Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jednak spróbuję

Podajcie mi jeden argument dlaczego miał bym nie isć do prostytuki?

Polecane posty

Gość hhhhfccf
no niech Ci będzie dziwka i tak nawet jak zajdzie w ciąże to nie dojdzie do tego z kim

"Te z kafe nie wymagają doświadczenia one uwielbiają prawiczków" Jassne. Tu każda tak mówi, ale jak przychodzi co do czego to spierdalają albo wyjeżdżają z tekstem: "na pewno sobie kogoś znajdziesz" Buahahaha!

facet, który płaci za seks to zwykła ciota, albo naprawdę ktoś z brzydkim ryjem, bo większość z was nie musi płacić, wystarczy spotkać odpowiedni 'dziewczyny'

Gość hhhhfccf
Same wymagacie, żeby facet miał doświadczenie "w tych sprawach" Ja nie wymagam. Ja raczej nie chce by mój facet miał w przeszłości ( w przyszłości tym bardziej ) seks z prostytutką,ale żebyś sie Frodo nie przyczepił,mówie teraz tylko i wyłącznie o swoim facecie,przeszłość kolegów i innych facetów mnie jako taka nie interesuje.

Gość hhhhfccf
co do tego czy miałby być prawiczkiem - nie musi być prawiczkiem ale jeśli będzie to nie szkodzi. Ja żadnego prawiczka nigdy nie wysmiewałam żeby nie było mała czarna wredna - przerobiliśmy w tej dyskusji już chyba wszystkie możliwe argumenty za i przeciw - więc sie powtarzasz :D

Gość hhhhfccf
nie prawda,na tym forum jest mnostwo osób i na pewno są kobiety które nie chcą prawiczków tak jak i w życiu jak trafiłeś tylko na te co wyśmiewały prawiczków to miałeś pecha na mnie na sto procent nie trafiłeś :classic_cool:

hhhhfccf Z prawiczkiem użyłem skrótu myślowego, chodzi mi o to, że kobiety wolą mniej doświadczonych, niż zaprawionych w boju kurwiarzy. Naprawdę my to wiemy, no kurde, już mnie zęby bolą jak czytam sto osiemdziesiątą ósmą wypowiedź na ten temat. Ale na wszelki wypadek napisz jeszcze raz, bo akurat ktoś tu myśli, że lecisz na doświadczonych dziwkarzy. Osiem razy to kuźwa napisz.

Gość hhhhfccf
nie prawda,na tym forum jest mnostwo osób i na pewno są kobiety które nie chcą prawiczków tak jak i w życiu jak trafiłeś tylko na te co wyśmiewały prawiczków to miałeś pecha na mnie na sto procent nie trafiłeś :classic_cool:

Gość kristoph24
hhhhfccf, a ty może z mazur jesteś?

Gość hhhhfccf
"musiałam" napisać skoro kolejny wyskoczył z tym argumentem że kobiety wolą doświadczonych.po raz setny :P Ja napisałam to po raz drugi w tym temacie i nie do Ciebie więc sie nie martw :)

hhhhfccf "Wyskoczył" dla jaj,. każdy wie jak jest naprawdę. Naprawdę śmiejesz się z prawików i marzysz o doświadczonym, nawet jesli wiedzę i umiejętności zdobywał na dziwkach. Teraz jeszcze raz zaprzecz i niech inne kafeterianki też zaprzeczą, bo nigdy, nigdy się na ten temat nie wypowiedziały

Gość zielona krowa
ciekawe czy autor juz wreszcie byl u tej prostytutki ? albo jeszcze na nia nie zarobil ? :)

Gość hhhhfccf
Tak Ty wiesz najlepiej co ja naprawdę ..;) nie jestem z mazur a co ma do rzeczy skąd jestem?

Gość chcesz złapać syfa
to jasne że idź

Gość podam Ci argumenty
HIV , Kiła, Chlamydia, Rzeżączka, HPV ........ Więcej chcesz?

"To z tym syfem to też takie przeterminowane gadanie." nie sądzę żeby współczesne "wyzwolone kobiety" różniły się pod tym względem od prostytutek. w czasie euro prostytutki skarżyły się podobno że mało zarabiają bo laski dają obcokrajowcom za free i im interes psują :D