Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilianka4444444

PODATEK KATASTRALNY !

Polecane posty

Gość danp
W ramach polityki prorodzinnej podatek na ubranka z 7 na 23 a zjeby dalej się mnożą - :D

Gość karolinajakmalina
zróbmy zrzutkę dla jednego odważnego, który się odważy pojedzie i załatwi to raz na zawsze 🖐️ :D

Gość wredniucha
nie wiem co ale na pewno było

Gość fdgdfhfgjhgj
wprowadzili wiek emerytalny 67 i cisza, nikt nie protestowal, tu bedzie tak samo. najlepsze są te ogloszenia o pracę, typu zatrudnię np. elektryka, wiek 20-40 lat :O czyli co, ktos ma 45 lat to juz zostanie bez pracy? zobaczcie sobie na gumtree, granica wieku to 40 lat...

Gość wredniucha
wprowadzenie VAT, potem podwyższenie VAT, obniżanie emerytur, obniżanie składek, podwyższanie wieku emerytalnego, uwolnienie czynszów itp

Gość nie wiem czy wiecie ale
to nawoływanie do zabicia Tuska czy zamachu na Sejm, jest karalne i możliwe, że was odwiedzi odpowiednia służba państwowa

Gość fdgdfhfgjhgj
dla mnie to bylo nie do pomyslenia, ze np. wiek emerytalny tak przejdzie i nikt nie mial nic przeciwko... zwlaszcza kobiety, cisza

Gość danp
będą pracować na czarno > nie odprowadzą podatku > podniosą podatek na 30% , polaczek glupi wszystko zaplaci :D

Gość anna balerinnka
no super a u nas w mieście zatrudniaja tylko ze statusem studenta albo ze statusem inwalidy, rencisty, itp nie odprowadzaja wówczas składek od takiego pracownika taka polityka nowoczesnej Polski

Gość danp
Oj jaka szkoda że tupolew był taaaaaki mały , sram tuskowi do ryja :) mam jego zdjecie w WC.

Ten wiek emerytalny mnie w sumie nie razi. I tak z taką służbą zdrowia wszyscy zemrzemy wcześniej. Pewnie na raka bo zabraknie pieniędzy aby z nim walczyć. Pieniądze przesunięte zostaną na in vitro :)

Gość wprowadzenie vatu jest
wynikiem przepisów, podobnie podwyższenie vat, emerytur nikt nie obniżył, składki obniżył Kaczyński,powyższanie wieku emeryutalnego jest w całej europie, uwolnienie czynszów to wolnośc o która walczyliśmy. nie ma nic w tym co napisałas wredniucha co jest zgodne z prawdą ani co było niemozliwe do wprowadzenia.

Gość wredniucha
zapomniałam jeszcze o umowach śmieciowych

Gość fdgdfhfgjhgj
mnie tez nie razi bo ja teraz nie mam pracy i tak i pewnie to sie nie zmieni, o siebie sie nie martwie, ale szkoda mi moich starych rodzicow 55+ ktorzy przez tą reforme beda musieli 2 lata dluzej pracowac... tym starym juz mogli odpuscic

Gość wredniucha
emerytury obniżył rząd Suchockiej

Gość umowy śmieciowe
to nie wymysł tuska tylko coś co jest od paru dziesięciu lat na całym swiecie

Gość anna balerinnka
szkoda że Tusk się nie rozyebał ze swomi ludźmi np taką picką Kidawa - Błńska, suka bez serca jak jej dziennikarz [powiedział że nie ma pracy w Polsce to ona odpowiedziała że pracy jest dużo w Polsce i nie brakuje, tylko niektórzy NIE CHCĄ PODJĄĆ ZATRUDNIENIA :O

bo przedsiebiorstwa to nie armia zbawienia dla nedzarzy tylko firma kalkulujaca zyski a wy jestescie niestety kosztami. jestesmy w UE jestesmy w NATO jest Liberalizm sami tak chcielismy i tak ma byc

Gość fdgdfhfgjhgj
"powyższanie wieku emeryutalnego jest w całej europie" to jest bzdura wlasnie, bo są kraje europejskie gdzie owszem podwyższyli ale do 62... poza tym na zachodzie ludzie DLUZEJ ZYJĄ I MAJĄ WYZSZE EMRYTURY. wiec nie ma co tego porownywac do Polski, gdzie czlowiek po 50 latach pracy dostanie 800 zl...

Gość wredniucha
obniżanie składek emerytalnych powoduje potężne obniżenie wysokości emerytury w przyszłości

Gość czyli podwyższyli
jak nie podwyższy się wieku emerytalnego to nigdy nie podniesiemy stopy życiowej w Polsce.

Gość anna balerinnka
do obrońców Tuska = WIEK EMERYTALNY W NIEMCZECH WYNOSI 65 LAT ! i tam ludzie zarabiają po 15 tys miesięcznie w zwykłej pracy i nie ma umów smieciowych

Dokładnie - wiek emerytalny mało nas interesuje, bo nie liczymy na emeryture od Państwa. Na nic nie liczymy :( Podatek katastralny uderzyłby w zwykłych ludzi a tu już się nie zgadzamy :) ale jak pisałam wcześniej nie wierzę, żeby to weszło. A jeśli ........... To będzie to koniec Tuska. Ludzie wyjdą na ulicę. Zobaczycie. Więc nie ma co się martwić na zapas. Warto przypomnieć, że pomysł taki był już w latach 90-tych. Wtedy kościół , Ojciec Rydzyk to powstrzymał. Teraz są pewne obawy, że Kościół ulegnie ponieważ rząd chce ich przekupić karaniem za in vitro, ale nie sądzę ...... nie sądzę, żeby Kościół się tym zadowolił.

Gość wredniucha
no i oczywiście potężna darowizna dla KK robiona przez wszystkie po kolei rządy - o konkordacie już niewspominając

Gość są umowy śmeiciowe
w Niemczech. co do zarobków to może kiedyś będzie tak i u nas.

Gość fdgdfhfgjhgj
tez bym chciala zeby ktos zalatwil tego sku rwysyna, najlepiej obu, mysle ze Polacy by takiej osobie byli wdzięczni, nawet jesli by do konca zycia gnila w więzeniu... zreszta czlowiek w wiezieniu zyje jak krol, bo ma wszystko, i spanie i zarcie ZA DARMO

Gość Jarek ma prawo
do życias

Gość fdgdfhfgjhgj
podniesienie wieku tez uderza w zwyklych ludzi, ktorzy cale zycie pracują i marzą kiedy w koncu odpoczą i przejdą na zaslużoną emeryturę. mam wrazenie ze niektorzy z was są jacys upośledzeni, ze tego nie rozumieją. nie żal wam starych ludzi? nie pojmuje tego. co za egoizm.

Gość wredniucha
w więzieniu oprócz żarcia i spania jest telewizja, siłownia i darmowe leczenie - a pracować nie trzeba, bo pracy przecież nie ma