Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

niektórzy tak mają że lubią ubliżać innym, właśnie w ten sposób się dowartościowują

Gość ona jest
no ale chyba są jakieś granice?

są ludzie, którzy nie znają granic......idą na całość...widocznie Gośka należy do tego typu ludzi...takie zachowanie tylko o niej świadczy kim jest

Gość onajest
porady jak uwieść, krytyka innych. fakntastyczna jest

Gość 56789034
ale Wy koleżanki przecież nikomu nie ubliżacie;)

Gość onajest
na pewno nie załamanej matce w ciąży

Gość uderz w stół
a nożyce się odezwą:D

Gość a nie otworzą????
,

Gość mucha plujka1223
Opluwacie się wzajemnie bluzgami pod takim samym ciśnieniem, więc jakie to ma znaczenie kto komu ubliża? Jatka.

Gość jakie buźki
: + ) = :)

Gość ojojojojjjjjjjjjj
Panowie, co wolicie cycki czy tyłek ?? 12:53 [zgłoś do usunięcia]goska287 ja mam czasami fantazje na cos z szefowa 13:10 [zgłoś do usunięcia]goska287 Schwitz nie ma czego opowiadac troche pocalunkow i piszczot, nic wiecej ulala.....ciekawe co na to doktorek? a jednak gocha pracuje;)

Gość skąd masz to
o szefowej gosi? daj link, proszę

Gość żałosne....
Cytat dnia : Seks (kobiety) z inna kobietą to nie zdrada. Zgadnijcie , kto tak uważa?

Gość ubiuwgro
Goszysłlawa?

Gość crema latte 1248
skąd w was tyle jadu dziewczyny? Wcalnie nie jestescie lepsze od Goski i juz nie jadna osoba wam to mówi, wiec dobrze zastanówcie się nad sobą

Gość żeleczek w pomarańczu dzisiaj
ja odbiłam takiego jednego gościa. jego była żona do dzisiaj się do mnie dobija i mi grozi, że mnie zniszczy, ale mój misiu jej pokaże:D każdemu wolno w życiu cieszyć się szczęściem, więc niech ona spada. wam też radzę brać, co wam się należy:)

Gość zuzia fruzia
co za ludzie:(

Gość odpowiem...
Latte - moze masz rację, że nalezy przystopować. Tylko wez pod uwagę ile ona złego narobiła swoim chamstwem- na wielu, wielu tematach. Moze to ją czegoś nauczy bo jak na razie jej się wydaje , ze pozjadała wszystkie rozumy i uważa , ze w życiu wszytko wolno. a poza tym - wiekszośc tych którzy ją bronią - to ona sama pod różnymi nickami. Sama prowokuje - sama sobie odpowiada.

Gość impuls eiwe
spotykam się z zonatym facetem bo go kur*a KOCHAM!!!!!!!! I nie potrafie z niego zrezygnować bo jestem z nim szczęliwa i wiem że on czuje to samo do mnie. Taka miłośc jest jedna...

Gość impuls eiwe
i chciałam dodać ze nawet pomimo chamstwa goski na innych tematach tak samo byście po niej jechały, znalazłybyscie sobie inny argument

Gość odpowiem...
Nieprawda. Ja weszłam tylko dlatego, ze mi ciśneinie podeszło z powodu jej chamstwa i bezmyślnej głupoty na innym temacie. głupoty, która mogła przynieśc nieszczęście- nie po każdym wszystko spływa. a tak poza tym nie obchodzi mnie z kim ona spi, czy jest utrzymanka itd. Te rewelacje wyszły pózniej i ani mnie to ziębi ani parzy. Nie jedna gośka chodzi po swiecie- co najwyżej mogę wspołczuć temu biednemu dziecku i tej żonie , która nieświadoma niczego utzrymywała kontakt ze żmiją.

Gość odpowiem...
I myśle , ze jest tu więcej takich osób- normalnie nawet nie zainteresowałaby ich goska i temat kochanek.

Gość odpowiem...
I myśle , ze jest tu więcej takich osób- normalnie nawet nie zainteresowałaby ich goska i temat kochanek.

Gość żeleczek w pomarańczu dzisiaj
dokładnie, brać wszystko, co chcecie. nie patrzcie się tutaj na te opinie bezsensowne. --------------------------------------------------------------------- MANIFEST GRUBYCH BAB My - krągłe kobiety to przyszłość planety, a chude wieszaki to głupie pustaki Dajemy cień latem, a zimą grzejemy, mamy wielkie serca i kochać umiemy Więc jeśli chcesz zostać prawdziwym facetem to bierz grubą babę i ratuj planetę! :D🖐️

Gość podobny problem mam ja
Z tym, że ja rozwodu nie mam. Mam żonę, która jest partnerką swojej mamy.Mieszkaliśmy za granicą, jednak robiła wszystko, żeby wrócić do mamy. Głupi byłem i wybudowałem dom koło teściowej. Żona nie pracowała. Wróciliśmy do Polski. Myślałem, że w sumie tęskniła, blisko teściowa, zajmie się dziećmi i pójdzie do pracy w Polsce. Jednak ona do pracy iść nie chciała. Musiałem wyjechać sam, bo ktoś przecież musi zarabiać na życie. Więc siedzę sobie w UK, ona tam z mamusią, dzieci mi rosną, ja ich nie widzę. Zacząłem czuć się jak bankomat. Więc zaczęło się picie i kobiety. Wszystko na mojej głowie, 2 domy do utrzymania. Nieraz prosiłem, żeby przyleciała na tydzień lub dwa, jednak ona nie chciała. W domu jak już byłem, to musiałem wiecznie wysłuchiwać nadawań na moją rodzinę. Rano wstaję teściowa już jest na kawie i tak w kółko. Pojechałem do mojej matki, ona ze mną nie pojedzie, bo mama na kawę ma przyjść. Po powrocie fochy, że była jej matka na kawie a mnie nie było. Miałem tego dość, żyć mi się nie chciało. Takie gówniane życie niby mam rodzinę a jej nie mam. Poznałem jak byłem w Polsce przez przypadek piękną kobietę. Miałem w życiu mnóstwo kobiet, jednak ta była wyjątkowa. Nie chodzi mi nawet o urodę, chociaż jest śliczną kobietą zaznaczę, że nie jest to mój typ urody. Miała w sobie to coś to piękno. Chciałem z nią spędzać jak najwięcej czasu. Była ciężka do zdobycia, bo jej ex mąż ją zdradzał i z tego powodu się rozwiodła. Nie interesowali ją żonaci mężczyźni. Nie dawałem za wygraną. W końcu umówiła się ze mną na spacer, potem kolację, potem coraz częściej się spotykaliśmy. Ciągnie mnie do niej bardzo. Zaprzyjaźniliśmy się. Jestem w stanie odejść od żony, bo praktycznie nas nic nie łączy, tylko no właśnie te dzieci. Wiem, że tak jak w przypadku autora będzie mi kłody kładła pod nogi i je nastawiała przeciwko mnie.