Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katalinkaaa

wyszlam z wiezienia, nie moge sie odnalezc

Polecane posty

sesii Ale przeciez sa prace, ktore nie wymagaja zaswiadczenia o niekaralnosci prawda? Wyszlam miesiac temu i poki co ogarniam sie i zaczynam pomalu szukac jakiegos zajecia. Slabo to widze i troche mnie to przeraza :( dzinga bunga Na gorze, a dlaczego pytasz?

Gość Proś Boga o litość, w nim
cała wiara i nadzieja :classic_cool:

Gość sprzedawca zniczy
dobry człowiek który siedział w więzieniu przez 2 lata za długi :classic_cool::D rzeczywiście, trafiają tam sami niewinni :classic_cool:

ona jest dobrym czlowiekiem patafianie, poprostu miala problemy pieniezne, tyle

Gość Proś Boga o litość, w nim
marahvila wszyscy wiemy, że sama patologia u ciebie w rodzinie, nie musisz się już tym tak chwalić :classic_cool:

Są pracę w których nie wymagają. Ale nie wiem czy łatwo Ci będzie po 3 latach przerwy coś znaleźć. Masz jakieś wykształcenie/zawód? Szukasz w małym czy dużym mieście?

Gość sprzedawca zniczy
gdyby była dobrym człowiekiem to nie zaciągałaby długów których nie mogła spłacić :classic_cool: może dla ciebie to nie przestępstwo, nie wnikam :classic_cool:

sesii Dopiero zaczynam szukac. Mam niestety tylko srednie maturalne, a jestem z duzego miasta.

Gość tasiemkowa
Krzywaniec jest kilkanascie kilometrow ode mnie, jestes z tych okolic?

Gość sprzedawca zniczy
zajmij się dilerką :classic_cool: już masz odpowiednie referencje, nie potrzebujesz zaświadczenia o niekaralności, a i kasa jest niezła :classic_cool:

To lepiej dla Ciebie. W dużym mieście łatwiej ukryć przeszłość. Na rozmowach kwalifikacyjnych na pewno będą Cię pytać o te 3 lata co robiłaś w czasie. Wymyśl sobie jakieś kłamstwo na ten temat.

No dobra, siedziałam za udział w zorganizowanej grupie przestępczej :( Należałam do gangu Rycha Peji :classic_cool:

To najlepszy pomysł. Szukaj tam gdzie nie chcą zaświadczeń o niekaralności i ukrywaj przeszłość. Życzę powodzenia ;).

moja rodzina nie jest patologiczna, kazdemu moze sie noga powinac, a dlugi nie byly takie duze.. kare dostala za to ze sie niewstawiala do sadu - zreszta was by pewnie tez strach sparalizowal, trudno, odsiedziala, plakala codziennie bo musiala siedziec w celi z morderczyniami, pracowala w wiezieniu zeby miec jakakolwiek gotowke nie wiem ile juz minelo moze 3 lata odkad wyszla, dzis jest szczesliwa kobieta z 2jka dzieci

Gość małaMiiiiiiiiiiiii
moj brat siedzial w wiezieniu i powiem ci ze on ma skrzywiona psychike juz na zawsze:/ wiadomo ze na poczatku bedzie ci ciezko,nie bedziesz wiedziala co z soba zrobic ale to minie:)

Gość małaMiiiiiiiiiiiii
ostatnio kupil mi strap-ona i powiedzial zebym wyruchala go w dupe :)

Gość małaMiiiiiiiiiiiii
No uzywa ogromnego strapona .To mało?

Gość yuhujhb
za dilerkę to ona pewnie siedziała :classic_cool: nie może się tym zająć bo znowu tam trafi :D :classic_cool: uprawiałyście seks w więzieniu? :D

Gość original sin
Znałam faceta, który siedział. Niestety sam sobie zrobił krzywdę, bo za kratami porobił sobie mnóstwo dziar, sznyt. Usunął tylko tatuaże koło oczu, ale reszta została - miał "rękawy" - całe ręce wytatuowane nieprofesjonalnymi tatuażami. Nikt nie chciał go zatrudnić, zresztą nie dziwię się temu. Założył swoją firmę i sprzedawac tylko przez internet, by nie mieć kontaktu z ludźmi (żeby go nie oceniali). Ożenił się. Ale do dziś moim zdaniem coś z nim nie tak. Ma taką... więzienną mentalność. Mściwy, honorowy, czasami agresywny. I ponoć wciąż ma koszmary o wiezieniu.

Gość 28280809
bedzie dobrze, trzymaj sie ;)

Gość ja ty po wiezieniu chcesz
znalexc prace jak wiele normalnych niekaranych ludzi nei moze jej znalezc????

Gość ja ty po wiezieniu chcesz
poza tym jak siedzialas 3 lata to musialo to byc cos powaznego bo tak to bys miala w zawiasach, ale olalas sprawe zawiasow i znowu popelnilas przestepstwo i w kaju gdzie wiele ludzi bez karalnosci nie moze znalezc pracy albo sie utrzymac na godnym poziomie, ty chcesz miec lepiej i sie odnajdywac?//

Gość 28280809
ej no nie dołucie jej tak :) to, że wyszła z więzienia nie znaczy, że jest inna i trzeba ją wytykac palcami. Skoro odbyła karę, ma prawo na normanle życie :)