Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki slowem nazwac projekt pis

w sprawie in vitro(wiezienie za stosowanie)

Polecane posty

Gość gość
"Nikt nie wie jak, ale niestety dzieci z probówki są gorsze genetycznie niż normalnie poczete."No tak...Jeszcze troche i hitleryzm...:O

Gość ale wy jestescie nienormalni
wczym zawinilo dziecko ze urodzilo sie w rodzinie patologicznej? geny genami, ale i tak 80% wplywu na dziecko ma wychowanie co do in vitro - są matki, które chcą mieć swoje dziecko są matki które zakładają rodzinne domy dziecka i adoptują dzieci i wychowują je o 18 r.ż. a państwo dofinansowywuje takie przedsięwzięcia i to jest fajne

Shatyn, weź zamilknij lepiej albo poucz się genetyki. Wtedy będziesz wiedział czemu ludzie, którzy nie potrafią się rozmnażać rozmnażać się nie powinni.

Gość gość
"Skoro swoją miłość warunkujesz wyjściem dziecka z twojej cipy, to... współczuję dziecku."Jakaż kultura przebija z tego stwierdzenia. Katolska kultura...:O

Gość stara Zdzicha ;)
Ksiądz może molestować dzieci i o tym się głono nie powinno mówić bo to wstyd, ale sztuczne zapłodnienie jest wg KK i PIS niemoralne:-0 ALE OBŁUDA!

Gość gość
"weź zamilknij lepiej albo poucz się genetyki. Wtedy będziesz wiedział czemu ludzie, którzy nie potrafią się rozmnażać rozmnażać się nie powinni."Na tyule żeby wiedzieć o tym, że opowiadasz kretynstwa, na tym się znam...

Gość ty - kobieta podwójna...
jesteś wulgarna kobieto podwójna. Odpowiem ci inaczej - ciasto, które sama ugniotłam i upiekłam lepiej smakuje niż z najlepszej nawet cukierni...

alkurat bidulku, źle trafiłeś, to, ze ktoś wie więcej niż ty nie musi byc katolem, a jedynie myslącą istotą. Zdecydowanie daleko mi do KATOLA hahahaha. Dobór naturalny premiuje pewne jednostki a inne nie, poczytaj o czym mówię i wtedy wróćmy do tematu, bo to jak gadanie ze slepym o kolorach. Polecam fajna książkę, krótkie wykłady z genetyki, tam masz opisane DLACZEGO jest jak mówię. I nie wyskakuj z hitleryzmem bo jestes smieszny

akurat na genetyce to się bidolku nie znasz. Wulgarna? A pewnie, bo jak mam mówić do kwok, które patologia nazywają biedne dzieciaki z domu dziecka. Co nie potrafią wykrzesac miłości do niczego co z wlasnej cipy jej nie wyszło. Żalosne

Gość ale wy jestescie nienormalni
ja pierdole co komu do tego skad ma dziecko przepraszam - jak zostalo poczete dziecko czy to dziecko poczete in vitro kurwa ci w czyms zaszkodzi? czkawka sie odbije czy co? nie rozumiem was

Gość gość
"alkurat bidulku, źle trafiłeś, to, ze ktoś wie więcej niż ty nie musi byc katolem"Jeśli wygłaszasz takie idiotyzmy tzn że jesteś katolem." I nie wyskakuj z hitleryzmem bo jestes smieszny"Coś takiego może powiedziec człowiek który może san nie wiedziec ale popiera hitleryzm:""Nikt nie wie jak, ale niestety dzieci z probówki są gorsze genetycznie niż normalnie poczete."

Gość stara Zdzicha ;)
Juz co 4-ta para ma problemy z zajściem w ciążę. Zanieczyszczenie środowiska, chemia, żywność złej jakości, niewłaściwy tryb życia - to wszystko (i wiele innych jeszcze rzeczy) ma wpływ na płodmność. Nie widzę nic złego w in vitro. Bliska mi osoba 6 dni temu urodziła synka z in vitro :) Zdrowy, śliczny chłopczyk. Cała rodzina jest przeszczęsliwa:) A starali się 7 lat.

Gość stara Zdzicha ;)
sory za literówki

Gość gość
"Dobór naturalny premiuje pewne jednostki a inne nie, poczytaj o czym mówię i wtedy wróćmy do tematu, bo to jak gadanie ze slepym o kolorach."Stworzyliśmy cywilizacje i wiedze właśnie po to, żeby nie polegac na doborze naturalnym...

myślałam, ze aby być katolem to trzeba miec chrzest i chodzić do kościoła, ale widać w shatynowie inne mądrości mówią narazicho towarzystwo kwok i kogucików

Gość gość
"A pewnie, bo jak mam mówić do kwok, które patologia nazywają biedne dzieciaki z domu dziecka."Czy norlana, niepatologiczna rodzina zachowujue się tak, że ich dziecko ląduje w bidulu ?

Gość jaki slowem nazwac projekt pis
i najlepsze,ze projektowi patronuje bezdzietny kawaler. Kościołowi się nie dziwie,ksieza moga sie wypowiadać w tym temacie bo jak wiadomo ciezko znalesc bezdzietnego ksiedza

Gość gość
"myślałam, ze aby być katolem to trzeba miec chrzest i chodzić do kościoła, ale widać w shatynowie inne mądrości mówią"Nie. Mówisz o katoliku a nie o katolu...

:D jak nie chcesz baranku opierac się na doborze naturalnym to niestety ale twoje dzieci będą obciążone genetycznie. I tyle. Powodzenia ci zyczę. A stwierdzenie faktu, że ktoś jest gorszy genetycznie (obciążony schorzeniami) to stwierdzenie fakt a nie hitleryzm. Widze problemy z logiką. Nara

Gość vakossa
no to pójde siedzieć

Gość gość
Katol......"Na początku zaznaczę, iż niezmiernie ważne jest, aby nie utożsamiać katola z katolikiem, bo to dwa różne pojęcia. Katolik żyje bowiem zgodnie z naukami Jezusa, a przynajmniej stara się. Katol żyje natomiast zgodnie z naukami mocno upolitycznionego kościółka, wierząc przede wszystkim w świętą wojnę z innowiercami i niewierzącymi. O ile katolik nadstawia drugi policzek, o tyle katol z upodobaniem dokopie bliźniemu swemu. Katolik wybaczy, katol będzie się sądził. Katolik wysłucha, katol zaknebluje. Nie muszę chyba dodawać, że prawdziwych katolików jest niewielu, katoli zaś całe zastępy. W co wierzy katolik? Oczywiście w Boga. I ma nadzieję, że po śmierci pójdzie do nieba. W co wierzy katol? Przede wszystkim w kościół. Zdarza się, że i w Boga. Jednak nie ma on - jak to ma miejsce u katolika nadziei, że pójdzie do nieba. ON TO WIE! Czy jednak oklepana już wizja raju jest dla niego nęcąca? Absolutnie nie. Jak bowiem wśród aniołków i pasących się beztrosko baranków bożych spełniłby się ktoś, dla kogo agresja i nienawiść to chleb powszedni? Zanudziłby się tam biedaczysko. Dlatego wymyślił sobie raj alternatywny... Jean Paul Sartre powiedział: Piekło to inni. Katol mówi: Niebo to piekło innych. Ileż już razy słyszałem zdania typu: Z przyjemnością będę patrzył, jak smażysz się w piekle, Zobaczymy, kto będzie się śmiał w dniu sądu, Będziesz błagał o litość, podczas gdy ja będę w niebie. Sadyzm w najczystszej postaci. Nienawiść, która przetrwa nawet śmierć. Agresja, której końca nie widać. Zaiste raj, tyle że dla psychopatów. Zastanawia mnie, skąd się biorą tacy ludzie? Czy Bóg nie jest dla nich jedynie przykrywką, w imię której mogą siać zniszczenie, na dodatek bezkarnie? Domagają się szacunku dla swoich działań w imię wiary, ale absolutnie na niego nie zasługują. W równym stopniu można by domagać się szacunku dla działań żołnierzy SS. Dla nienawiści nie ma wytłumaczenia. Cel nie uświęca środków. Zło pozostaje złem, niezależnie od rozmiaru, zasięgu i tego, z jakich pobudek jest czynione.".../http://marcinjaskulski.blog.onet.pl/

Gość gość
"jak nie chcesz baranku opierac się na doborze naturalnym to niestety ale twoje dzieci będą obciążone genetycznie. I tyle. Powodzenia ci zyczę."Moje dzieci ?:DMój syn ma prawie 23 lata.Dzięki za życzenia.

Gość stara Zdzicha ;)
"Dobór naturalny premiuje pewne jednostki a inne nie" Raka może też nie powinniśmy leczyć bo jak organizm słaby, to niech lepiej wymrze? Nie daj Bóg, jeszcze taki rakowiec z tego wyjdzie i zachce miec dzieci biologiczne! Starch pomyśleć! Co?

Gość gość
"A stwierdzenie faktu, że ktoś jest gorszy genetycznie (obciążony schorzeniami) to stwierdzenie fakt a nie hitleryzm."To że ktoś jest chory, obciążony chorobamui genetycznymi, nie oznacza, że jest gorszy genetycznie.Takie stwierdzenia wywodza się wprost z hitleryzmu.

Gość gość
"Raka może też nie powinniśmy leczyć bo jak organizm słaby, to niech lepiej wymrze? Nie daj Bóg, jeszcze taki rakowiec z tego wyjdzie i zachce miec dzieci biologiczne! Starch pomyśleć! Co?"Takie idiotyzmy wynikaja z myślenia takich jak "kobieta podwójna"... Strach...:O

Gość gość
NA zakończenie.Jestem po trzech zawałach serca.Czy to oznacza, że jestem gorszy genetycznie bo uratowała mnie medycyna a dobór naturalny by mnie zabił ?Myślcie ludzie... To naprawde się przydaje...

Gość wredniucha
jaszcze nie słyszałam, żeby ten co najgłośniej drze mordę, żeby nie rodzić z in vitro, tylko adoptować sam adoptował jakiekolwiek dziecko - kobieto podwójna - ile dzieci już zaadoptowałaś?

Gość czemu bronicie invitro
lista lekarzy przeciwko in vitro 1. prof. dr hab. Franciszek Adamski, Kraków 2. dr Marek Babik, Kraków 3. dr Alina Bielawska, Kielce 4. prof. zw. dr hab. Ryszard Bender, Toruń 5. prof. dr hab. inż. Bogumił Bieniasz, Rzeszów 6. prof. dr hab. Aleksander Bobko, Rzeszów 7. lek. med. Halina Bogusz, Poznań 8. dr med. Mirosław Bogusz, Poznań 9. dr inż. Władysław Brzozowski, Rzeszów 10. prof. dr hab. med. Zbigniew Chłap, Kraków 11. dr Krystyna, Cygorijni, Kraków 12. dr Andrzej Dakowicz, Białystok 13. dr Lidia Dakowicz, Białystok 14. dr hab. inż. Joanna Dulińska, Kraków 15. prof. dr hab. Tadeusz Gerstenkorn, Toruń 16. dr Lucyna Górska-Kłęk, Wrocław 17. dr Jerzy Grygiel, Kraków 18. dr Stanisław Grześ, Poznań 19. prof. dr hab. Antoni Feluś, Katowice 20. prof. dr hab. inż. Andrzej Flaga, Lublin 21. prof. doc. dr hab. Waldemar Furmanek, Rzeszów 22. prof. dr hab. Zbigniew Jacyna-Onyszkiewcz, Poznań 23. dr Stanisław Kalinkowski, Warszawa 24. dr inż. Anna Kasprzyk, Lublin 25. prof. dr hab. inż. Janusz Kawecki, Kraków 26. dr Danuta Kejda, Rzeszów 27. dr Marian Kęsek, Kraków 28. prof. zw. Stefania Kinal, Wrocław 29. dr Jan Kłys, Warszawa 30. dr Marta Komorowska-Pudło, Szczecin 31. prof. dr hab. Maria Kopacz, Rzeszów 32. prof. zw. dr hab. Stanisław Kopacz, Rzeszów 33. dr hab. Urszula Kopeć, Rzeszów 34. dr hab. Irena Kosacka, Białystok 35. dr hab. inż. Jan Kosendiak, Wrocław 36. dr inż. Alicja Kowalska, Kraków 37. dr Asja Kozak, Poznań 38. prof. zw. Stanisław Krzyniecki, Wrocław 39. dr Łukasz Krzywiecki, Wrocław 40. prof. dr hab. Henryk Kurczab, Rzeszów 41. prof. dr hab. inż. Ludwik Laudański, Rzeszów 42. dr Jerzy Lechowski, Lublin 43. prof. Tadeusz Litko, Białystok 44. dr hab. Wojciech Łebkowski, Białystok 45. dr med. Maria Łazawska, Białystok 46. prof. dr hab. Wojciech Łączkowski, Lublin 47. dr Kazimierz Maciąg, Rzeszów 48. dr hab. Anita Magowska, Poznań 49. prof. dr hab. Tadeusz Markowski, Rzeszów 50. dr Elżbieta Mazur, Rzeszów 51. dr Monika Mekroda-Bąk, Poznań 52. dr med. Rafał Michalik, Kraków 53. prof. dr hab. med. Alina Midro, Białystok 54. dr med. Henryk Midro, Białystok 55. dr hab. Grzegorz Musiał, Poznań 56. dr Barbara Muśnicka, Poznań 57. prof. dr hab. Czesław Muśnicki, Poznań 58. prof. dr hab. Edward Nieznański, Warszawa 59. dr Lucyna Nowak, Kraków 60. dr Józef Nowicki, Wrocław 61. dr hab. Andrzej Ochocki, Warszawa 62. dr hab. Teresa Olearczyk, Kraków 63. prof. zw. dr hab. Gustaw Ostasz, Rzeszów 64. prof. dr hab. Edward Ozimek, Poznań 65. dr Janusz Pasterski, Rzeszów 66. dr Stanisław Paszkowski, Wrocław 67. prof. dr hab. Maria Piskornik, Kraków 68. prof. dr hab. Zdzisław Piskornik, Kraków 69. dr med. dr h. c. Wanda Półtawska, Kraków 70. dr Barbara Półtorak, Rzeszów 71. dr hab. Michał Ptyszmant, Białystok 72. dr hab. med. Teresa Reduta, Białystok 73. dr hab. Mieczysław Ryba, Toruń 74. prof. dr hab. Maria Ryś, Warszawa 75. prof. dr hab. med. Maria Sobaniec-Łotowska, Białystok 76. prof. dr hab. Marek Stanisz, Rzeszów 77. prof. dr hab. Anna Stankowska, Poznań 78. prof. zw. dr hab. Wojciech Stankowski, Poznań 79. dr Rafał Staszewski, Poznań 80. dr Wiesława Stefan, Wrocław 81. dr inż. Stanisław Szela, Rzeszów 82. prof. zw. dr hab. Kazimierz Stępczak, Poznań 83. dr Anna Szuba-Trznadel, Wrocław 84. prof. dr hab. Agnieszka Szyszkowska, Wrocław 85. dr Krystyna Śmietało, Białystok 86. dr med. Wanda Terlecka, Częstochowa 87. dr hab. Piotr Tomaszek, Poznań 88. dr Marek Mariusz Tytko, Kraków 89. dr med. Ewa Wasilewicz, Białystok 90. lek med. Tadeusz Wasilewski, Białystok 91. dr hab. inż. Łukasz Węsierski, Rzeszów 92. dr Maria Wierzbińska, Rzeszów 93. dr Józef Winiarski, Kraków 94. doc. dr hab. Jadwiga Wronicz, Kraków 95. dr hab. prof. AGH Zygmunt Wronicz, Kraków 96. ks. prof. dr hab. Józef Zabielski, Warszawa 97. dr Antoni Zając, Rzeszów 98. dr Bożena Zając, Rzeszów 99. prof. zw. dr hab. Zygmunt Zagórski, Poznań 100. dr Bogna Zawieja, Poznań 101. dr inż. Antoni Zięba, Kraków 102. dr Marian Zwiercan, Kraków 103. prof. dr hab. Krzysztof Zwierz, Białystok

Gość jak jest naprotechnologia
jest też dużo więcej idiotyzmów. po co o nich pisać?