie uwagę na "wyzwolone " kobiety, a potem narzekacie i generalizujecie, ze wszystkie sa takie.

:Czytałam w jaki sposób odpisujesz innym i to mi wystarczy, aby nie wchodzić z Tobą w dyskusje." Jak zwykle widzisz tylko jedną stronę medalu. Ten w skórze to drań jak z tej piosenki z lat 80. Nie wiem czy zauważyłaś, ale przez większą część tego forum odpieram chamskie i zaczepne komentarze na mój temat. Ciebie nie obraziłem, więc w czym widzisz problem.

"ale znaczna większość po prostu połyka język Pewność siebie u większości kobiet w Polsce to cecha wybrakowana" "wybrakowana ale nie na portalach randkowych" W sensie, że w Polsce pewność siebie ma usterki? Jest wadliwa? A wytłumaczycie mi cóż to takiego oznacza?

Gość fankaWłoch
patologia zgrywa inteligencję, do czego to doszło, o zgrozo!

Właśnie tak oceniam ludzi , po sposobie w jaki odnoszą się do innych osób. Dla mnie to jest ważne. Takie wywarłeś na mnie pierwsze wrażenie i dlatego tak Ciebie odbieram.A to wrażenie nie jest pozytywne.

Gość fankaWłoch
krwawa, ruchacze zgrywają męczennika, do czego to doszło

Gość normalny.,.,.,
tak generalizujemy i my i WY fakt jest jeden i chyba wszyscy przyznacie mi racje : czasy sie zmieniły i jeszcze nigdyn relacje damsko-męskie nie były tak skomplikawane, jedni powiedzą tak babom sie w głowach pomieszało, inni ,ze faceci sie nie potrafią odnależć, nie będe sie opowiadał po żadnej strornie wiem tylko ,że więcej jest rozwodów niż małżeństw

to prawda, bo ludziom się nie chce chcieć, nie chce się starać, szukają nie wiadomo czego, nie potrafią ze sobą normalnie rozmawiać i przy byle jakim czasami nieporozumieniu wywołują burzę. Nie próbują niczego "naprawiać" ,tylko rozwód, bo tak łatwiej.

"W sensie, że w Polsce pewność siebie ma usterki? Jest wadliwa? A wytłumaczycie mi cóż to takiego oznacza?" Zdecydowanie. Faceci nie potrafią zrozumieć, że kobieta im nic nie zrobi. Bez przeszkód można podejść i zagadać. Jak się dostanie kosza...trudno, przecież mogę nie być w czyimś typie. Jak nie podejde to wtedy mogę uznać się za frajera i nieudacznika. Trzeba być pewnym swoich wartości i że dziewczyna na ulicy zasługuje na takiego gościa jak ja :-) Dziewczyny natomiast są mało pewne siebie. Nie rozumieją, że facet który do nich podchodzi chce je poznać bo mają nadzieje, że to fajna babka nie tylko z wyglądu. Brakuje im pewności siebie i odwagi, że mogą spodobać się fajnemu facetowi....

To są trudne czasy dla osób, które chcą żyć "normalnie" i stworzyć szczęśliwy związek.

A nie pomyślałeś Autorze, że te kobiety mają te obawy z nie byle jakiego powodu? Może wcześniej spotkały już kogoś kto je źle potraktował? Widocznie nie mają zaufania do facetów .

"ludziom się nie chce chcieć, nie chce się starać" I to zarówno jednym jak i drugim. Uważam, że i kobieta i mężczyzna powinni wnośić te swoje 50%...Niestety roszczeniowy chwarakter wielu kobiet pozwala wnosić max 25%. Dobrze, że jest wiele fajnych dziewczyn, tylko trzeba si ę mocna naszukać i wiele żab pocałować :-) Fanko Włoch By By Maszkaro :-p