Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAA 29

Mąż kupił mi mój pierwszy wibrator i chce, bym za pierwszym razem

Polecane posty

Gość AAAAAA 29

użyła go przy nim ... ja się krępuję, mimo że bardzo chciałam mieć taką zabawkę, niedawno weszłam w fazę "gorącej trzydzistki" (to jednak prawda, że około 30-stki kobiety zaczynają szalec na punkcie seksu w taki dojrzały sposób!!). wstydzę się jednak jakoś użyć tego przy nim ... wydasje mi sie to dziwne, bo nie krępuję się np mowiąc do niego wulgarnie w łóżku, itd .... hm ...

Gość jhuhfjhdf
tak jest najlepiej , jak sie będziesz stresowac i twój facet ci pomoże to będziesz miała super orgazm :)

Nie krepuj sie , wypij sobie kieliszek wina na rozluznienie i dobrze sie baw, zacznij sama a potem popros meza zeby ci pomogl.

Gość Abc cba
A moj maz najpierw chcial abym uzyla wibrator przy nim a potem sie obrazil. Byl zazdrosny. A poza tym wcale mnie taka zabawa nie podnieca, wkladac sobie jakies sztucznosci bleee.

Gość Abc cba
Jestem dorosla i niewydaje mi sie zeby mi sie to spodobalo kiedy kolwiek

No co Ty? Nie wstydz sie :) Jak nie chcesz sama tego zrobic to powiedz mu zebym on pierwszy raz go uzyl i dobrze Ci nim zrobil ;) Potem bedzie Ci latwiej ;)

Abc a probowalas ? Z sekszabawkami jest jak ze wszystkim liczy sie jakosc a na rynku sa liderzy w produkcji coraz to nowych bardziej komfortowych zabaweczek , liczy sie material wykonania ksztalt wygoda dyskrecja polecam LELO. Jak sie moze kiedys zabawialas tanim plastikowym kolkiem to sie nie dziwie ze jest dla ciebie bleee

Gość trystfufh
właśnie , może ktoś doradzić , jaki kupic , żeby nie było podraznień ? zwłaszcza po użyciu :o

to zależy jakie masz preferencje sexualne. Niektóre kobiety potrzebują do uzyskania orgazmu stytmulacji tylko łechtaczki więc wystarczy wibratorek mały grubości palca a te które potrzebują stymulacji wejścia do pochwy to taki kształtu i wielkości penisa

Gość trystfufh
chodzi mi o materiał z którego jets wykonany , taki zwykły , bez udziwnień i szaleństw :)

Gość trystfufh
ma ktoś dośwaidczenie , z jakiego materiału najlepszy ? chyba ktoś używa kurcze ?

Gość trystfufh
matko z dzieckiem nikt nie używa ??

Gość trystfufh
O w mordę, lece bo kredens się chwieje.

Gość trystfufh
bon voyage, baw się dobrze

Gość AAAAAA 29
dzięki za porady :) zanim je dzisja przeczytałam, użyłam już mojego wibratora :D sama, mąż w pracy. ustalilismy wczesniej, że wolę sama po raz pierwszy było SUPER :)

Gość gość
Nie krępuj się użyjcie go razem, my mamy takie czaskochania.pl/wibratory/81-vibe-therapy-incantation-dark-blue.html cudo i na początku było słabo albo teraz to jest na prawdę ogień i zupełnie się nie krępujemy.